Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sagol canım yaa gecen hafta jandarmalar bir kere turladi sonrasinda görünmediler bile

Yine sanslisin bakalim da 17 sinde açılırsa gidersin belki
Burda şehre giriş çevirmesi evin önünde yapılıyor, ona takılıyoruz, yoksa şehir içinde yada mahllede falan gezen yok hiç

Anladim canim kv ne gitmen tehlikeli bir durum dikkat et fazla kilo almadan gel
Dikkat etmek zor, orda sebze bulamam, genelde dışardan yiyorlar, kebap, pide, tatlılar havalarda uçuyor, görümcemin kızı sebze seviyor diye babanne diye dalga geçiolar sırf kv gitcem diye mezun oldum etkilemeyeyim listeyi diye. Olabildiğince dikkat ederim ama yaşamadan söz veremeyeceğim yine 1 hafta yiyip 1 ay vermek için uğraşmak istemiyorum, zaten dünden bugüne +300 olmuşum moraller bozuk, regl yaklaştı iştah açıldı, offf offf çok zor ya pis boğaz olup kilo vermeye çalışmak çok zor

3kepce mercimek corbasida ne kiz corba çok olmus,4yk.pilav yerine az tutup salata ekleseydin dicem rahatsizdim diceksin sende afiyet olsun
Yok hastayım dememde salata ile pek aram yok. Canım istese eşime soylerdim o yapardı ztn. Salata yerüne bi dolu kase yoğurt tüketiyorum hep.Biraz daha yaz gelsin domates salata ton balık filan tüketirim. Bizim kepçe az alıyor oyuzden . Vucudum alışkın diyodum ama bir ay kadar temiz beslenince sonrasında böyle saçma sapan beslenince fena etti.
Afiyet olsun canım
Sahursuz oruc tuttugun iicin zorlanmissin belki dE bu yüzden sekerin düşmüş olabilir
Ayrica iki sabahtir vücudu sekere bogdun vucut tatli seyler istemistir
Alışkınım sahursuz tutmaya. Ama dediğiniz gibi şekere boğulduğumdan olabilir.

Bakalım bu hafta nasıl olacak
wc sıkıntısı var bu hafta
Sende durum nasıl eksi gördün mü canm sen + olmuştun Pazartesi
+300 um bugun wc sorunu var persmebe form icerim herhalde onceki haftalar gibi 1 ustu gitmeyecek ama her sekilde 73 gorulecek Allahin izniyle
Totosuna vur bidene
Vuruyorum ama guluyor :)
Sarma dolapta var pişer kocam da baklava siparişi vermiş eve
Senin kocanda baya yemeyi seviyor kimse gelip gitmeyecek napcak baklavayi :)
Poni sen aristo dedikce Kuzeyin ingilizce ogretmenin kopegi geliyor aklima adi asirto
Afiyet olsun canim
Yarin daha iyi olursun insallah son 1 gun
Kaptan nerelisin

Bizde kaynanam yapıyor saolsun. Taze yaprak sarması. Ama bi karadenizli olarak lahananın yeri ayrı

Karadenizlisin sanırım

Bende böyle mi mezun olucam kaptan?
Evet canim aslen Boluluyum 10 yillikta Rize geliniyim ikisi birbirine karisti gitti
Etiket yanlis olmustaa

200dk evami tövbe bismillah
Max 30dk eva yaptim simdiye kadar bana ters leslie ile walk walk ve plates belki daha az kilom kalinca tekrar denerim
Lahananin 3 yapragi migrosta 7tl olunca bende vazgectim sevmekten buzlukta corbalik var ama bende sarma niyetine corbasini yapiyim bayrama
Kolay gelsin kaptanım, allahtan yasak var da biz gidemiyoruz bahçeye bu sene yırttım burda polisler bizim evin önünde bekliyor, hiç bir yere gidemiyoz.
Burda bir tane bile yok sizi bekliyorlar sanirim hepsi :)
Afiyet olsun canim
17si açılırsa sabah 5te yola çıkıp gidicez, kısmetse bu sefer kvye
19 u a uzamadi mi surec
Kesinlikle cok zor

Çooook katılıyorum pis boğaz olupta kilo vermeye çalışmak cidden çooook zoorrrr.
İnşallah ya. Hiç böyle birşey görmemiştim ya feleğim şaştı. Ölüp kalcam sandım yaa. Kolay kolay hasta olmam oldummu da asla yataktan kalkamam

Nasıl oldunuz geçtimi iftardan sonra

Slm herkese iyi geceler kızlar kendimize gelmeye şoku atlatmaya çalışmak dışında pek birşey yapamadım dayımı kaybettik söylemiştim annem ve anneannem le diğer dayımla vs neyse geçti henüz 4 gün oldu toprağa vereli buralardayım inşallah yarın itibariyle düzene geçiyorum geldim eve Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia spor olmasa da menü bildirimleri yaparım inşallah artık perşembe sabah tartı atarım

Wilma11 sayende kahve makinasini aldim senin dedigine bakarken karacadan bildirim geldi anneler gunu fiyatininda altinda sepet indirimi gelmis 369 a aldim:)
Hayırlı olsun canım güle güle kullan
Başınız sağolsun canım

Tekrar başınız sağolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…