Valla listede olmayınca ses etmedim bugunlukBurdaki lahmacuna afiyet olsunmuhemide tartı öncesi
Ne guzel anlatmissinGülmene sevindim, cuk oturuyordu kendimi tutamadım paylaştım.
Genel olarak anlatayım takımı;
İlk önce ilk sayfadaki kuralları oku, saba uygunsa ordaki formu doldur, yani cevapla tanışalım.
Burda her gün yediklerimizi, içtiğimiz su miktarını ve sporlarımızı paylaşıp yorumluyoruz, kaçamaklara spor cezası veriyoruz.
KaptanımızZipzip- , yardımcı pilotumuz E Elif_Eylul günlük menü paylaşımlarına ikisini etiketlersin, yaptığın her sporun puanı var ilk sayfada punaları hesaplayıp Cordelia yı etiketlersin, zamab zaman adım, leslie, spor yarışmalarımız oluyor grup içi. Bir de diğer takımlarla kilo vermede yarıştığımız esas listemiz var. 2 haftalıj deneme süresinden sonra listeye girip sen de yarışabilirsin, her cuma fotoğraflı nickli ve tarihli bildirim yapıyoruz, listeye girincw 2 ay izne ayrılamazsın, ayrılırsan 6aydan önce geri giremezsin.
Dikkat edersen ve burdan kopmazsan en kısa sürede hedefine de ulaşırsın
750 kalorilik kadar kaçsın fazlasi icin ceza alirsinHarika bir uygulama olmuş bu bayıldımYarın aılemle bırarayA gelıcez ister istemez kacar bırz
Alıntılamıştim ama anlamissinPerşembe cuma ayrımı nedir kaptanım ben anlayamadım pek
Aaa iki gun mu kacamak yapacaksin o zaman 750 ustunde ceza gelecektirYapmayayım mı kaptanım. Aslında baklava falan yemem yarın onu cuma düşünüyorum yemeyi. Ama yarın kvde olacağız tartı öncesi için pek uygun şeyler olmayabilir. Yine de cuma da tartılırım ekside olursam bildiririm. Olur mu
Hayirli bayramlar canim ❤❤Cümleten Hayırlı Bayramlar
Bayramımız mübarek olsun
Hayirli bayramlar ablacim ❤Bayraminiz mübarek olsun, insallah hayirlara vesile olsun canlar
Sanada bitanemHayirli bayramlar ablacim ❤
E tekrardan hoşgeldin ablaSanada bitanem
ben dün tartildim
Ramazan başı 96. 7 le izine ayrilmistim
Arada +3 leri gördüm. Mercimek koftesi, kisiri falan abartmistim :)
Kapanışı 95.5 la yaptim. Pazartesiye ne olur bilemiyorum
Gerçi fazla kacamak yapmayi düşünmüyorum
Belki 2 pogaca, 2 dil. tatli yerim :)
Benide kilo listesinde freelere eklersen sevinirim
Artik düzenli kilo bildirmeyi istiyorum
Teşekkür ederim cnmE tekrardan hoşgeldin abla
Aaa ne guzel abla eksi ile tamamlamissinSanada bitanem
ben dün tartildim
Ramazan başı 96. 7 le izine ayrilmistim
Arada +3 leri gördüm. Mercimek koftesi, kisiri falan abartmistim :)
Kapanışı 95.5 la yaptim. Pazartesiye ne olur bilemiyorum
Gerçi fazla kacamak yapmayi düşünmüyorum
Belki 2 pogaca, 2 dil. tatli yerim :)
Benide kilo listesinde freelere eklersen sevinirim
Artik düzenli kilo bildirmeyi istiyorum
Keske yatabilsem zorla kaldirdilarHuuuu bayram günü yatiyonuzmu daha
Hayirli bayramlar canim ❤Herkeslere hayırlı bayramlarrrr
Gunaydin canım mutlu bayramlar ❤❤❤Günaydın, mutlu, sağlıklı nice güzel bayramlarımız olsun. İyi bayramlar.
Günaydın canım eksin cok guzel tebrik ederim canımGünayyyydınnnn,,
İlk bildirim benden gelsin, siftah benden gerisi sizden
Cuma; 78.45
Perşembe; 77.55
Fark; -900 gr
Yüzde; 1.147
Günaydın canım mutlu bayramlar,Günaydın.....mutlu huzurlu bayramlar....kestane geri döndü.....ramazan bitti artik araniza geri.döndüm elhamdülillah....
Gecen hafta 1.200 grm alarak kendi rekorumu kırmıştım...bu hafta onu vermeye ugrastim...
Nasılsinız gorusmeyeli...umarim herkes iyidir...guzel kilolar vermistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?