Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sıkılıyoooor, eve daha yeni geldim işten, daha 2.5 ay kadar çalışacağız haftanın her günü :26:

Canım sıkılıyoooor, eve daha yeni geldim işten, daha 2.5 ay kadar çalışacağız haftanın her günü :26:

canım yaaa pazar günlerin de iş yerinde geçecek demek üzüldüm ve kısa bir sürede değilmiş..ben de çok sıkıldım bugün iş yerindeyim ama haftasonu ya topiğimizde de kimse yok..zaten sabah da yazdım ya benim ruh halim çok karışık çok mutsuz hissediyorum kendimi bu yüzden de ne bulursam yeyip duruyorum yedikçe kilo alıp, daha da mutsuz oluyorum..sonuç olarak bana kocaman bir mutsuzluk kalıyor

gunaydıbn kızlar bugun pazar ve ben yine çalışıyorum yazıkki kimselerde gelmemiş ama ne yapalım canınız sagolsun menumu yazayım bari
sabah kılasik monti kahvaltısı artık her kes biliyor
oyle tavuk salata yogurt
ara meyva mandalina
akşam yumutrtayla yapılmış salata
ara meyva
dun akşam birazcık kaçamak yaptım bir küöçük kase aşure içtim ama ne yaptım iki mil leslie teyze yaptım tempolu hemde dun akşam itibaren tekra lesieye başlamış bulunuyorum ilgilenlere duyurulur :;ö:;

gitmez olurmuyum cnm gittim tabii....en son gittiyimde hormon haplari vermisti 14 gün onlari kullandim geldi sükür...bakalim öbür ay ne olacak..ins kendiliyinden gelirde haplara gerek kalmaz...
amorecim günlük 1 çy.kasıgı tarcınl ye reglin düzene girecektir fayda gören var .
1 ay dene hiç zararı yok .. hem tarçının iştah dünleyici özeligi var dene ne kaybedersin ...
iyi pazarlar şekerler

kolay gelsin sanada pazarları çalışmak hiç çekilmiyor oyle demi
aysunun iyki takıma aldık kıs seni montiye yazmamışın bile ...

iyi pazarlar kıslar .......

gözdem çalışıyonmu cadııı

çalıştım maalesef ablacık, şimdide uyuyacağım erkenden, ablam çok tecrübelisin sen bana azıcık bilgi ver, güp gür olan saçlarım stresten çok dökülüyor, seyrelmeye başladı çok asabım bozuluyor, ne yapsam bildigin bakım kürleri falan varmı , yemem gereken?

günaydııın kızlar iii haftalarrrr bu senenin son haftasıı güzel geçsinnn

Nasıl olayım vallahi nazlım her yerim ağrıyor, bacaklarım da yer yer morluklar oluştu, ama kırık çıkık yok şükür, içten merdivenli evin zorlukları işte, öyle lapır lapır koşmayacaksın merdivenden
Nazlım ben artık montiyi bırakmamaya kararlıyım kitabıda hatim etmeye başlıyorum fakat, benim öğle yemeklerim çok kötü olacak... Neredeyse bütün yemekler ve çorbalar unlu, ne yapacağım ben yaaa evdenmi getirsem
Sorularım da var sana, şimdi bu öğlen bize gelen normal yoğurdu yiyemeyecekmiyim, ben şirketten sadece salatamı yiyeceğim, yoğurduda mı evden getirsem :26:
Ton balığı yasak mı montide?
Salatalara ne kadar sirke ve zeytinyağı koyuyoruz?
Şu bimdeki peynirden bugün aldıracağım anneme...
Başkaca nelere dikkat edeyim ben şimdi :26:

Ben haftasonuda çalıştığımdan daha hediyemi alamadım ne alacağımıda bilemiyorum ikilemde kaldım çok zilan ın adresini nasıl yapacağız kızlar telefonmu etmem lazım? hani o telefonda söyleyeyim falan demişti ya ?

Pamuklar dün akşam koca bir yıl nasıl geçti sorgulaması yapmaya başladım...Bir kağıda iyiler kötüler yazıldı...Ne doğruydu ne yalnış? Hesap veriyorum. 'Kendi'me...
Sizde deneyin bunu... Olayları net görebiliyorsunuz...

öğlen yemeklerini evden getir canım . Bende yemekleri evden getiriyorum yada işyerinde kendim yapıyorum . Ben işyerine gelen yoğurtttan yiyiyorum . Zaten işyerine gelen yoğurdun markası öyle iyi değil ve zaten yarım yağlı alıyorlar işyerine sende yağ oranına bakabilirsin yoğurdun yada küçük yoğurtlardan alabilirsin yanına ton balığı yasak değil lıght değilde normalini alırsan yağını peçeteyle al iyice salatalarının içine koy canım . Ben salatalara 1 tatlı kaşığı kadar yağ koyuyorum sirke de aynı şekilde olabilir . Annen bimdeki peyniri alırken yağ oranına baksın canım . çünkü bazılarının yağ oranı 9,5 oluyor canım . Bende anlayamadım onu hiç ankara 2,5 iken yağ oranı istanbulda çoğu bimde 9,5 . Bol bol su içmeye özen göster canım . Sabah ekmekli kahvaltı yapıyorsan öğlen daha çok protein tarzı almaya çalış öğlen karbonhidrat barındıran şeyler tüketme sabah ekmekli kahvaltı yapıyorsan . Aeben ablamın tarçınlı yoğurdu var onu alışkanlık haline getirmek lazım hem tatlı isteğin olmuyor . Hemde iştahını dengeliyor canım . Aklıma gelenler bunlar şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…