Ben bunu niye görmedim.
aman allahım şu tatlılıklari...
arzum okka vardi o indirime girmişti 250ye felan düştü ama faizle 300 e aldik biz. valla bitmiştir sanirim son iki ürün kalmişti.Hup deme surda kalbime iner sepete ekledik stok tükendi simdi fiyati artmis yinebu arada keyifle ic canım
Fırçayla çok az yağlayıp fırında pişi rebilirsi nKızlar günaydın
Bişey sorucam karnıyarık yaparken patlıcanları kızartmadan nasıl yapıyorsunuz,haşlıyormusunuz,fırınmı kaç dakika tadı nasıl oluyo
Merak etme bendede varKebaplar, kahve makineleri ve çiçekler ay ne güzel. Benimki şu elimde olandan
Çok mu aradık bunlarıMerak etme bendede var
Gökten zembille indilerÇok mu aradık bunları
yok canım ne alakası var. baksana spora hiç senden bahsetmek istemedim ben
cansınnn. yapacağım kendime söz verdim.Canım yaparsın sen.
maşallah bu kuzulara
Allah bağışlasın canım. Bahtları güzel olsun
Maşallah kız ne tatlı şeyler boyle
Kaptanım ben cuma bildirim yapicamD U Y U R U
Biliyorsunuz ki bayram persembe günü ve kacamak yapacak kisiler persembe günü ac karna wc sonrasi tartilip kilo bildirecekler
13 Mayıs + Nick
Bayram da kacamak yapmayacağım diyete son gaz devam edecegim diyenler icinde yine cuma bildirim yapabilirler, ac karna wc sonrasi
14 Mayis + Nick
Not : Persembe kacamaklari sınırsız degil ,750 kalori ustundeki tum kacamaklara kacamak degeri kadar ceza vereceğim
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Cordelia
Chedarice
S sulisim
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
Ni454
selensu82
asysss
Wilma11
Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
Poni Bon
North River
Fitt_anne
@Tostombalakanne
AhSen_2504
bengisu022
Leyl-i-fer
M MissHayaLet
Tesnim1903
sardunya1038
Tutku44
sidelya
@Ytmz
T Titizz1
C Chikolata_gozlum
E ebru92
gnrc
Darkqueenn
Huzurvermeyolunda
Bnde hediye almadım sağolsun görümcem düşünceli tavayı paketlemjs oğlanın eline vermiş onu verdi banadaMerak etme bendede var
Yorma kendini otur dinlenBenim için de yap tatlım. Hiç halim yok. Sahurda az yedim.
Çok iyimiş. Denicem tekrar mutlakaSadece sahurumu 3kasik yogurt 3tane hurma dogradim icine canim baskada bisey yemedim sahurda,
Iftarda corba salata,bazen 2 3kasik yemek yedim 70gecikle basladim ramazanda 64kiloyla bitirdim
Maşallah anne kuzurları
Gecmis olsun canimKızlar sabah adımladıktan sonra başım bir dönmeye başladı yattım uyudum kalktım hala dönüyor ne oldu bilmiyorum. Hareket edemiyorum beynim langur lungur sallanıyor
Tansiyon düşmüş olabilirKızlar sabah adımladıktan sonra başım bir dönmeye başladı yattım uyudum kalktım hala dönüyor ne oldu bilmiyorum. Hareket edemiyorum beynim langur lungur sallanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?