Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Harika bir uygulama olmuş bu bayıldım Yarın aılemle bırarayA gelıcez ister istemez kacar bırz

Hoşgeldiniz

Yoooo duysam kapatirdim
Ben bir kere esim birsey kokuyor dedigi halde ocakta birsey yok sacmala diye diye kabak tatlisini ve granit tenceremi komur yaptim duydugunu inkar etmek benimki
Afiyet olsun Kuzum ekmek yerine yumurta yeseydin ya

Valla ben demedim annemde sardı tadına bile bakmadım
Canim kovid sonrasi yumurta, cikolata, paketli urunlerin,kuruyemislerin kavrulmuslari vs tadi cok kotu tuketemiyorum
Afiyet olsun canim
Olur neden olmasın canm senin için Cuma günü gün ay yıl yazacam
Ay neden cuma ben seni nasil beklerim gel uarin tartilalim cumada tartiliriz nolcak :)
Kim yiyecek merak ediyorsanız North River
Su mavisin bile sarmasi var
Yaaa iki sıra ay valla sarana kadar insanın beli kopuyor
Sarmasi eziyet yemesi 2 dk
Aşkını severim onun. Büyük göründü gözüme resimde. Bu da bizim sultan papağanımız. Bizi hiç sevmiyor Eki Görüntüle 2848060
Bakislardan kibir akiyor cennet mahallesindeki sen kimsin kupekkk der gibi
Tatlim spor saglik tabi ama dizlerin icerisindeki siviyi bitirme ihtimalin var bu biraz fazla degil mi
Aramiza hosgeldin bbeegini emziriyor musun. Sadece tarim bakanligi onayli saglik bakanliginin onay vermedigi ,kullananlarn misli ile geri aldigi sey nasil saglikli olabilir ki . Boda para harcama sheak makinasi alip evde yulaf, meyve ,sutle miss gibi sagliklisini yap 2dk saglikli pratik birsey istiyorsan

Gerçekten mi canım bilmiyordum onu yani dizlerin arasında ki sıvı biterse ne olur ki

Iyi geceler arkadaşlar menüm
Sahur 2.30
3 kaşık yoğurt icine yulaf ve chia pulbiber yesil cay salatalik peynir yarim dilim koy ekmeği
Iftar 20.09
1 kepçe ezogelin çorbası
Tavuk sote 4 kaşık kadar
Bol salata
1.5 lt su
1 sekersiz cay
1 neskafe Zipzip- E Elif_Eylul

Ben sana yarın ki kilomu söylerim hayatımm

Perşembe cuma ayrımı nedir kaptanım ben anlayamadım pek

Eline saglik canim

Eski liste uzerinden duzenledim canım cuma günü bildirim sonrasi ekleyeceğim
Tamam kaptan
3günden beri mazeretler var sanirim bu boyle gitmez biraz dikkat etmelisin artik
Haklısın kaptanım mazeretler boy gösterdiğinin farkındayım. Sorry.
Grup demişim takım demeliydik sanırım. Kilo verme sürecimde motivasyon olsun istiyorum.Sevgiler
Hoşgeldin

Yarin kacamak yapacagim diyorsun yani
Yapmayayım mı kaptanım. Aslında baklava falan yemem yarın onu cuma düşünüyorum yemeyi. Ama yarın kvde olacağız tartı öncesi için pek uygun şeyler olmayabilir. Yine de cuma da tartılırım ekside olursam bildiririm. Olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…