- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Dogru söyle sende cocuk filan yok dimi yada evde bakici var
Tekrar veriyorsun dimi fırınaSoy guzelce tuzlu suda beklet uzerine yağ sur yagli kagida koy at firina kızarana kadar tut sonra oy icini doldur ben oyle yapiyorum
Hahaha var canım olmaz mı 2 çocuğum var hattaDogru söyle sende cocuk filan yok dimi yada evde bakici var
Uyuya kalmışım canımC Chikolata_gozlum nerdesin?
Allah ım yerim bu fıstıkları
Sağol teyzeleri küçüğün yeni resmi yoktu oysa kızınla yaşıttı burada 1.5 yaşındaAllah ım yerim bu fıstıkları
Fırında güzel oluyorKızlar günaydın
Bişey sorucam karnıyarık yaparken patlıcanları kızartmadan nasıl yapıyorsunuz,haşlıyormusunuz,fırınmı kaç dakika tadı nasıl oluyo
Maşallah kuzulara, Allah bahtlarını açık etsin güzel ömürler versin
Masallah canim Allah bağışlasin cook tatlilar
Afiyet olsun canımSelam kızlarAkşam biraz dinleneyim diye uzandım bir kalktım sahura az kalmış spor yalan oldu. Neyse gündüz biraz yapmıştım. Menümü yazayım hemen
İftar
Fırında Balık 3 parça 1.5 kase salata.1 domates 1 salatalık
4 çilek 2 erik 1 kayısı
Su 3 litre
Spor
Leslie 1 saat 360 pn
20 dk chloe 140 pn
3800 adım 114 pn
Toplam 614 pn
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Evet canim salçalı su yapip tekrar firinaTekrar veriyorsun dimi fırına
Masallah kuzularina Allah bağışlasın
Maşallah canım Allah nazarlardan korusun
Maşallahhh canım benim seninde aynı benim kızlar gibiSağol teyzeleri küçüğün yeni resmi yoktu oysa kızınla yaşıttı burada 1.5 yaşında
Teşekkür ederim canım. Dün alıntılamıştım unutmuşum cevaplamayısen ne tez bana yetiştin bende 61.60 ım hadi bakalım muhteşem sin tebrik ederim sporun faydaları işte
HoşgeldinizMerhabalar arkadaslar grubun eski üyelerindenim daha dogrusu daha önce bu grupla 17 kilo vermiştim motivasyonu sayesşnde bu aralar yine motive olmaya ihtiyacım var egr yeriniz var ise katılabilirmiyim ben de aranıza
Ay MaşaAllah canım ya küçüğün yanakları ısırmalık
Sen uyu, Sonra ne yazdınız tüm gece.. Uyuyan güzel şikayetçi bi de.Uyuya kalmışım canım
Sen uyu, Sonra ne yazdınız tüm gece.. Uyuyan güzel şikayetçi bi de.
Sen dur burda konuş ben gidip spor yapayımSen uyu, Sonra ne yazdınız tüm gece.. Uyuyan güzel şikayetçi bi de.
Benim için de yap tatlım. Hiç halim yok. Sahurda az yedim.Sen dur burda konuş ben gidip spor yapayım
teşekkür ederim markasi neydi ?Hup deme surda kalbime iner sepete ekledik stok tükendi simdi fiyati artmis yinebu arada keyifle ic canım
Amin Allah razı olsun canım cümlemizin evlatlarının bahtı ömrü açık olsunFırında güzel oluyor
Maşallah kuzulara, Allah bahtlarını açık etsin güzel ömürler versin
Allah razı olsun canımMasallah canim Allah bağışlasin cook tatlilar
Allah razı olsun kaptanımAfiyet olsun canım
Evet canim salçalı su yapip tekrar firina
Masallah kuzularina Allah bağışlasın
Allah razı olsun canımMaşallah canım Allah nazarlardan korusun
Ay sorma ablasının hakkından geliyor çocuğum da kıyamıyor kardeşine ses çıkarmıyorMaşallahhh canım benim seninde aynı benim kızlar gibi
Büyüğün asil duruyor küçüğün cadı
Aynen canım yiyorum o yanakları diyete de uygunTeşekkür ederim canım. Dün alıntılamıştım unutmuşum cevaplamayı
Hoşgeldiniz
Ay MaşaAllah canım ya küçüğün yanakları ısırmalık
çiçek olsa ne güzel işte.Bana sadece çiçek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?