- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Canım sıkılıyoooor, eve daha yeni geldim işten, daha 2.5 ay kadar çalışacağız haftanın her günü :26:
günaydin kizlar:)
amorecim günlük 1 çy.kasıgı tarcınl ye reglin düzene girecektir fayda gören var .gitmez olurmuyum cnm gittim tabii....en son gittiyimde hormon haplari vermisti 14 gün onlari kullandim geldi sükür...bakalim öbür ay ne olacak..ins kendiliyinden gelirde haplara gerek kalmaz...
iyi pazarlar şekerler
aysunun iyki takıma aldık kıs seni montiye yazmamışın bile ...kolay gelsin sanada pazarları çalışmak hiç çekilmiyor oyle demi
eminem nasılsın fıstık ...iyi pazarlar herkese..ben bugün evdeydim ama sadece tv izleyerek geçirdim ne yazık ki
günaydın kuzucuklar
günaydııın kızlar iii haftalarrrr bu senenin son haftasıı güzel geçsinnn
nasıl olayım vallahi nazlım her yerim ağrıyor, bacaklarım da yer yer morluklar oluştu, ama kırık çıkık yok şükür, içten merdivenli evin zorlukları işte, öyle lapır lapır koşmayacaksın merdivenden
Nazlım ben artık montiyi bırakmamaya kararlıyım kitabıda hatim etmeye başlıyorum fakat, benim öğle yemeklerim çok kötü olacak... Neredeyse bütün yemekler ve çorbalar unlu, ne yapacağım ben yaaa evdenmi getirsem
Sorularım da var sana, şimdi bu öğlen bize gelen normal yoğurdu yiyemeyecekmiyim, ben şirketten sadece salatamı yiyeceğim, yoğurduda mı evden getirsem :26:
Ton balığı yasak mı montide?
Salatalara ne kadar sirke ve zeytinyağı koyuyoruz?
şu bimdeki peynirden bugün aldıracağım anneme...
Başkaca nelere dikkat edeyim ben şimdi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?