Burda şehre giriş çevirmesi evin önünde yapılıyor, ona takılıyoruz, yoksa şehir içinde yada mahllede falan gezen yok hiçSagol canım yaa gecen hafta jandarmalar bir kere turladi sonrasinda görünmediler bile
Yine sanslisin bakalim da 17 sinde açılırsa gidersin belki
Bizim koyde cok sakin yaa bugun bakkala gitmek zorunda kaldim kimseler yoktu disardaBurda şehre giriş çevirmesi evin önünde yapılıyor, ona takılıyoruz, yoksa şehir içinde yada mahllede falan gezen yok hiç
Dikkat etmek zor, orda sebze bulamam, genelde dışardan yiyorlar, kebap, pide, tatlılar havalarda uçuyor, görümcemin kızı sebze seviyor diye babanne diye dalga geçiolarAnladim canim kv ne gitmen tehlikeli bir durum dikkat et fazla kilo almadan gel
Afiyet olsun canımMenu
Sahur
Anansli yogurt
İftar
1kepce mercimek corbasi
1 kabak sote
3 kofte
Eki Görüntüle 2847419 bu arkadastan 1lt ictim spor yokbu son hafta benim icin baya zor gecti cok sukur yarin son Allah kabul etmistir insallah Zipzip- E Elif_Eylul sardunya1038
Yok hastayım dememde salata ile pek aram yok. Canım istese eşime soylerdim o yapardı ztn. Salata yerüne bi dolu kase yoğurt tüketiyorum hep.Biraz daha yaz gelsin domates salata ton balık filan tüketirim. Bizim kepçe az alıyor oyuzden . Vucudum alışkın diyodum ama bir ay kadar temiz beslenince sonrasında böyle saçma sapan beslenince fena etti.3kepce mercimek corbasida ne kiz corba çok olmus,4yk.pilav yerine az tutup salata ekleseydin dicem rahatsizdim diceksin sende afiyet olsun
Alışkınım sahursuz tutmaya. Ama dediğiniz gibi şekere boğulduğumdan olabilirAfiyet olsun canım
Sahursuz oruc tuttugun iicin zorlanmissin belki dE bu yüzden sekerin düşmüş olabilir
Ayrica iki sabahtir vücudu sekere bogdun vucut tatli seyler istemistir
+300 um bugun wc sorunu var persmebe form icerim herhalde onceki haftalar gibi 1 ustu gitmeyecek ama her sekilde 73 gorulecek Allahin izniyleBakalım bu hafta nasıl olacak
wc sıkıntısı var bu hafta
Sende durum nasıl eksi gördün mü canm sen + olmuştun Pazartesi
Vuruyorum ama guluyor :)Totosuna vur bidene
Senin kocanda baya yemeyi seviyor kimse gelip gitmeyecek napcak baklavayi :)Sarma dolapta var pişer kocam da baklava siparişi vermiş eve
Poni sen aristo dedikce Kuzeyin ingilizce ogretmenin kopegi geliyor aklima adi asirtoKızlar spor yapamadım daha bu hafta. Tartım sabitte kaldı bu yüzden. Pkolu olduğum için metom baya yavaş, çok az yiyince de saldırmaya başlıyorm tatlilara. Sporsuz veremiyorum.
Menum
Sahur 2 üçgen karpuz
İftar
2 hurma
1 tabak kısır (4 yk bulgurla)
1 kase patlıcan yemeği
3 üçgen krpuz( normalde aristo diyetinde karpuz haftada 1 gün sadece, ramazan ve ara öğün yapmadığım için yedim)
10 kadar kabak çekirdeği
Şu 2 lt
Spor 4000 binde şu an spor yapicam nasipse
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sahur yok
Iftar 20,18 de
3 küçük kepçe arpa şehriyeli çorba
Julyen doğranmış 80 gr tavuk yağsız
1 kaşık döner
1 kaşık tulum peyniri
Avuç içim kadar pide
2 lt su
3 kupa bitki çayı
1 tatlı kaşığı dondurma
Zipzip-
E Elif_Eylul
Yarin daha iyi olursun insallah son 1 gunGün güzel başlamıştı ama öğlenden beri ölü gibi yatıom...
