Tamam canımKafam baska bir yerde canım. Önemli birşey değil. Merak etme.
Seviyorum seni. Dikkat et kendineSonradan anladım. Çok iyi değilim canım. Huzura dedin spor yapıyor diye... Kafam yerinde değil. Bugün beni idare edin.
Bize gonderseydin bende evdeki cicegi sana takasa var misinBen çiçek istemiştim halbuki,kebap geldi
Bana sadece çiçek.Eşimden anneler günü hediyesi olarak kahve makinesi aldi :)
indirime girmişti adami fena sıkıştırdım
Sıkma canını kuzumSonradan anladım. Çok iyi değilim canım. Huzura dedin spor yapıyor diye... Kafam yerinde değil. Bugün beni idare edin.
Ben de seni seviyorum canım arkadaşım.Seviyorum seni. Dikkat et kendine
Anaaa bak sen enişteye.Bana o da gelmedi
Afiyet olsun canımSelam kızlarAkşam biraz dinleneyim diye uzandım bir kalktım sahura az kalmış spor yalan oldu. Neyse gündüz biraz yapmıştım. Menümü yazayım hemen
İftar
Fırında Balık 3 parça 1.5 kase salata.1 domates 1 salatalık
4 çilek 2 erik 1 kayısı
Su 3 litre
Spor
Leslie 1 saat 360 pn
20 dk chloe 140 pn
3800 adım 114 pn
Toplam 614 pn
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Ah migim hangi urunu boykot edeceksin hangi firma hangi marka mesela png uretiyor ama Ankaradaki baglantisi özgün gida sen bakacaksin etikete aaa png degil mi acaba işte.? Pngnin satış mudurleri (bolge vs değil bak) randevu almadan suan ankaradaki tum satinalma müdürlerinin odasina girer havada kaparlar niye bizim ürettiğimiz birsey yok . Camasirlarini neyle yıkıyorsun, mutfakta ne kullanıyorsun , cola ve nescafe mi sadece .nescafe israil mali lütfen almayin..;
dün mescidi aksayi yakmışlar. israiller kahrolsun inşallah ya..
Kendi ulkemizde tohum uretemiyoruz ne kadar yazik degil mi
Ordan aldigimiz tohumlarda tek kullanimlik tekrar tohum elde edemiyoruz
Bile isteye kısır tohum alip tarımı bitirdiler , bir ulkeyi yavas yavaş bitirmek budur topa tufege gerek yok al elinden uretmesine, gelişmesine izin verme yeterEvet ve hepsi hem daha nizami ürün vermesi için hem de tohumdan tekrar üretilmemesi için genetik olarak oynanmış,
Kıyamet alametleri icinde yer aliyor . Ne aci ki insanlik kendi kendini bitiriyorKeşke faydası olsa yaptıkları şeyin ama yok malesef.
Dua ediyoruz senelerdir dua ama ne olacak böyle bilmiyorum. Rabbimin vardır bildiği. Görürüz birgün İnşaAllah ümmeti Muhammedin uyanışını...
bende kesinlikle cok hafif oluyor kızartma nasil civik civikSoy guzelce tuzlu suda beklet uzerine yağ sur yagli kagida koy at firina kızarana kadar tut sonra oy icini doldur ben oyle yapiyorum
Hup deme surda kalbime iner sepete ekledik stok tükendi simdi fiyati artmis yineEşimden anneler günü hediyesi olarak kahve makinesi aldi :)
indirime girmişti adami fena sıkıştırdım
Sırf sen yoksun, gelince yorul diye en çok ben konuştum.1 gecede 20 sayfa konuşmuşsunuz
Ben miyim oBugün eva yi arttırmayı hayal ediyorum. Umarım hayalde kalmazdün 65 dakika yapabildim. Kendime bende şaşırdım
Bugün malum kişiler gibi 100 dakika yapabilir miyim acabamalum kişiler kendini biliyor bence
Ne yaptın tatlım? Valla bravo.
Canım yaparsın sen.Bugün eva yi arttırmayı hayal ediyorum. Umarım hayalde kalmazdün 65 dakika yapabildim. Kendime bende şaşırdım
Bugün malum kişiler gibi 100 dakika yapabilir miyim acabamalum kişiler kendini biliyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?