Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamlar

Geç oldu ama gece diger gun için ikram yemek vs yapınca anca şimdi yazıyorum

Sahur:
1 haşlanmış yumurta
Yarım dilim tam bugday ekmek üzerine labne
Yeşillik
Domates
5 siyah zeytin
1 yeşilçay

İftar
1 kepçe yogurtlu tavuklu corba
180gr kıymadan tavada adana kebap
Piyaz salata
Bir buçuk yumurta büyüklüğünde tahilli undan yaotigim hamuru lavaş gibi yaomaya calistim ama olmadi yine de parca parca da olsa yedim

Buraya kadar güzel gitsem de burada kopuşlar var ☹
Gece ikramlık yemek hazirladigim icin yemegin pilavin corbanin 1 2 kasik tadlarina baktim pilavi 1 2 kasik ekstradan yedim
Muzlu cilekli rulo pasta yaptım
Kekin yanlarindaki kirintidan kremadna meyvelerden agzima attim bir ara oturup daha da yiyecektim de hayır diyebildim bi nebze
Bunları yedigim için sahur yapmıyorum
Umarım aşırıya kaçmamış sahur niyetine dengelenmiştir

1.5 lt su
2 yeşil çay içtim

10000 küsür adım attım
50şer yana bacak açma hareketi yaptım

North River benim de 3 tane matım vardı, çocugun yatağının altına sersim soğuk gelmesin diye
evet hem sogugu engelliyor hemde kaydirmiyor onuda yaptım:)
Gece zorla yiyorum canm sırf sahurun sevabını almak icin kalkıyorum açlık yormuyor beni suyu arıyor vücudum oda spor yaptıgım için
Sen sen neden o kadar + geldin ki
Ctesi kurabiye yedim ama Pazar bu kadar değildi reglim 15gun gecikti heryerimde ergenler gibi sivilce cikti ama bayrami bekliyor galiba gelmek için :) wcde yok kacgundur

Kızlar çok üzgünüm çok....

Nolur kudüsümüz için dua edelim, okuyabilen fetih suresi okusun.

Başka birşey gelmiyor elimizden.
Duadan başka birşey gelmiyor elden zulüm eden binlerce kat fazlasini görecek hele o cocuklarin hali Rabbim buyuk ama toplanip binlerce kişinin yürüyüş yapmasi sadece evde ekmek kapisini kapatip beklemek zorunda kalan esnafimizin hakkina girmek oldu corona sovu yapildi resmen dun gece Ataturk bulvarinda ve konsolosluk önünde
Merhabalar arkadaslar grubun eski üyelerindenim daha dogrusu daha önce bu grupla 17 kilo vermiştim motivasyonu sayesşnde bu aralar yine motive olmaya ihtiyacım var egr yeriniz var ise katılabilirmiyim ben de aranıza
Aramiza hoşgeldin canim daha once yapmissin yine yaparsin

Merhabalar arkadaslar grubun eski üyelerindenim daha dogrusu daha önce bu grupla 17 kilo vermiştim motivasyonu sayesşnde bu aralar yine motive olmaya ihtiyacım var egr yeriniz var ise katılabilirmiyim ben de aranıza
Hoşgeldin canım ilk sayfada form var kaptanım bilgi verecektir yine. Doldurur musun?

Günaydın kızlar
Cuma 56.4
Salı 56.6
Yediğim karbonhidratlar ödem oluşturmuş. Temizlenmeli o zmn
Günaydın kizlarr

Günaydın canım hosgeldin

Afiyet olsun canım

Guzel olur canim gule gule kullan simdiden
Sağol canım benim a
Deme 3 hafta çok bile bana 2 haftaya görmeyi hayal ediyorum
Tabiki sen 2 hafta da bile halledersin
Kas yapmak kolay değil ıyı spor yapmışsın demekkıNe yaptıydın aklımda olsun bızedw lazım olucak elbet bir gün
Onlar zamanında yaptığım sporun kası hamilelikte bile hiç gitmedi 6 ay cardio ağırlıklı spor yapiyordum o zamanlar sonra daha hafif spor yaptım ama mekik çekmeyi hiç bırakmadım.
Hoşgeldin canım kaptanlar söyler ama ilk sayfada ki formu doldururmusun seni tanıyalım
Günaydın kızlar, çok soğuk yataktan çıkamıyorum..
Günaydın canım evet hava çok serin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…