Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bebiş. Sevilmez mi bunlar. Benim ki anneciğim seni çok seviyorum sen beni seviyor musun diyor.
Ayyy yerim onu. Bizimki hediye geldi oğlana doğum gününde. 1 aydır bizimle, 5 aylık falan, daha yeni yeni öğrenmeye çalışıyor konuşmayı, adını söylüyorum aşkım diyorum ağzının içinde geveliyor

Menü:
Sahur
1 dilim ekmek
2 yumurta
1 kk peynir
8 zeytin

Iftar
8 yk kabak yemeği
3 yk yoğurt

2 litre su 1 kupa kiraz sapı çayı

Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Eline sağlık canım
İki gündede bildirim yapabiliyormuyuz kaptanım hangisi az çıkarsa
Olur tabi ki canim tarihe dikkat edin yeter

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Gülmene sevindim, cuk oturuyordu kendimi tutamadım paylaştım.
Genel olarak anlatayım takımı;

İlk önce ilk sayfadaki kuralları oku, saba uygunsa ordaki formu doldur, yani cevapla tanışalım.
Burda her gün yediklerimizi, içtiğimiz su miktarını ve sporlarımızı paylaşıp yorumluyoruz, kaçamaklara spor cezası veriyoruz.
Kaptanımız Zipzip- , yardımcı pilotumuz E Elif_Eylul günlük menü paylaşımlarına ikisini etiketlersin, yaptığın her sporun puanı var ilk sayfada punaları hesaplayıp Cordelia yı etiketlersin, zamab zaman adım, leslie, spor yarışmalarımız oluyor grup içi. Bir de diğer takımlarla kilo vermede yarıştığımız esas listemiz var. 2 haftalıj deneme süresinden sonra listeye girip sen de yarışabilirsin, her cuma fotoğraflı nickli ve tarihli bildirim yapıyoruz, listeye girincw 2 ay izne ayrılamazsın, ayrılırsan 6aydan önce geri giremezsin.
Dikkat edersen ve burdan kopmazsan en kısa sürede hedefine de ulaşırsın

Selamlar hanımlar. Son oruç menüm

Sahur:
1 yumurtadan omlet
1 kibrit kutusu beyaz peynir
Yarım salatalık
2 dilim ekmek

İftar:
Bir kase çorba
4 yemek kaşığı tavuklu bulgur pilavı
Cacık
Salata

ARA öğün: 1 kupa sütlü kahve

Su: 2 litre

Spor : 28 dk Eva 196 puan
Z zipzip E Elif_Eylul Cordelia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…