Harika bir uygulama olmuş bu bayıldımD U Y U R U
Biliyorsunuz ki bayram persembe günü ve kacamak yapacak kisiler persembe günü ac karna wc sonrasi tartilip kilo bildirecekler
13 Mayıs + Nick
Bayram da kacamak yapmayacağım diyete son gaz devam edecegim diyenler icinde yine cuma bildirim yapabilirler, ac karna wc sonrasi
14 Mayis + Nick
Not : Persembe kacamaklari sınırsız degil ,750 kalori ustundeki tum kacamaklara kacamak degeri kadar ceza vereceğim
E Elif_Eylul
@Nidsalii
Cordelia
@Cedarice
@sulisim
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
@Migim
@Penguen
@kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
North River
Fitt_anne
@Tostombalakanne
@AhSen_2504
@bengisu022
Leyl-i-fer
@sena zeynep
@Tesnim1989
sardunya1038
@Tutku44
sidelya
@Ytmz
T Titizz1
@chikolatagozlum
@ebru92
@gnrc
Darkqueenn
@Huzurvermeyolunda
GöriciğizOzaman eksi yada sabitmisin
HoşgeldinizMerhabaDaha önce deneyimledim evet sürdürülebilir olmayabilir haklısın bende bebek ve tempo açısından sağlıklı pratik çözüm için seçtim.Aslinda sağlıklı beslenme spor vb dönuk.yasamim biraz sasti doğum ,ev vs derken.Sanirim bu birazda motivasyon arayışı.Dikkate alicam.75 kiloyum boy 1.73
Ben bir kere esim birsey kokuyor dedigi halde ocakta birsey yok sacmala diye diye kabak tatlisini ve granit tenceremi komur yaptim duydugunu inkar etmek benimkiYoooo duysam kapatirdim
Canim kovid sonrasi yumurta, cikolata, paketli urunlerin,kuruyemislerin kavrulmuslari vs tadi cok kotu tuketemiyorumAfiyet olsun Kuzum ekmek yerine yumurta yeseydin ya
Valla ben demedimannemde sardı tadına bile bakmadım
Afiyet olsun canimSahur
1 h.yumurta beyazı
1 kase yoğurt dereotlu
İftar
1 hurma
1 su bardağı sade kefir
1.5 kepçe m.corbası
1 tavuk but az salata
1 kase yoğurt
Dondurma =yarım muz 2 çilek 1 y.k süt
Su: 3lt
Sporu bildiricem
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
North River
Ay neden cuma ben seni nasil beklerim gel uarin tartilalim cumada tartiliriz nolcak :)Olur neden olmasın canm senin için Cuma günü gün ay yıl yazacam
Su mavisin bile sarmasi var
Sarmasi eziyet yemesi 2 dkYaaa iki sıraay valla sarana kadar insanın beli kopuyor
Bakislardan kibir akiyor cennet mahallesindeki sen kimsin kupekkk der gibiAşkını severim onun. Büyük göründü gözüme resimde. Bu da bizim sultan papağanımız. Bizi hiç sevmiyorEki Görüntüle 2848060
Tatlim spor saglik tabi ama dizlerin icerisindeki siviyi bitirme ihtimalin var bu biraz fazla degil miSporumla geldim
Eva, 140 dk, 19.646 adım = 980 puan
Normal adımlar, 17.668 adım = 530 puan
Toplam adımlarım = 37,165 adım
Toplam puanım = 1510 puan
Eki Görüntüle 2848079
Cezam 5149 adım
Eki Görüntüle 2848082
Cezamla birlikte adımlarım = 42,314 adım♀
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@kackaloribu
Aramiza hosgeldin bbeegini emziriyor musun. Sadece tarim bakanligi onayli saglik bakanliginin onay vermedigi ,kullananlarn misli ile geri aldigi sey nasil saglikli olabilir ki . Boda para harcama sheak makinasi alip evde yulaf, meyve ,sutle miss gibi sagliklisini yap 2dk saglikli pratik birsey istiyorsanMerhabaDaha önce deneyimledim evet sürdürülebilir olmayabilir haklısın bende bebek ve tempo açısından sağlıklı pratik çözüm için seçtim.Aslinda sağlıklı beslenme spor vb dönuk.yasamim biraz sasti doğum ,ev vs derken.Sanirim bu birazda motivasyon arayışı.Dikkate alicam.75 kiloyum boy 1.73
Gerçekten mi canım bilmiyordum onu yani dizlerin arasında ki sıvı biterse ne olur kiBen bir kere esim birsey kokuyor dedigi halde ocakta birsey yok sacmala diye diye kabak tatlisini ve granit tenceremi komur yaptim duydugunu inkar etmek benimki
