Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun canim
Kac gun sürüyor agrin
2 gün ama gün boyu değil çok şükür. Sancı saplanıyor 1-2 saat sonra gidiyor. Özellikle regl durunca oluyor galiba.
Sonra tekrar geliyor. O kadar alıştım ki ağrıya.
Yine de çok şükür. Kendimi sıcak tutunca ağrı kesici ile hafifliyor. Migren ağrısı kadar kötü degil.

Canim çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun kızlar
Bir arkadaşım 1 gün boyunca karanlık sessiz yerde yatınca atlatırdı migren ağrısını
Regl ağrısıda ısıtınca kaslar gevşeyince epey geçiyo

Günaydın canım

Afiyet olsun canım

Bende denemedim

Olsun kaptanım denemeyelim boşver ..
Biz fit fit dolanalım
Deneyin kızlar Şerbetli tatlı yemeyen ben soğuk baklavaya bayıldım
Regl oldum başımın ağrısı da geçmiyor sabah olsun hemen sağlık ocağına gidip ilaç almam lazım
Geçmiş olsun canım
Nane yağı var eczanede satılıyor gerçekten çok iyi geliyor migrene onu sürüp başını sıkca bağla karanlık bir odada 1 saat gözlerini kapat kalkınca hiçbirşey kalmıyor

Birde ensene buz koy

Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım havluyu ütüyle ısıt karnına koy
Çok mutluyum şuan üzerime olmayan dapdar olan kıyafetlerim bol bile oluyor
Ayyyyy çok iyi benimde en mutlu olduğum anlar

Şuan evdeki en küçük bedenlere giriyorum 1 beden küçük kot alacağım hedegif belirleyelim kendime

Kizlar
benimle ay sonuna kadar şeker orucu tutmak isteyen varmi
Dünde benimde aklımdan geçti gruba yazayım die düşünmüştüm. 21 gün yapalım mı? Kuralları biliyorum. Ama hurma yenir mi yenmezmi bilemiyorum. Hurma yemek istediğim için die sordum.

Kizlar
benimle ay sonuna kadar şeker orucu tutmak isteyen varmi
Dünde benimde aklımdan geçti gruba yazayım die düşünmüştüm. 21 gün yapalım mı? Kuralları biliyorum. Ama hurma yenir mi yenmezmi bilemiyorum. Hurma yemek istediğim için die sordum.

Hanımlar içinizde belge şeklinde yollanan bir dilekçeyi Nasıl imzalayıp maille atacağımızı bilen varmı kolay yoldan.çalışan ve öğretmen arkdaşlardan bilen mesela
Elhan kackaloribu
Belgenin çıktısını alıp imzalayıp fotoğrafını atabilirsin. İdare kabul etmezse fakslaman lazim

Belgenin çıktısını alıp imzalayıp fotoğrafını atabilirsin. İdare kabul etmezse fakslaman lazim
Fotoğraf şeklinde kabul görürmü öğreniyim,taratıp göndermeyi akıl ettikte belge üzerinde çıktı almadan gönderebilirmiyiz diye bakıyorum pek kolay bi yol bulamadım ondan şeyettim fotoğraf daha kolay tabimersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…