- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Geçmiş olsun canım. Tansiyonu ölseydin. Çok kötüysen bir acile gitseydinKızlar sabah adımladıktan sonra başım bir dönmeye başladı yattım uyudum kalktım hala dönüyor ne oldu bilmiyorum. Hareket edemiyorum beynim langur lungur sallanıyor
Aynen öyle yapıyorum. Hatta yatıyorum. Akşam spor yapacağım. 2 hafta da 2. Oldum. Bi kerede ben birinci olayım.Yorma kendini otur dinlen
Çok geçmiş olsun.Kızlar sabah adımladıktan sonra başım bir dönmeye başladı yattım uyudum kalktım hala dönüyor ne oldu bilmiyorum. Hareket edemiyorum beynim langur lungur sallanıyor
TamamdırD U Y U R U
Biliyorsunuz ki bayram persembe günü ve kacamak yapacak kisiler persembe günü ac karna wc sonrasi tartilip kilo bildirecekler
13 Mayıs + Nick
Bayram da kacamak yapmayacağım diyete son gaz devam edecegim diyenler icinde yine cuma bildirim yapabilirler, ac karna wc sonrasi
14 Mayis + Nick
Not : Persembe kacamaklari sınırsız degil ,750 kalori ustundeki tum kacamaklara kacamak degeri kadar ceza vereceğim
@Filizzz16
@Nidsalii
Cordelia
@Cedarice
@sulisim
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
Wilma11
@Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
North River
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@AhSen_2504
bengisu022
@Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@Tesnim1989
sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
@Titizz1
@chikolatagozlum
@ebru92
@gnrc
Darkqueenn
@Huzurvermeyolunda
Kayınvalidemle konuştum oda öyle söyledi. İftarı bekliyorum artık.Tansiyon düşmüş olabilir
Çok dikkat et canım.Hepinize çok teşekkür ederüm arkadaşlar. Yatmadan önceki gibi fenalaşırsam gidicem. Ölcem sandım resmen çok kötüydü. Şimdi az iyi oldum ama oturduğum yerden kalmadığım halde başım dönüyor hiç hareket etmiyorum şuan. Oruçluyum.iftarı açınca bakim nasıl gidicek ona göre giderim herhal durcak gibi görünmüyor.
Kayınvalidemle konuştum oda öyle söyledi. İftarı bekliyorum artık.
Ay yerim ben bunlari kucuk ben cadiyim diyor
Karaca hüp sutlu kahve ve sicak cikolata yapan 399 a dusmustu geriye 456 olmus ama alacagim cunku esim dun yine arabaya ivir zivir almis kissasa kissasteşekkür ederim markasi neydi ?
Uyuyup kalkinca kacamak yaptiktan sonra tartilin diye okudumD U Y U R U
Biliyorsunuz ki bayram persembe günü ve kacamak yapacak kisiler persembe günü ac karna wc sonrasi tartilip kilo bildirecekler
13 Mayıs + Nick
Bayram da kacamak yapmayacağım diyete son gaz devam edecegim diyenler icinde yine cuma bildirim yapabilirler, ac karna wc sonrasi
14 Mayis + Nick
Not : Persembe kacamaklari sınırsız degil ,750 kalori ustundeki tum kacamaklara kacamak degeri kadar ceza vereceğim
@Filizzz16
@Nidsalii
Cordelia
@Cedarice
@sulisim
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
Wilma11
@Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
North River
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@AhSen_2504
bengisu022
@Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@Tesnim1989
sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
@Titizz1
@chikolatagozlum
@ebru92
@gnrc
Darkqueenn
@Huzurvermeyolunda
Tansiyon yada vertigo gibi sorunun var mi , karbonhidrata yogun olarak maruz kaldi vucudun bugun alamamissa ondan da olurKızlar sabah adımladıktan sonra başım bir dönmeye başladı yattım uyudum kalktım hala dönüyor ne oldu bilmiyorum. Hareket edemiyorum beynim langur lungur sallanıyor
Sonuncu olma gibi bir düşüncem yokUyuyup kalkinca kacamak yaptiktan sonra tartilin diye okudum
DEvam İnşaAllah kaptanımD U Y U R U
13 Mayıs + Nick
14 Mayis + Nick
@Filizzz16
@Nidsalii
Cordelia
@Cedarice
@sulisim
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
Wilma11
@Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
North River
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@AhSen_2504
bengisu022
@Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@Tesnim1989
sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
@Titizz1
@chikolatagozlum
@ebru92
@gnrc
Darkqueenn
@Huzurvermeyolunda
Sonraki hafta kesin birinci oluruz amaSonuncu olma gibi bir düşüncem yok
Birinci olabiliriz neden olmasinSonraki hafta kesin birinci oluruz ama
Bende ayni dusuncedeyim ama nolur nolmaz bir persembe tartilirim birde cumaDEvam İnşaAllah kaptanım
Bayram kahvaltısı yaparım sadece oda sınırlı
Ben bunu niye görmedim.
Allah bağışlasın.
aman allahım şu tatlılıklari...maşaallah 41 kere.
yok canım ne alakası var. baksana spora hiç senden bahsetmek istemedim ben
cansınnn. yapacağım kendime söz verdim.
maşallah bu kuzulara
Allah bağışlasın canım. Bahtları güzel olsun
Maşallah kız ne tatlı şeyler boyle
Çok iyimiş. Denicem tekrar mutlaka
Maşallah anne kuzurları
Çok teşekkür ederim teyzeleri Rabbim evlatlarımıza sağlıklı mutlu huzurlu yolları bahtlari açık ömür nasip etsin hepsini nazardan korusun insaAllahAy yerim ben bunlari kucuk ben cadiyim diyor
Karaca hüp sutlu kahve ve sicak cikolata yapan 399 a dusmustu geriye 456 olmus ama alacagim cunku esim dun yine arabaya ivir zivir almis kissasa kissas
Uyuyup kalkinca kacamak yaptiktan sonra tartilin diye okudum
Tansiyon yada vertigo gibi sorunun var mi , karbonhidrata yogun olarak maruz kaldi vucudun bugun alamamissa ondan da olur
Bende aynını yaptım bugünBalkona ciktim yasli teyzeler gibi ayaklarimi isitiyorum hava miss ama ben donuyorum
Biz hep Birinciyiz.Sonraki hafta kesin birinci oluruz ama
Migi oruc tutmaya devam mi etsen ramazan sana yaradi bu seneDün 79,5
Bugün 79,1
78 inyakalayacağım
geçmiş olsunKızlar sabah adımladıktan sonra başım bir dönmeye başladı yattım uyudum kalktım hala dönüyor ne oldu bilmiyorum. Hareket edemiyorum beynim langur lungur sallanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?