YaOna ragmen kacamak plani mi yapiyordun
Olsun canim haftaya daha güzel olur insallahGeçen hafta 69.8
Bu hafta 69.4
Fark 0.4
Wc yok çok sık tartıldım bu hafta ondan mı bilemiyorum.
Zipzip- E Elif_Eylul
Nisan yaziyor canimGeçen hafta 69.8
Bu hafta 69.4
Fark 0.4
Zipzip- E Elif_Eylul
Ayy çok kötü oldu bu yaa. Kahvaltıya bekliyorlar diye acele ettirdi eşim yanlış yazmışımNisan yaziyor canim
Tekrar tartilabilir misin ya da yarin tartılabilir misinAyy çok kötü oldu bu yaa. Kahvaltıya bekliyorlar diye acele ettirdi eşim yanlış yazmışım
Tövbeeee bide aksam bas bas söyledinNisan yaziyor canim
Tekrar tartılmazsan yarina kacamak yapma sakın tarihin yanlisGeçen hafta 69.8
Bu hafta 69.4
Fark 0.4
Zipzip- E Elif_Eylul
Onlarinda bayramlari kutlu olsunTeyzelere bayram resmi atalım dedim küçük muzurum delirdiEki Görüntüle 2848297 Eki Görüntüle 2848298
Herkes evdeki sekeri yesin senin +1 birdeAyyy yerimbayram şekerleri bende de var bunlardan
Nolur kahvalti yapmadim de nolurrrGeçen hafta 69.8
Bu hafta 69.4
Fark 0.4
Zipzip- E Elif_Eylul
Kesinlikle belki daha eksi bile olurTekrar tartılmazsan yarina kacamak yapma sakın tarihin yanlis
Aksam etiketlendi herkes ben dedim kalkin yazin tarihinizi ama yok anacim nisan biteli 13gun olduOnlarinda bayramlari kutlu olsun
Herkes evdeki sekeri yesin senin +1 birde
Nolur kahvalti yapmadim de nolurrr
Kacamak yapmamasi lazim yarin yesin yoksa arti gelir birde aman amanAksam etiketlendi herkes ben dedim kalkin yazin tarihinizi ama yok anacim nisan biteli 13gun oldu
Keske gorsede cevap verseKacamak yapmamasi lazim yarin yesin yoksa arti gelir birde aman aman
Teyzelere bayram resmi atalım dedim küçük muzurum delirdiEki Görüntüle 2848297 Eki Görüntüle 2848298
Iyi bayramlar canımİyi bayramlar kızlar
Hayirli bayramlar canim eksin cook guzel tebrik ederimHerkese hayırlı bayramlar kızlar. Kaçamak yapabilmek için heyecanla bekliyorum
Geçen cuma: 63.75
Bugün:61.95
-1800 %2.82
Eki Görüntüle 2848331
Eksin cok guzel canim tebriklerHerkese hayırlı bayramlar kızlar. Kaçamak yapabilmek için heyecanla bekliyorum
Geçen cuma: 63.75
Bugün:61.95
-1800 %2.82
Eki Görüntüle 2848331
Yarın tartılıcam bugün dikkat edicemTekrar tartilabilir misin ya da yarin tartılabilir misin
Bildirimin gecersiz
Tamam canimYarın tartılıcam bugün dikkat edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?