Hoşgeldin canım.Merhabalar arkadaslar grubun eski üyelerindenim daha dogrusu daha önce bu grupla 17 kilo vermiştim motivasyonu sayesşnde bu aralar yine motive olmaya ihtiyacım var egr yeriniz var ise katılabilirmiyim ben de aranıza
evet hem sogugu engelliyor hemde kaydirmiyor onuda yaptım:)
Ctesi kurabiye yedim ama Pazar bu kadar değildi reglim 15gun gecikti heryerimde ergenler gibi sivilce cikti ama bayrami bekliyor galiba gelmek için :) wcde yok kacgundurGece zorla yiyorum canm sırf sahurun sevabını almak icin kalkıyorum açlık yormuyor beni suyu arıyor vücudum oda spor yaptıgım için
Sen sen neden o kadar + geldin ki
Duadan başka birşey gelmiyor eldenKızlar çok üzgünüm çok....
Nolur kudüsümüz için dua edelim, okuyabilen fetih suresi okusun.
Başka birşey gelmiyor elimizden.
Aramiza hoşgeldin canim daha once yapmissin yine yaparsinMerhabalar arkadaslar grubun eski üyelerindenim daha dogrusu daha önce bu grupla 17 kilo vermiştim motivasyonu sayesşnde bu aralar yine motive olmaya ihtiyacım var egr yeriniz var ise katılabilirmiyim ben de aranıza
Hoşgeldin canım ilk sayfada form var kaptanım bilgi verecektir yine. Doldurur musun?Merhabalar arkadaslar grubun eski üyelerindenim daha dogrusu daha önce bu grupla 17 kilo vermiştim motivasyonu sayesşnde bu aralar yine motive olmaya ihtiyacım var egr yeriniz var ise katılabilirmiyim ben de aranıza
Günaydın kizlarrGünaydın kızlar
Cuma 56.4
Salı 56.6
Yediğim karbonhidratlar ödem oluşturmuş. Temizlenmeli o zmn
Günaydın canım hosgeldinMerhabalar arkadaslar grubun eski üyelerindenim daha dogrusu daha önce bu grupla 17 kilo vermiştim motivasyonu sayesşnde bu aralar yine motive olmaya ihtiyacım var egr yeriniz var ise katılabilirmiyim ben de aranıza
Günaydın canım akşam doğalgazı yaktım benGünaydın kızlar, çok soğuk yataktan çıkamıyorum..
Sağol canım benimAfiyet olsun canım
Guzel olur canim gule gule kullan simdiden
Tabiki sen 2 hafta da bile halledersinDeme 3 hafta çok bile bana 2 haftaya görmeyi hayal ediyorum
Onlar zamanında yaptığım sporun kası hamilelikte bile hiç gitmediKas yapmak kolay değil ıyı spor yapmışsın demekkıNe yaptıydın aklımda olsun bızedw lazım olucak elbet bir gün
Hoşgeldin canımMerhabalar arkadaslar grubun eski üyelerindenim daha dogrusu daha önce bu grupla 17 kilo vermiştim motivasyonu sayesşnde bu aralar yine motive olmaya ihtiyacım var egr yeriniz var ise katılabilirmiyim ben de aranıza
Günaydın canım evet hava çok serinGünaydın kızlar, çok soğuk yataktan çıkamıyorum..
Dün coştuk ama bakSorma canım. Bilgisayarı açtım. Yazacak spor yok. Dedim batacayık sen geldin.
Yakilmayacak gibi değil Valla.Günaydın canım akşam doğalgazı yaktım ben
Günaydın kizlar
Gunaydinnn kızlarGünaydın kısçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?