Hosbuldum......ramazan bitti bende geldim şükür burdayım....
Allahim bunr tatlılık maşallah...Teyzelere bayram resmi atalım dedim küçük muzurum delirdiEki Görüntüle 2848297 Eki Görüntüle 2848298
Masallah çok tatlilarTeyzelere bayram resmi atalım dedim küçük muzurum delirdiEki Görüntüle 2848297 Eki Görüntüle 2848298
Ayyy yerimTeyzelere bayram resmi atalım dedim küçük muzurum delirdiEki Görüntüle 2848297 Eki Görüntüle 2848298
Amin canım seninde bayramın kutlu olsunHerkesin bayramını kutluyorum. Gerçek anlamda kutlayabildigimiz nice bayramlar görürüz insallah
Hayirli bayramlar canım ❤❤Herkesin bayramını kutluyorum. Gerçek anlamda kutlayabildigimiz nice bayramlar görürüz insallah
Hayirli bayramlar canım
Naptın kaptanım yaaValla listede olmayınca ses etmedim bugunluk
Ne guzel anlatmissin
750 kalorilik kadar kaçsın fazlasi icin ceza alirsin
Alıntılamıştim ama anlamissin
Aaa iki gun mu kacamak yapacaksin o zaman 750 ustunde ceza gelecektir
Hayirli bayramlar canim ❤❤
Olsun artilari atmissin canimEki Görüntüle 2848314 Wc siz bu kadar oldu,dün daha eksiydim,yarın tekrar denerim
Eksin cok güzel tebrik ederim canımEki Görüntüle 2848314 Wc siz bu kadar oldu,dün daha eksiydim,yarın tekrar denerim
Ne yapayim yoksa haftaya ortalama kötü olurNaptın kaptanım yaa
Bu hafta ortalamam iyi değil. Haftaya iyi olur İnşaAllah diye umut ediyorum.Ne yapayim yoksa haftaya ortalama kötü olur
Ona ragmen kacamak plani mi yapiyordunBu hafta ortalamam iyi değil. Haftaya iyi olur İnşaAllah diye umut ediyorum.
Ya mükemmellerTeyzelere bayram resmi atalım dedim küçük muzurum delirdiEki Görüntüle 2848297 Eki Görüntüle 2848298
Tebrk ederim, 84.3 mü 84.1 mi okıyamadım ben. Yine de 1 kg güzel, daha da güzellerini yapacaksınEki Görüntüle 2848314 Wc siz bu kadar oldu,dün daha eksiydim,yarın tekrar denerim
Senin kizlarinda cok tatli masallah canımYa mükemmeller
Kaç yaş araları? Benimkiler de mi böyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?