Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım

2 günlük spor yaptım kaptanım yarın bayram varya yapmaya çalışırım ama yapamazsam yanıma kâr kalsın dedimdi aminnn ayaklarım ağrıyor ama yatarım az sonra
Maşallahyaaa vallahi bukadar adıma nasil dayaniyosunuz enson 20 bin yaptimda belkide 25bin ayaklarim çarpik gezmistim

Maşallahyaaa vallahi bukadar adıma nasil dayaniyosunuz enson 20 bin yaptimda belkide 25bin ayaklarim çarpik gezmistim
Alıştım galiba hatta istemsiz yürüyorum artık bugün istisna oldu tabi annemin ve kv nin marketlerinide yaptım esimin dişi ağrıyor diye bana kaldı işler

G Gulss Canim hosgeldin herbalife kullanmaya baslamissin sanirim eskiden bende saticisiydim 1sene egitim gördüm, seminerlere gittim ama surekli kullanman gerektigini bilmen gerekiyor belkide anlatmislardir sana oyuzden ona bagli yaşama derim diyetle guzel sonuclar alirsin motiveni yuksek tutman önemli burda kaçkilosun bilmiyorum ama shake gunde 2kere ictiginde sana 10gun bile gitmiyo oyuzden parani harcama derim nacizane tavsiyem

Çok teşekkür ederim bebeğim var çalışmaya basliycam malum izin bitiyor sanırım benim için tempolu olacak Tekrar bakıp yapabilir miyim gözden geçireyim

Afiyet olsun canım

Bende yarın tartılıyım kaptanım

Merhaba Daha önce deneyimledim evet sürdürülebilir olmayabilir haklısın bende bebek ve tempo açısından sağlıklı pratik çözüm için seçtim.Aslinda sağlıklı beslenme spor vb dönuk.yasamim biraz sasti doğum ,ev vs derken.Sanirim bu birazda motivasyon arayışı.Dikkate alicam.75 kiloyum boy 1.73

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…