- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
nescafe israil mali lütfen almayin..;Ramazan’da içerim diye salep aldım çok severim kendilerini duruyor hala
2 büyük paket 2 si 1 arada aldım az şekerle icerim diye hala duruyorMarkete gidiyorum çikolataların yanından kaçıyorum
Kilo vermek istiyorsak sabretmemiz gerek
pilates topum patladi benimde. kaldirdim bi daha yapmadimPilates topu aldik 10 yil bekledi evde 1 ay önce havasini söndürüp kaldirdik
GünaydınGünaydin. :)
Seni azimli gördum bu sene fırcalar yaradiceza almamak için dikkat ediyorum
Almayalım kahrolsun tamam, ama bi liste yap israil malları mutfağın evin yarısından çok, başta meyve sebze tohumları, yerli tohum kullanmak yasak, sana özel sana muhalefet olmak için demiyorum ama kahrol demeyle olmuyor, bilimde teknolojide sanayi ileri gitmedikçe engellendikçe anca sokaklara çıkar kahrol diye bağırırız, bu zamana kadar bir faydası olmuş gibi sanki.nescafe israil mali lütfen almayin..;
dün mescidi aksayi yakmışlar. israiller kahrolsun inşallah ya..
Evdr bitti dedi, bakalım bugünü merakla bekliyorum.Biri @darkgueeni durdursun adinida yazamadım.
Çocukların dogum günü kutlu olsun9 mayıs
09.30
1 adet sucuklu yumurta
Peynir
Domates salatalık
1 ceviz
5 yeşil zeytin
14.00
Yarım tabak zeytinyağlı kabak
Salata cacık
17.00
1 ince dilim pasta
Dün çocuklarımın dgünü idi kızlar sonra başka da bir şey yemedim
Su 3 lt
Spor yok
10 mayıs
09.00
1 kaşık sucuklu yumurta
1 yumurta sarısı
1 ceviz
1 dilim domates
10 tane yeşil zeytin
13.30
Biraz yeşil fasulye
Salata
1 kase yoğurt
Birkaç lokma tavuk
17.30
3 kaşık patates salatası
Biraz peynir
Su 3. 5 lt
Spor 22 dk pilates
23 dk kardiyo toplam 45 dk 270p
7411 adım 247p toplam 517p
Zipzip- @Cordeliaa
Kaptanım dgünü için kardeşim oğlu falan bende kaldı tartılmayı tamamiyle unuttum sabah tartılıp yazacağım
Zati yazlık mod, derste olmayınca günde 5 kez bugün hangi gündü diye Kendimi sürekli düşünürken buluyorum
@zipzip 2 d. Plank yaptım. Eva ya devam.
Hoşgeldin canım yenidenMerhabalar arkadaslar grubun eski üyelerindenim daha dogrusu daha önce bu grupla 17 kilo vermiştim motivasyonu sayesşnde bu aralar yine motive olmaya ihtiyacım var egr yeriniz var ise katılabilirmiyim ben de aranıza
Günaydın canım
Günaydın canım eritmek icin 5000 adim cezasi verdimGünaydın kızlar
Cuma 56.4
Salı 56.6
Yediğim karbonhidratlar ödem oluşturmuş. Temizlenmeli o zmn
Günaydın canımGünaydın kızlar, çok soğuk yataktan çıkamıyorum..
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın kısçeler
Gunaydin canımGünaydın
Gunaydin canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydin 6.takımın fit hatunlari
Günaydın canımGünaydin. :)
10 bin cok derlerse ne yapacağızbence 10 bin adim cezasini ver
Kendi ulkemizde tohum uretemiyoruz ne kadar yazik degil miAlmayalım kahrolsun tamam, ama bi liste yap israil malları mutfağın evin yarısından çok, başta meyve sebze tohumları, yerli tohum kullanmak yasak, sana özel sana muhalefet olmak için demiyorum ama kahrol demeyle olmuyor, bilimde teknolojide sanayi ileri gitmedikçe engellendikçe anca sokaklara çıkar kahrol diye bağırırız, bu zamana kadar bir faydası olmuş gibi sanki.
Evet ve hepsi hem daha nizami ürün vermesi için hem de tohumdan tekrar üretilmemesi için genetik olarak oynanmış,Kendi ulkemizde tohum uretemiyoruz ne kadar yazik degil mi
Ordan aldigimiz tohumlarda tek kullanimlik tekrar tohum elde edemiyoruz
10 bin cezadan kaçarim anammm.Çocukların dogum günü kutlu olsun
Burda dün pasta icin ceza verdim sana vermezsem olmayacak
5000 adim bekliyorum
Hoşgeldin canım yeniden
Ilk sayfadaki formu doldurabilir misin
Aralarda gelip gittin insallah bu defa hedefine ulasabilriiz
Günaydın canım
Günaydın canım eritmek icin 5000 adim cezasi verdim
Günaydın canım
Günaydın canım ❤
Günaydın canım
Gunaydin canım
Gunaydin canım
Günaydın canım
Günaydın canım
10 bin cok derlerse ne yapacağız
Sende deneyelim mi ilk kacamaginda
Ben bu diyeti geçen hafta 4 gün yaptım. Ama yaparken regl günlerindeydim. Oyüzden pek bi etkisi olmadı diyebilirim.ama yinede 1.5 kilo gitti. Regl olmasam belki dahada giderdir. Ve gerçekten tok tutuyor insanı. Ender saraç video çekti yotupta izleyin daha iyi anlaşılır hem.Sabah Kahvaltısı: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma
Öğlen Yemeği: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma
Akşam Yemeği: 1 kase light yağsız yoğurt vea 7 adet hurma
HoşgeldinMerhabalar arkadaslar grubun eski üyelerindenim daha dogrusu daha önce bu grupla 17 kilo vermiştim motivasyonu sayesşnde bu aralar yine motive olmaya ihtiyacım var egr yeriniz var ise katılabilirmiyim ben de aranıza
Aaa yok canım en sevdiklerim bunlargofret...
browni...
tavuk soslu noodle...
bence kahvaltı şeklini degiştir derim. :)
Durdum durdumBiri @darkgueeni durdursun adinida yazamadım.
biz kapattık ama çok üşümüşüm.Günaydın canım akşam doğalgazı yaktım ben
Sadece sahurda yedigim halde 5kilo verdim ben hurma yogurtlaBen bu diyeti geçen hafta 4 gün yaptım. Ama yaparken regl günlerindeydim. Oyüzden pek bi etkisi olmadı diyebilirim.ama yinede 1.5 kilo gitti. Regl olmasam belki dahada giderdir. Ve gerçekten tok tutuyor insanı. Ender saraç video çekti yotupta izleyin daha iyi anlaşılır hem.
Hoşgeldin
Aaa yok canım en sevdiklerim bunlarböyle zayiflicam
Durdum durdumhem mesajları okuyorum hem evin içinde yürüyorum . Ama şimdi bi dizi açar öyle yürürüm
Ben yapmak istiyodum ramazan sonu bekleyemedim regldeyken değerlendirim dedim oda olmadı az gittiSadece sahurda yedigim halde 5kilo verdim ben hurma yogurtla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?