Sagolasin düşünceli arkadasim...geldim.cok sukur..Merak ettik.
Tatlim araclar gibi dusun dizleronin arasindaki sivi senin km sayacin . Annem cok yururdu sabah bi cikar gezemedigi bim ,101 ,sok kalmazdi kilo derdi hic olmadi tabi o kadar spora sonra iste dizler eror verdi sivi tukenmis , sivi artirici igneler ,ilaclar vs malesef hicbiri ise yaramadi simdi yaza dizlerine platin takilacak onlarinda omru var erken yasta takmama sebepleri onlarinda gunluk adima gore 7-10 yillik omru oluyormus . Onun icin hep yurume 10000 yuruyorsan 1 saatte plates yap bolgesel olur dizlerin yipranmazGerçekten mi canım bilmiyordum onu yani dizlerin arasında ki sıvı biterse ne olur ki
Benim sağ dizde sıvı bitik, sol azalmaya başlamış, bazen öyle bir ağrı oluyor ki 2 kemiğin birbirine değdiğini hissediyorum sanki, squat bizsiklet merdiven in çık yapmak yasak mesela. Son 3 senedir emxirdiğim için tedaviye de başlayamıyorum ama zaten etkili bir tedavisi de yok.Gerçekten mi canım bilmiyordum onu yani dizlerin arasında ki sıvı biterse ne olur ki
Gunaydin kizlar
Hayırlı, mutlu ,saglikli bayramlar diliyorum.herkese ❤❤❤
Bayraminiz mübarek olsun, insallah hayirlara vesile olsun canlar
Herkeslere hayırlı bayramlarrrr
Günaydın, mutlu, sağlıklı nice güzel bayramlarımız olsun. İyi bayramlar.
Günaydın.....mutlu huzurlu bayramlar....kestane geri döndü.....ramazan bitti artik araniza geri.döndüm elhamdülillah....
Gecen hafta 1.200 grm alarak kendi rekorumu kırmıştım...bu hafta onu vermeye ugrastim...
Nasılsinız gorusmeyeli...umarim herkes iyidir...guzel kilolar vermistir
Mübarek Ramazan bayramımıza kavuşmak nasip oldu çok şükürbu bayramımız da bir tarafımız buruk sevdiklerimizle bir arada olamayacağız yine de şükürler olsun halimiz vaktimiz sağlığımız yerinde Rabbim diğer bayramları layığıyla geçirmeyi hepimize nasip etsin Ramazan bayramımız mübarek olsun ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Hayirli bayramlar kizlar
Eki Görüntüle 2848234
Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar
Bayraminiz kutlu olsun 6. Takim
Günaydın kızlarhayırlı bayramlar...
Günaydın kızlar hayırlı bayramlar canlar hepinizi öpüyorum hemen kilomuda bildireyim malesefki + yım
Geçen cuma 71.300
Bugün 71.900
+600
Pazartesiden beri -700 vermişim keşke daha çok gitseydi
Zipzip- E Elif_Eylul kaptanlarim haftaya daha iyi olacak inşallah
Günaydınlarrr
Hayırlı Bayramlarrr
Bayramınız mübarek olsun cnm arkadaşlarım
Gunaydin iyi bayramlariftardan sonra regl oldum bayram tebrigi gibi
Günaydın kızlarCanım kk ailem iyi bayramlarrr daha nice güzel bayramlarımız olsun
Gunaydin canım hayirli bayramlarGünaydın kızlar hayırlı bayramlar canlar hepinizi öpüyorum hemen kilomuda bildireyim malesefki + yım
Geçen cuma 71.300
Bugün 71.900
+600
Gunaydin canım hayirli bayramlar ❤Günaydınlarrr
Hayırlı Bayramlarrr
Hayirli bayramlar canim ❤Bayramınız mübarek olsun cnm arkadaşlarım
Günaydın canım mutlu bayramlar ❤Gunaydin iyi bayramlariftardan sonra regl oldum bayram tebrigi gibi
Mutlu bayramlar canim ❤Canım kk ailem iyi bayramlarrr daha nice güzel bayramlarımız olsun
Cok geçmiş olsun canimBenim sağ dizde sıvı bitik, sol azalmaya başlamış, bazen öyle bir ağrı oluyor ki 2 kemiğin birbirine değdiğini hissediyorum sanki, squat bizsiklet merdiven in çık yapmak yasak mesela. Son 3 senedir emxirdiğim için tedaviye de başlayamıyorum ama zaten etkili bir tedavisi de yok.
Kv platın taktırdı aynı sorundan 3 sene depresyondan çıkmadı, gezmeye alışkın kadın gezemeyince hayata küstü, ameliyatın ertesi güni acıdan camdan atlayacakmış farkedip tutmuşlar. Bedenimizin kıymetini bilmiyoruz ama çok çok önemli
Bereket versinGünayyyydınnnn,,
İlk bildirim benden gelsin, siftah benden gerisi sizden
Cuma; 78.45
Perşembe; 77.55
Fark; -900 gr
Yüzde; 1.147
Geçen hafta cuma -
Bu hafta cuma 61.400
Gelecek hafta cuma hedef 61.0
Kaptanlarım geçerli midir?
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Niye boyle oldu ki canim gecen hafta iyi gitmistiGünaydın kızlar hayırlı bayramlar canlar hepinizi öpüyorum hemen kilomuda bildireyim malesefki + yım
Geçen cuma 71.300
Bugün 71.900
+600
Regle rağmen eksi ile gelmişsin tebrik ederim canımEki Görüntüle 2848292
Cuma: 74.1
Guncel:73.70
Fark: 400g
Yuzde:0.539
Kusura bakmayinregl olunca sistim biraz
Sagol kaptanim az oldu bu haftaRegle rağmen eksi ile gelmişsin tebrik ederim canım
Gunaydin canim mutlu bayramlarGünaydın kızlarsağlıkla sevdiklerinizle birlikte nice bayramlarımız olsun bayramimiz kutlu olsun
Simdi oruc sonrası ilk bildirim onunda etkisi vardirSagol kaptanim az oldu bu hafta
Eksidesin canim tebriklerEki Görüntüle 2848292
Cuma: 74.1
Guncel:73.70
Fark: 400g
Yuzde:0.539
Kusura bakmayinregl olunca sistim biraz
Ohhh iyi olmusBizim bahceye gitme isi yarina kaldi
Yaa bugun gitsek daha iyiydi yaa yorulur yarin gitmezdiOhhh iyi olmus
Heee oda dogruYaa bugun gitsek daha iyiydi yaa yorulur yarin gitmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?