Canim kovid sonrasi yumurta, cikolata, paketli urunlerin,kuruyemislerin kavrulmuslari vs tadi cok kotu tuketemiyorum
Afiyet olsun canim
Ay neden cuma ben seni nasil beklerim gel uarin tartilalim cumada tartiliriz nolcak :)
Sarmasi eziyet yemesi 2 dk
Bakislardan kibir akiyor cennet mahallesindeki sen kimsin kupekkk der gibi
Tatlim spor saglik tabi ama dizlerin icerisindeki siviyi bitirme ihtimalin var bu biraz fazla degil mi
Aramiza hosgeldin bbeegini emziriyor musun. Sadece tarim bakanligi onayli saglik bakanliginin onay vermedigi ,kullananlarn misli ile geri aldigi sey nasil saglikli olabilir ki . Boda para harcama sheak makinasi alip evde yulaf, meyve ,sutle miss gibi sagliklisini yap 2dk saglikli pratik birsey istiyorsan
Hoşgeldin aramıza.Çok teşekkür ederim bebeğim var çalışmaya basliycam malum izin bitiyor sanırım benim için tempolu olacakTekrar bakıp yapabilir miyim gözden geçireyim
Harikasın tatlım.Sporumla geldim
Eva, 140 dk, 19.646 adım = 980 puan
Normal adımlar, 17.668 adım = 530 puan
Toplam adımlarım = 37,165 adım
Toplam puanım = 1510 puan
Eki Görüntüle 2848079
Cezam 5149 adım
Eki Görüntüle 2848082
Cezamla birlikte adımlarım = 42,314 adım♀
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@kackaloribu
Ben sana yarın ki kilomu söylerim hayatımmBen bir kere esim birsey kokuyor dedigi halde ocakta birsey yok sacmala diye diye kabak tatlisini ve granit tenceremi komur yaptim duydugunu inkar etmek benimki
Canim kovid sonrasi yumurta, cikolata, paketli urunlerin,kuruyemislerin kavrulmuslari vs tadi cok kotu tuketemiyorum
Afiyet olsun canim
Ay neden cuma ben seni nasil beklerim gel uarin tartilalim cumada tartiliriz nolcak :)
Sarmasi eziyet yemesi 2 dk
Bakislardan kibir akiyor cennet mahallesindeki sen kimsin kupekkk der gibi
Tatlim spor saglik tabi ama dizlerin icerisindeki siviyi bitirme ihtimalin var bu biraz fazla degil mi
Aramiza hosgeldin bbeegini emziriyor musun. Sadece tarim bakanligi onayli saglik bakanliginin onay vermedigi ,kullananlarn misli ile geri aldigi sey nasil saglikli olabilir ki . Boda para harcama sheak makinasi alip evde yulaf, meyve ,sutle miss gibi sagliklisini yap 2dk saglikli pratik birsey istiyorsan
Perşembe cuma ayrımı nedir kaptanım ben anlayamadım pekHatirlatma
Persembe günü yani yarin tartılacaklar ;
tarti bildirimi yaparken not kağıdına
13 Mayis + Nick
yazip tarti ile birlikte resim çekmeyi unutmayin..
Cuma günü tartilacaklar:
Tarti bildirimi yaparken not kagidina
14 Mayis + Nick
yazip tarti ile birlikte resim cekmeyi unutmayın
Bugun tartilmadiigm icin eski haftalardan örnek resim bırakacağım
Eki Görüntüle 2847897
E Elif_Eylul
@Nidsalii
Cordelia
@Cedarice
@sulisim
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
@Migim
@Penguen
@kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
North River
Fitt_anne
@Tostombalakanne
@AhSen_2504
@bengisu022
Leyl-i-fer
@sena zeynep
@Tesnim1989
@Elhan
sardunya1038
@Tutku44
sidelya
@Ytmz
T Titizz1
@chikolatagozlum
@ebru92
@gnrc
Darkqueenn
@Huzurvermeyolunda
Tamam kaptanEline saglik canim
Eski liste uzerinden duzenledim canım cuma günü bildirim sonrasi ekleyeceğim
Haklısın kaptanım mazeretler boy gösterdiğinin farkındayım. Sorry3günden beri mazeretler var sanirim bu boyle gitmez biraz dikkat etmelisin artik
HoşgeldinGrup demişim takım demeliydik sanırım.Kilo verme sürecimde motivasyon olsun istiyorum.Sevgiler
Yapmayayım mı kaptanım. Aslında baklava falan yemem yarın onu cuma düşünüyorum yemeyi. Ama yarın kvde olacağız tartı öncesi için pek uygun şeyler olmayabilir. Yine de cuma da tartılırım ekside olursam bildiririm. Olur muYarin kacamak yapacagim diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?