Sahur yok.
İftar 20.20 civarı
3 kepçe mercimek çorbası
4 yemek kaşık pirinç pilavı
4 yemek kaşık et sote
1 bardak tuzlu ayran
1 hurma
1lt su
Spor
120 sn plank 120p
100 squat 100p
100 mekik 100p
100 wallsit 100p
15 dizler yukarı 15p
Toplam 435 puan
Aslında bugün böyle hayal etmemiştim.
Cezamı sabahtan yaptım. Üstüne 4 bn daha atıcaktım ama yapamıycam
Zipzip- E Elif_Eylul
Evet canim aslen Boluluyum 10 yillikta Rize geliniyim ikisi birbirine karisti gittiKaptan nerelisin
Bizde kaynanam yapıyor saolsun. Taze yaprak sarması. Ama bi karadenizli olarak lahananın yeri ayrı
Karadenizlisin sanırım
Bende böyle mi mezun olucam kaptan?
Max 30dk eva yaptim simdiye kadar bana ters leslie ile walk walk ve plates belki daha az kilom kalinca tekrar denerimEtiket yanlis olmustaa
200dk evami tövbe bismillah
Lahananin 3 yapragi migrosta 7tl olunca bende vazgectim sevmektenÇankırıliyiz ama normalde Ankarada yaşıyoruz 1 aydir köydeyiz
Senin mezun olabilmen icin 6 ayin dolmasi lazim canım o zamana hedefine ulasirsin
Bizim baglar daha acmadi ki
Gelirken 1 ay kalma gibi bir dusuncemiz yoktu yapraklar ankarada kaldi
Lahanayi cok sevmem
Burda bir tane bile yok sizi bekliyorlar sanirim hepsi :)Kolay gelsin kaptanım, allahtan yasak var da biz gidemiyoruz bahçeye bu sene yırttımburda polisler bizim evin önünde bekliyor, hiç bir yere gidemiyoz.
Afiyet olsun canimMenüm;
Sahur
2 dl tb ekmek
Peynir yumurta
25 yeşil zeytin
Salatasal şeyler
İftar
1 tabk et yahni
1 çanak garnitürlü enginat
Cacık
Havuç sote 2 -3yk
Karpuz çilek
Ara; 1 çatal krem karamel komşu getirdi tadına baktım benlik değildi
8 çiğ badem
Adım 3265
10 dk parkta aletlerde takıldım.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
19 u a uzamadi mi surec17si açılırsa sabah 5te yola çıkıp gidicez, kısmetse bu sefer kvye
Kesinlikle cok zorDikkat etmek zor, orda sebze bulamam, genelde dışardan yiyorlar, kebap, pide, tatlılar havalarda uçuyor, görümcemin kızı sebze seviyor diye babanne diye dalga geçiolarsırf kv gitcem diye mezun oldum etkilemeyeyim listeyi diye. Olabildiğince dikkat ederim ama yaşamadan söz veremeyeceğim yine 1 hafta yiyip 1 ay vermek için uğraşmak istemiyorum, zaten dünden bugüne +300 olmuşum moraller bozuk, regl yaklaştı iştah açıldı, offf offf çok zor ya pis boğaz olup kilo vermeye çalışmak çok zor
Çooook katılıyorumDikkat etmek zor, orda sebze bulamam, genelde dışardan yiyorlar, kebap, pide, tatlılar havalarda uçuyor, görümcemin kızı sebze seviyor diye babanne diye dalga geçiolarsırf kv gitcem diye mezun oldum etkilemeyeyim listeyi diye. Olabildiğince dikkat ederim ama yaşamadan söz veremeyeceğim yine 1 hafta yiyip 1 ay vermek için uğraşmak istemiyorum, zaten dünden bugüne +300 olmuşum moraller bozuk, regl yaklaştı iştah açıldı, offf offf çok zor ya pis boğaz olup kilo vermeye çalışmak çok zor
İnşallah ya. Hiç böyle birşey görmemiştim ya feleğim şaştı. Ölüp kalcam sandım yaa. Kolay kolay hasta olmam oldummu da asla yataktan kalkamam+300 um bugun wc sorunu var persmebe form icerim herhalde onceki haftalar gibi 1 ustu gitmeyecek ama her sekilde 73 gorulecek Allahin izniyle
