Tekrar tartilabilir misin ya da yarin tartılabilir misin
Bildirimin gecersiz
Canım aceleye geldi söyledim ya. Unuturum diye endişelendim ama yanlış yazmışım.Tövbeeee bide aksam bas bas söyledin
Kahvaltıyı yaptım zaten evde değilim.Onlarinda bayramlari kutlu olsun
Herkes evdeki sekeri yesin senin +1 birde
Nolur kahvalti yapmadim de nolurrr
İnşaAllahKesinlikle belki daha eksi bile olur
Dun aksam gec yemek yedigin icin bu sonucu görmüşsündür haftaya daha guzel olurcuma 75.7
persembe 76.1
fark +0.4
yuzde +0.528
sabah 7 de tartildim aksam 9.30 da oruc acinca,hafta boyu az spor yapinca bu hafta arti oldim
Eki Görüntüle 2848341 Eki Görüntüle 2848341
Zipzip-
sagol caním benimDun aksam gec yemek yedigin icin bu sonucu görmüşsündür haftaya daha guzel olur
kaptanim insallahDun aksam gec yemek yedigin icin bu sonucu görmüşsündür haftaya daha guzel olur
Haftaya cumaya daha guzel olur canimcuma 75.7
persembe 76.1
fark +0.4
yuzde +0.528
sabah 7 de tartildim aksam 9.30 da oruc acinca,hafta boyu az spor yapinca bu hafta arti oldim
Zipzip-
Yaaaaa maşallah canim Allah bağıslasinBen de ekleyeyim şekerlerimi
Tebrikler cok guzel eksiHerkese hayırlı bayramlar kızlar. Kaçamak yapabilmek için heyecanla bekliyorum
Geçen cuma: 63.75
Bugün:61.95
-1800 %2.82
Eki Görüntüle 2848331
Tamam gun icinde hafif tut canim arti cikmazsin inan hepimiz uzuluruzCanım aceleye geldi söyledim ya. Unuturum diye endişelendim ama yanlış yazmışım.
Neyseki bu haftaya özel 2 gün tartı günümüz var.
Kahvaltıyı yaptım zaten evde değilim.
Belki yarın daha eksi çıkarım. Sabahki mısır ekmeği dışında kaçamak yapmadım. Akşam da hafif yiyeceğim.
İnşaAllah
Üzüldüm yaa hakkınızı helal edin. Yarın artı çıkarsam çok daha üzülürüm
Pisttt biz seninle basabas gidiyorduk nerdesin sen bakiyim hadi yetis banacuma 75.7
persembe 76.1
fark +0.4
yuzde +0.528
Zipzip-
Ben de ekleyeyim şekerlerimi
Erkeklerin metabolizmalari daha hizli keske bizde yiyip kilo almasakEsim onca tatliya onca pideye yemege 4 kg vermisben arayi acmaya calistikca o actirmiyor ,simde de tatli siparis etmis o geldi ne yiyecegiz fasli basladi bile 2 gun evde dunyayi yer
Maşallahhhhh canımmmm ısırdım o yanaklardanBen de ekleyeyim şekerlerimi
Amin, hepimizinkini.Yaaaaa maşallah canim Allah bağıslasin
Küçük aynı ben(aslında ablamTebrikler cok guzel eksi
Tamam gun icinde hafif tut canim arti cikmazsin inan hepimiz uzuluruz
Pisttt biz seninle basabas gidiyorduk nerdesin sen bakiyim hadi yetis bana
Sekeeleeini yesinler kucugun yanaklar ayni benim kizimin yanaklari
Şekerlere de sana da iyi bayramlar.Ben de ekleyeyim şekerlerimi
Ay hiç sorma eşim bir oturuşta 7 d baklava yediğini bilirim. Günlük bir ekmek yiyor neredeyse canı istediğini istediği saatte yer. Çayı boş içmez. Ama adam 66 kgErkeklerin metabolizmalari daha hizli keske bizde yiyip kilo almasak
Sagolasin düşünceli arkadasim...geldim.cok sukur..
.buarada yeşil bolgeye gecmissin cok sevindim...bu hafta 60 lar görünecek gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?