Bugun dinlen o zaman canim spor yapma bakalim yarina gidecek mi artilar2gün spor yaptim yani neden anlamis degilim cidden
Canım hiç üzülme bende ne zaman spor yapsam o hafta hep artı geliyorum kaslarım çok çabuk şişiyor2gün spor yaptim yani neden anlamis degilim cidden
Daha yeni basliyorum ama bugun yapmazsam yarin yatış yaparimBugun dinlen o zaman canim spor yapma bakalim yarina gidecek mi artilar
Ödemdir
Tatli hamurisi, paketli hersey, pirinc vs.Nasıl oluyor yani neler yemicez
Bayram artilari degil dimi cnm
Adanalım günaydın kız 58 olmuşsun yeni farkettimCanım hiç üzülme bende ne zaman spor yapsam o hafta hep artı geliyorum kaslarım çok çabuk şişiyor
Diyetisyenim de çok sporu önermiyor 45 dk yeter diyor
Yok canim ben bayrama 300artiyla girdim ertesi gün oda gitti zatenTatli hamurisi, paketli hersey, pirinc vs.
Günde 2 dil. Beyaz olmayan ekmek, 1 porsiyon meyve olabilir
Bayram artilari degil dimi cnm
Mezun oldu ama karnesi gelmediAdanalım günaydın kız 58 olmuşsun yeni farkettim
Mezun olursun artık maşallah süpersinn
Ilk hafta olabiliyor cnm2gün spor yaptim yani neden anlamis degilim cidden
Onun elinden Bi uçan Bi de kaçan kurtulurMezun oldu ama karnesi gelmedi
Gordük gömdü kebaplari şırdanları soguk baklavayiOnun elinden Bi uçan Bi de kaçan kurtulur
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar dün 5000 adım atabildim bugün hedef 10000
Günaydın canımGunaydın herkese
O zaman yarim saat leslie ve bölgesel sporlar yap canımDaha yeni basliyorum ama bugun yapmazsam yarin yatış yaparim
Nasıl ablacimKizlar
benimle ay sonuna kadar şeker orucu tutmak isteyen varmi
Sağol zeynom ama geçen hafta resmen açtım inşallah mezun olurumAdanalım günaydın kız 58 olmuşsun yeni farkettim
Mezun olursun artık maşallah süpersinn
Valla karnem gelse de gelmesede bu haftalık benden pesssssMezun oldu ama karnesi gelmedi
Teşekkür ederim kaptanımGünaydın canım afiyet olsun
Sağol kaptanım aminAfiyet olsun canım tamda dicektim patates olmamış neyseki sporunu gördüm
Afiyet olsun Allah kabul etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?