- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Bi tıslıyor yaklaşınca anlatamamBakışından belli sevmiyor cidden
Bebiş.Valla basta hiç istemedim ama şimdi bende seviyorum. Pikachu adı. Senin aşkının adı ne
Hosgeldiniz ilk sayfadaki kurallari okuyarak kkatilim formunu doldurabilir misinizMerhaba bu gruplara nasıl katılıyoruz
Grup demişim takım demeliydik sanırım.Merhaba bu gruplara nasıl katılıyoruz
Ayyy yerim onu. Bizimki hediye geldi oğlana doğum gününde. 1 aydır bizimle, 5 aylık falan, daha yeni yeni öğrenmeye çalışıyor konuşmayı, adını söylüyorum aşkım diyorum ağzının içinde geveliyorBebiş.Sevilmez mi bunlar. Benim ki anneciğim seni çok seviyorum sen beni seviyor musun diyor.
TeşekkürlerHosgeldiniz ilk sayfadaki kurallari okuyarak kkatilim formunu doldurabilir misiniz
Afiyet olsun canımMenü:
Sahur
1 dilim ekmek
2 yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
Iftar
8 yk kabak yemeği
3 yk yoğurt
2 litre su 1 kupa kiraz sapı çayı
Zipzip- E Elif_Eylul
Eline sağlık canımBenimde komşu yaprak getirmiş iftara doğruydu. Sararım diye. Oturdum onu sardım 1 tencere çıktı. Yoruldum valla. Ama yapraklar sararken çok parçalaniyordu. Içi de yapınca sardım bakalım. Umarım güzel olur.
Olur tabi ki canim tarihe dikkat edin yeterİki gündede bildirim yapabiliyormuyuz kaptanım hangisi az çıkarsa
Afiyet olsun canımSahur
2 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı bal
Bir tane lahmacun
Bol salata
Bir bardak ayran
1ltsu
100 tane jumpinjack 100p
100 sn wallsit 100p
100 sn plank 100p
100 mekik 100p
100 squat 100p
Toplam 500 puan
Bugün işlendim adım çok ama telefon üzerimde olmayınca 600lerde kaldı adımlarım.
Şu bayram arefesinide atlattık mı herşey daha güzel olur inşallah.
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımİyi akşamlar.
İftar- 1 kase yoğurt çorbası, 4 ızgara köfte 3 çatal patates püresi, 4 yk yoğurt, 1 kase salata
1 salatalık
Ara 3 çilek 2 erik. 1 dilim karpuz
Su 2.5 litre
Yeşil çay 1
Spor
Leslie 30 dk 180 pn
20 dk chloe 140 pn
1200 atlama 300 pn
1 dk plank 60 pn
100 squat 100
Toplam 780
Bugün erken uyicam iyi geceler kızlar
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Hoşgeldin. Profile bakılırsa diyet için foruma üye olmuşsun.Merhaba bu gruplara nasıl katılıyoruz
Maşallah ,şiir de okur o yakındaBebiş.Sevilmez mi bunlar. Benim ki anneciğim seni çok seviyorum sen beni seviyor musun diyor.
Tabi benimle yaşadığına göre okur bir gün. Eşim geldiğinde demisti. Bu kuş konuşmazsa hiç bi kuş konuşmaz.Maşallah ,şiir de okur o yakında
Eşinde beni güldürdüTabi benimle yaşadığına göre okur bir gün. Eşim geldiğinde demisti. Bu kuş konuşmazsa hiç bi kuş konuşmaz.
TeşekkürlerHoşgeldin. Profile bakılırsa diyet için foruma üye olmuşsun.
Burdaki lahmacuna afiyet olsunmuAfiyet olsun canım
Eline sağlık canım
Olur tabi ki canim tarihe dikkat edin yeter
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Gülmene sevindim, cuk oturuyordu kendimi tutamadım paylaştım.
Gülmene sevindim, cuk oturuyordu kendimi tutamadım paylaştım.
Genel olarak anlatayım takımı;
İlk önce ilk sayfadaki kuralları oku, saba uygunsa ordaki formu doldur, yani cevapla tanışalım.
Burda her gün yediklerimizi, içtiğimiz su miktarını ve sporlarımızı paylaşıp yorumluyoruz, kaçamaklara spor cezası veriyoruz.
KaptanımızZipzip- , yardımcı pilotumuz E Elif_Eylul günlük menü paylaşımlarına ikisini etiketlersin, yaptığın her sporun puanı var ilk sayfada punaları hesaplayıp Cordelia yı etiketlersin, zamab zaman adım, leslie, spor yarışmalarımız oluyor grup içi. Bir de diğer takımlarla kilo vermede yarıştığımız esas listemiz var. 2 haftalıj deneme süresinden sonra listeye girip sen de yarışabilirsin, her cuma fotoğraflı nickli ve tarihli bildirim yapıyoruz, listeye girincw 2 ay izne ayrılamazsın, ayrılırsan 6aydan önce geri giremezsin.
Dikkat edersen ve burdan kopmazsan en kısa sürede hedefine de ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?