Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Keşke faydası olsa yaptıkları şeyin ama yok malesef.

Dua ediyoruz senelerdir dua ama ne olacak böyle bilmiyorum. Rabbimin vardır bildiği. Görürüz birgün İnşaAllah ümmeti Muhammedin uyanışını...

Adım 5600oldu üstüne de 100erden mekik squat plank yaptım. Hatta plankı ben normalde yapıyorum 1 dk. Bi deniyeyim dedim ne kadar tutarım die 2dk geçiodu çok şaşırdım bi 30sn daha tutabilirdim. çok şaşırınca bıraktım iftardan sonra bi chloe diğer hareketleri yaparım. Plankı bidaha denicem.

Kızlar günaydın
Bişey sorucam karnıyarık yaparken patlıcanları kızartmadan nasıl yapıyorsunuz,haşlıyormusunuz,fırınmı kaç dakika tadı nasıl oluyo
Soy guzelce tuzlu suda beklet uzerine yağ sur yagli kagida koy at firina kızarana kadar tut sonra oy icini doldur ben oyle yapiyorum

nescafe israil mali lütfen almayin..;
dün mescidi aksayi yakmışlar. israiller kahrolsun inşallah ya..
Kahrolsun İnşaAllah İsrail
Bİrcok ürün İsrail malı buna ülke olarak satışına izin verilmemeli bence
Seçeneklerin arasında olunca alıyor insan ister istemez

Gece yedim derken normal kahvaltı filan mı yaptın. Tam olarak nasıl geçirdin günleri merak ettim.
Sadece sahurumu 3kasik yogurt 3tane hurma dogradim icine canim baskada bisey yemedim sahurda,
Iftarda corba salata,bazen 2 3kasik yemek yedim 70gecikle basladim ramazanda 64kiloyla bitirdim

Sadece sahurumu 3kasik yogurt 3tane hurma dogradim icine canim baskada bisey yemedim sahurda,
Iftarda corba salata,bazen 2 3kasik yemek yedim 70gecikle basladim ramazanda 64kiloyla bitirdim
Bunu Ramazan’ın sonunda öğrenen ben
Şevval oruçlarında deniyecem artık

Kahrolsun İnşaAllah İsrail
Bİrcok ürün İsrail malı buna ülke olarak satışına izin verilmemeli bence
Seçeneklerin arasında olunca alıyor insan ister istemez
Hiç kullanmamaktan ziyade kullanırken dönem dönem yüzüstü bırakmak daha iyi sonuç verir bence,tohum konusnda ise ucuz tohumu yurda getirip yerliyi kaybedenlerin boynuna olsun vebal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…