Vuruyorum ama guluyor :)
Senin kocanda baya yemeyi seviyor kimse gelip gitmeyecek napcak baklavayi :)
Poni sen aristo dedikce Kuzeyin ingilizce ogretmenin kopegi geliyor aklima adi asirto
Afiyet olsun canim
Yarin daha iyi olursun insallah son 1 gun
Evet canim aslen Boluluyum 10 yillikta Rize geliniyim ikisi birbirine karisti gitti
Max 30dk eva yaptim simdiye kadar bana ters leslie ile walk walk ve plates belki daha az kilom kalinca tekrar denerim
Lahananin 3 yapragi migrosta 7tl olunca bende vazgectim sevmektenbuzlukta corbalik var ama bende sarma niyetine corbasini yapiyim bayrama
Burda bir tane bile yok sizi bekliyorlar sanirim hepsi :)
Afiyet olsun canim
19 u a uzamadi mi surec
Kesinlikle cok zor
Onuda çok sık yapmam aslında ,denk geldi demekkiSarma yapsan yesen ne olcak zaten hep dolma var menulerinde
Nasıl oldunuz geçtimi iftardan sonraÇooook katılıyorumpis boğaz olupta kilo vermeye çalışmak cidden çooook zoorrrr.
İnşallah ya. Hiç böyle birşey görmemiştim ya feleğim şaştı. Ölüp kalcam sandım yaa. Kolay kolay hasta olmam oldummu da asla yataktan kalkamam
Hayırlı olsun canım güle güle kullanWilma11 sayende kahve makinasini aldim senin dedigine bakarken karacadan bildirim geldi anneler gunu fiyatininda altinda sepet indirimi gelmis 369 a aldim:)
Başınız sağolsun canımSlm herkese iyi geceler kızlar kendimize gelmeye şoku atlatmaya çalışmak dışında pek birşey yapamadım dayımı kaybettik söylemiştim annem ve anneannem le diğer dayımla vs neyse geçti henüz 4 gün oldu toprağa vereli buralardayım inşallah yarın itibariyle düzene geçiyorum geldim eveZipzip- E Elif_Eylul Cordelia spor olmasa da menü bildirimleri yaparım inşallah artık perşembe sabah tartı atarım
Tekrar başınız sağolsun canımSlm herkese iyi geceler kızlar kendimize gelmeye şoku atlatmaya çalışmak dışında pek birşey yapamadım dayımı kaybettik söylemiştim annem ve anneannem le diğer dayımla vs neyse geçti henüz 4 gün oldu toprağa vereli buralardayım inşallah yarın itibariyle düzene geçiyorum geldim eveZipzip- E Elif_Eylul Cordelia spor olmasa da menü bildirimleri yaparım inşallah artık perşembe sabah tartı atarım
Bereket versin.Spor
Leslie boosted 30 dk x 6=180p (3000 adimi)
4000 normal adım-2000 ceza=2000 adım ×30p=60 p
240 puancık
Cordelia
Eki Görüntüle 2847465
Ellerine saglik canimMerhabaaaaa
10 Mayıs Pazartesi Günümüzü Aydınlatan Yıldızlar
Üye Adı 10 Mayıs Pazartesi 1T Titizz1 1.567
2sardunya1038 1.337 3@Tostombalakanne 1.250 4Cordelia 865 5@kackaloribu 700
10 Mayıs Pazartesi Yükselen Yıldızımız
@kackaloribu
Ellerine saglik canimMerhabaaaaa
10 Mayıs Pazartesi Günümüzü Aydınlatan Yıldızlar
Üye Adı 10 Mayıs Pazartesi 1T Titizz1 1.567
2sardunya1038 1.337 3@Tostombalakanne 1.250 4Cordelia 865 5@kackaloribu 700
10 Mayıs Pazartesi Yükselen Yıldızımız
@kackaloribu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?