- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Dunkü menun fazla gelmis olabilir canim sen ne diyeti yapiyodunBu tartı niye inmez
Tarti inmiyor deyince menüne bakayim dedimMenüm
Kahvalti
1 kase patates salatası
Domates,salatalık
Ara
Yarim muz
Aksam 18.00
1 kase mercimek çorbası
Salata
2 parça tavuk izgara (liste disi oldu ama canim cok çekti)
Ara
Sütlü kahve ( badem sütüyle)
Spor 5000 adim150 puanCordelia
Aaaa deme kaptan öyle onlar şişlik yapmazTarti inmiyor deyince menüne bakayim dedim
Patates salatasi,muz ,mercimek corbasi var sislik yapmis olabilir mi
Birde sporu artirmalisin
Suyu da yazmamisisn suyu az iciyordun suyu artirmalisin
Dışarıda hiç kutlama yapmadı benim eşim de çok mackolik ama deli gibi izler...Ya ben de dışarıda kutlama yapanlara hayretle bakıyorum. Bir oyun bu kadar mı ciddiye alınır.
Hayırdır canım ne oldu sana nazar mı değdi???Sporum 15 Mayıs
140 dk. 1400 puan.
200 sn plank 200 puan
1633 adım 49 puan
Toplam 1649 puan
Çok ağrım var bu kadar oldu.
Günaydın... hareket biz de 8 de başladıGünaydın.....pzt tartisini unutmadan bol bol.hareketli bi gun olsun...ben.spora kacar
GünaydınHerkese günaydınnnnnnnn.
GünaydınGünaydın
Günaydın kaptanımGünaydın mutlu pazarlar
Günaydın ablamGunaydinnn
Mutlu pazarlar
Günaydın canımcımGunaydin
Ee gittiğin yerde yiyeceksin belli oldu canım ama sana tavsiyem bol su iç..Dün telefon ediolar içli köfteleri hazırladık sizi bekliyoz diye1.5 yıl oldu gitmeyeli şuan devlet başkanı gibi bekliyorlar bizi
Günaydın şekerim ❤❤❤Günaydın. Kızlar
Gunaydin canımGüanydın
Felsefik diyetDunkü menun fazla gelmis olabilir canim sen ne diyeti yapiyodun
Afiyet olsun canım menüler düzelmis cikolatalar falan yokDünki menüm
Sabah11.00 1.5 tb ekmek domates salatalık 2 dilim peynir 5 yeşil zeytin 1 küçük tbak kıymalı yumurta
Ara16.00 1 yeşil elma
Akşam18.30 1 küçük tabak sebzeli et kavurma ayran 2 lokma beyaz ekmek(ekmeğim bitti eşim alamadı) bol salata
23.00 2 form bisküvi
Su 3 lt
Spor 3444 adım 90 pZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
GünaydınGünaydın kızlar mutlu pazarlar
Günaydın hadi inşallahGünaydın kızlar dün 5000 adım atabildim bugün hedef 10000
Günaydın canım ❤❤❤Gunaydın herkese
Su çok önemli...Dün suyuma dikkat ettim 50 dk yürüdüm wc den çıkamadım ne kadar ödemli su ve spor
Şu soğuk baklavayı bir ben denemedimGordük gömdü kebaplari şırdanları soguk baklavayi
Ben bir gün boyunca nerdeyse aç kalmıştım yediğim karnıbahar haşlaması bende ödem yapıp ertesi gün 700 gr fazla çıkmıştım ben ...Bu tartı niye inmez
Amaaa güzel oluyo kuzu yap bak sendeGünaydın
Günaydın hadi inşallah
Günaydın canım ❤❤❤
Su çok önemli...
Düzenli içmeyle kilolar veriliyor...
Şu soğuk baklavayı bir ben denemedim
Ben bir gün boyunca nerdeyse aç kalmıştım yediğim karnıbahar haşlaması bende ödem yapıp ertesi gün 700 gr fazla çıkmıştım ben ...
Sen patates salatası yemissin canım nacizane fikrim patates yeme ..
Ben korumadayken bile patatesi ölçülü yerim
GünaydınGüanydın
Günaydın...Günaydın kızlar uzun zamn sonra bugün huzurlu uyandım dün az yemenin ve sporun etkisiyle inşallah bozmadan devam
Günaydın canımGünaydın kızlar uzun zamn sonra bugün huzurlu uyandım dün az yemenin ve sporun etkisiyle inşallah bozmadan devam
Afiyet olsun canımDünki menüm
Sabah11.00 1.5 tb ekmek domates salatalık 2 dilim peynir 5 yeşil zeytin 1 küçük tbak kıymalı yumurta
Ara16.00 1 yeşil elma
Akşam18.30 1 küçük tabak sebzeli et kavurma ayran 2 lokma beyaz ekmek(ekmeğim bitti eşim alamadı) bol salata
23.00 2 form bisküvi
Su 3 lt
Spor 3444 adım 90 pZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Bende denemedimŞu soğuk baklavayı bir ben denemedim
Kilomun yüzde onunu verecektm ben bir ayda ne hayaller kurdumduHeh iste o diyet kilo aldiriyomus
Neyseki 15 gün, haziranda açarlar mecburenKapanma sonrasi normallesme detaylari aciklanmis hafta sonlari yine evlerdeyiz
Şu 1 hafta geçsin ben bir 54.5 olayım ya da daha az o zaman yaparımAmaaa güzel oluyo kuzu yap bak sende
Aynen canım gecen sene de 1 haziran da tamamen açmışlardıNeyseki 15 gün, haziranda açarlar mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?