Olsun kaptanım denemeyelim boşver ..Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Bende denemedim
Hayaller hayatlar isteKilomun yüzde onunu verecektm ben bir ayda ne hayaller kurdumdu
Bedem sütüylede puding yapıyım bari
Ohhh maşallah sanaŞu 1 hafta geçsin ben bir 54.5 olayım ya da daha az o zaman yaparım
Diyetimi baltalamaya hiç niyetim yok bayramdan yarim tepsi tatlı kalmıştı evdekiler yemedi ben de doldurdum kaba attım buzluğa...
İrademin sonuçlarını alıyorum canımböyle de şımarırım al bi de don sallayayım
Bakmadim bende merak ediyodum neyseki hafta sonlari kapanmis cok sevindimjKapanma sonrasi normallesme detaylari aciklanmis hafta sonlari yine evlerdeyiz
Sağol canım bugün sabah yumurtalı ekmek yaptım evdekilere ben de kendime 1 dilim tb ekmeği ile yaptim yağsız olarak yaa akşam da fırında balık yiyeceğimOhhh maşallah sana
Tşk ederim inşallahGünaydın
Günaydın...
Hoş geldin... inşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın
Seyahat serbestmi,çevirme falan?Günaydın,
Yarın sabah 5te yola çıkıcaz diye bu sabah tartıldım.
+1300 gr
5ten sonra akşam 9a kadar hafta içi serbest, hafta sonu hepten yasakSeyahat serbestmi,çevirme falan?
Regl canım. Heray değiyor bu nazar.Dışarıda hiç kutlama yapmadı benim eşim de çok mackolik ama deli gibi izler...
Hayırdır canım ne oldu sana nazar mı değdi???
Günaydın... hareket biz de 8 de başladı
Günaydın
Günaydın
Günaydın kaptanım
Günaydın ablam
Günaydın canımcım
Ee gittiğin yerde yiyeceksin belli oldu canım ama sana tavsiyem bol su iç..
Ben de 2 hafta annemin yanına gittim çok yemiştim ama çok da su içmiştim geldigimde odemlerimi atınca geriye 1 kilo falan kalmıştı vermem gereken
Inşallah sen de öyle olursun
Günaydın şekerim ❤❤❤
Günaydın canım
Yarin açıliyor aciklama yapılmışSeyahat serbestmi,çevirme falan?
Yaaaa zaten bastan herkese şugün kapanma olucak ozaman olan oldu zaten 3gün icinde ucak otobus biletlerini aldi herkes giden gitti yerlerine simdi dönen olcak kimsede virus olmucakmi nasil bir iştir bu anlamadim benGünaydın canım
Yarin açıliyor aciklama yapılmış
Iste ne zaman dogru bir is yaptilar ki canimYaaaa zaten bastan herkese şugün kapanma olucak ozaman olan oldu zaten 3gün icinde ucak otobus biletlerini aldi herkes giden gitti yerlerine simdi dönen olcak kimsede virus olmucakmi nasil bir iştir bu anlamadim ben
Kapanma deyince kapancakti ertesi gün ki kimse gitmesin biryere getiren getircek sagdan soldan napti bayramda kimse birbirine gitmicekti eeee hani nerde
Cok sacma
Yazık gene olan bize olduIste ne zaman dogru bir is yaptilar ki canim
Simdi gidenler geri dönecek ,dönmese bile zaten gezen yine gezmeye devam etti yasak olsa bile
Ev hanımlari, ücretsiz market seyahatlerimiz devam ediyor.Yazık gene olan bize oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?