Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gerçekten mi canım bilmiyordum onu yani dizlerin arasında ki sıvı biterse ne olur ki
Tatlim araclar gibi dusun dizleronin arasindaki sivi senin km sayacin . Annem cok yururdu sabah bi cikar gezemedigi bim ,101 ,sok kalmazdi kilo derdi hic olmadi tabi o kadar spora sonra iste dizler eror verdi sivi tukenmis , sivi artirici igneler ,ilaclar vs malesef hicbiri ise yaramadi simdi yaza dizlerine platin takilacak onlarinda omru var erken yasta takmama sebepleri onlarinda gunluk adima gore 7-10 yillik omru oluyormus . Onun icin hep yurume 10000 yuruyorsan 1 saatte plates yap bolgesel olur dizlerin yipranmaz

Gerçekten mi canım bilmiyordum onu yani dizlerin arasında ki sıvı biterse ne olur ki
Benim sağ dizde sıvı bitik, sol azalmaya başlamış, bazen öyle bir ağrı oluyor ki 2 kemiğin birbirine değdiğini hissediyorum sanki, squat bizsiklet merdiven in çık yapmak yasak mesela. Son 3 senedir emxirdiğim için tedaviye de başlayamıyorum ama zaten etkili bir tedavisi de yok.
Kv platın taktırdı aynı sorundan 3 sene depresyondan çıkmadı, gezmeye alışkın kadın gezemeyince hayata küstü, ameliyatın ertesi güni acıdan camdan atlayacakmış farkedip tutmuşlar. Bedenimizin kıymetini bilmiyoruz ama çok çok önemli

Gunaydin kizlar

Hayırlı, mutlu ,saglikli bayramlar diliyorum.herkese ❤❤❤

Bayraminiz mübarek olsun, insallah hayirlara vesile olsun canlar

Herkeslere hayırlı bayramlarrrr

Günaydın, mutlu, sağlıklı nice güzel bayramlarımız olsun. İyi bayramlar.

Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar

Bayraminiz kutlu olsun 6. Takim

Günaydın kızlar hayırlı bayramlar...

Günaydınlarrr
Hayırlı Bayramlarrr

Bayramınız mübarek olsun cnm arkadaşlarım

Gunaydin iyi bayramlar iftardan sonra regl oldum bayram tebrigi gibi

Canım kk ailem iyi bayramlarrr daha nice güzel bayramlarımız olsun
Günaydın kızlar sağlıkla sevdiklerinizle birlikte nice bayramlarımız olsun bayramimiz kutlu olsun

Gunaydin canım hayirli bayramlar
Hafta basindaki artilari atamamisisn bu hafta dikkat et haftaya guzel eksiler gelecek
Günaydınlarrr
Hayırlı Bayramlarrr
Gunaydin canım hayirli bayramlar ❤

19 mayisa az kaldi hadi bekliyoruz senide
Bayramınız mübarek olsun cnm arkadaşlarım
Hayirli bayramlar canim ❤
Gunaydin iyi bayramlar iftardan sonra regl oldum bayram tebrigi gibi
Günaydın canım mutlu bayramlar ❤
Canım kk ailem iyi bayramlarrr daha nice güzel bayramlarımız olsun
Mutlu bayramlar canim ❤
Cok geçmiş olsun canim

Günayyyydınnnn,,
İlk bildirim benden gelsin, siftah benden gerisi sizden

Cuma; 78.45
Perşembe; 77.55
Fark; -900 gr
Yüzde; 1.147
Bereket versin
Geçen hafta cuma -
Bu hafta cuma 61.400
Gelecek hafta cuma hedef 61.0

Kaptanlarım geçerli midir?

Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa

Niye boyle oldu ki canim gecen hafta iyi gitmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…