Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamamdır

Hepinize çok teşekkür ederüm arkadaşlar. Yatmadan önceki gibi fenalaşırsam gidicem. Ölcem sandım resmen çok kötüydü. Şimdi az iyi oldum ama oturduğum yerden kalmadığım halde başım dönüyor hiç hareket etmiyorum şuan. Oruçluyum.iftarı açınca bakim nasıl gidicek ona göre giderim herhal durcak gibi görünmüyor.
Tansiyon düşmüş olabilir
Kayınvalidemle konuştum oda öyle söyledi. İftarı bekliyorum artık.

Çok dikkat et canım.

Ay yerim ben bunlari kucuk ben cadiyim diyor
teşekkür ederim markasi neydi ?
Karaca hüp sutlu kahve ve sicak cikolata yapan 399 a dusmustu geriye 456 olmus ama alacagim cunku esim dun yine arabaya ivir zivir almis kissasa kissas
Uyuyup kalkinca kacamak yaptiktan sonra tartilin diye okudum
Kızlar sabah adımladıktan sonra başım bir dönmeye başladı yattım uyudum kalktım hala dönüyor ne oldu bilmiyorum. Hareket edemiyorum beynim langur lungur sallanıyor
Tansiyon yada vertigo gibi sorunun var mi , karbonhidrata yogun olarak maruz kaldi vucudun bugun alamamissa ondan da olur

DEvam İnşaAllah kaptanım
Bayram kahvaltısı yaparım sadece oda sınırlı

Ben bunu niye görmedim.
Allah bağışlasın.

aman allahım şu tatlılıklari... maşaallah 41 kere.

yok canım ne alakası var. baksana spora hiç senden bahsetmek istemedim ben

cansınnn. yapacağım kendime söz verdim.

maşallah bu kuzulara

Allah bağışlasın canım. Bahtları güzel olsun

Maşallah kız ne tatlı şeyler boyle

Çok iyimiş. Denicem tekrar mutlaka

Maşallah anne kuzurları

Çok teşekkür ederim teyzeleri Rabbim evlatlarımıza sağlıklı mutlu huzurlu yolları bahtlari açık ömür nasip etsin hepsini nazardan korusun insaAllah

Kızlar sabah adımladıktan sonra başım bir dönmeye başladı yattım uyudum kalktım hala dönüyor ne oldu bilmiyorum. Hareket edemiyorum beynim langur lungur sallanıyor
geçmiş olsun
Sen sabah tavuklu soslu browine felan yeme bence onlar tansiyonun tavan yapar ben kendimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…