Keşke faydası olsa yaptıkları şeyin ama yok malesef.Duadan başka birşey gelmiyor eldenzulüm eden binlerce kat fazlasini görecek hele o cocuklarin hali Rabbim buyuk ama toplanip binlerce kişinin yürüyüş yapmasi sadece evde ekmek kapisini kapatip beklemek zorunda kalan esnafimizin hakkina girmek oldu corona sovu yapildi resmen dun gece Ataturk bulvarinda ve konsolosluk önünde
Aramiza hoşgeldin canim daha once yapmissin yine yaparsin
Afiyet olsun canımPazartesi menüsü
Sahur yok.
İftar
1 kepçe erişteli mercimek çorbası
6 yk kuru fasulye
1 bardak ayran
Salata turşu
2 lt su
125 sn wall squat 125 p
58 dk eva 406 p
5500 adım (3000i ceza) 75 p
606 p
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2846878
Afiyet olsun canımPazartesi menüsü
Sahur yok.
İftar
1 kepçe erişteli mercimek çorbası
6 yk kuru fasulye
1 bardak ayran
Salata turşu
2 lt su
125 sn wall squat 125 p
58 dk eva 406 p
5500 adım (3000i ceza) 75 p
606 p
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2846878
Ramazan boyunca mi yaptın canım senSadece sahurda yedigim halde 5kilo verdim ben hurma yogurtla
Soy guzelce tuzlu suda beklet uzerine yağ sur yagli kagida koy at firina kızarana kadar tut sonra oy icini doldur ben oyle yapiyorumKızlar günaydın
Bişey sorucam karnıyarık yaparken patlıcanları kızartmadan nasıl yapıyorsunuz,haşlıyormusunuz,fırınmı kaç dakika tadı nasıl oluyo
Ramazanin 4gununde basladim 20gün boyunca hep gece yedim 2 gun belkide yumurta Peynir yemisimdir canimRamazan boyunca mi yaptın canım sen
Ben çiçek istemiştim halbuki,kebap geldi
Bana o bile gelmiyoBen çiçek istemiştim halbuki,kebap geldi
Gece yedim derken normal kahvaltı filan mı yaptın. Tam olarak nasıl geçirdin günleri merak ettim.Ramazanin 4gununde basladim 20gün boyunca hep gece yedim 2 gun belkide yumurta Peynir yemisimdir canim
Kahrolsun İnşaAllah İsrailnescafe israil mali lütfen almayin..;
dün mescidi aksayi yakmışlar. israiller kahrolsun inşallah ya..
Sadece sahurumu 3kasik yogurt 3tane hurma dogradim icine canim baskada bisey yemedim sahurda,Gece yedim derken normal kahvaltı filan mı yaptın. Tam olarak nasıl geçirdin günleri merak ettim.
Bunu Ramazan’ın sonunda öğrenen benSadece sahurumu 3kasik yogurt 3tane hurma dogradim icine canim baskada bisey yemedim sahurda,
Iftarda corba salata,bazen 2 3kasik yemek yedim 70gecikle basladim ramazanda 64kiloyla bitirdim
Hiç kullanmamaktan ziyade kullanırken dönem dönem yüzüstü bırakmak daha iyi sonuç verir bence,tohum konusnda ise ucuz tohumu yurda getirip yerliyi kaybedenlerin boynuna olsun vebalKahrolsun İnşaAllah İsrail
Bİrcok ürün İsrail malı buna ülke olarak satışına izin verilmemeli bence
Seçeneklerin arasında olunca alıyor insan ister istemez
Sonradan anladım. Çok iyi değilim canım. Huzura dedin spor yapıyor diye... Kafam yerinde değil. Bugün beni idare edin.Sana geliyor diyorum
Hayirdir canim insallah bir sorun yokturSonradan anladım. Çok iyi değilim canım. Huzura dedin spor yapıyor diye... Kafam yerinde değil. Bugün beni idare edin.
Kafam baska bir yerde canım. Önemli birşey değil. Merak etme.Hayirdir canim insallah bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?