2 gün ama gün boyu değil çok şükür. Sancı saplanıyor 1-2 saat sonra gidiyor. Özellikle regl durunca oluyor galiba.Gecmis olsun canim
Kac gun sürüyor agrin
Canim çok geçmiş olsun2 gün ama gün boyu değil çok şükür. Sancı saplanıyor 1-2 saat sonra gidiyor. Özellikle regl durunca oluyor galiba.
Sonra tekrar geliyor. O kadar alıştım ki ağrıya.
Yine de çok şükür. Kendimi sıcak tutunca ağrı kesici ile hafifliyor. Migren ağrısı kadar kötü degil.
Yok kaptanım maalesef en son 6 ay önce almıştım için de 6 tane hap var ayda sadece 2 tane içmem gerekiyordu en son önce ki ay içtim bitti akılsız kafam gidip almak varken ihmal ettim o ilaç olsaydı 5 gündür sürünmüyor olacaktim mahvetti beni migren kuru nane var olursa cigneyeyim
Geçmiş olsun kızlar2 gün ama gün boyu değil çok şükür. Sancı saplanıyor 1-2 saat sonra gidiyor. Özellikle regl durunca oluyor galiba.
Yine de çok şükür. Kendimi sıcak tutunca ağrı kesici ile hafifliyor. Migren ağrısı kadar kötü degil.
Tebrik ederim canım senin için çok mutlu oldumÇok mutluyum şuan üzerime olmayan dapdar olan kıyafetlerim bol bile oluyor
Bravoooo.Çok mutluyum şuan üzerime olmayan dapdar olan kıyafetlerim bol bile oluyor
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Bende denemedim
Deneyin kızlar Şerbetli tatlı yemeyen ben soğuk baklavaya bayıldımOlsun kaptanım denemeyelim boşver ..
Biz fit fit dolanalım
Geçmiş olsun canımRegl oldumbaşımın ağrısı da geçmiyor sabah olsun hemen sağlık ocağına gidip ilaç almam lazım
Geçmiş olsun canım havluyu ütüyle ısıt karnına koy2 gün ama gün boyu değil çok şükür. Sancı saplanıyor 1-2 saat sonra gidiyor. Özellikle regl durunca oluyor galiba.
Ayyyyy çok iyi benimde en mutlu olduğum anlarÇok mutluyum şuan üzerime olmayan dapdar olan kıyafetlerim bol bile oluyor
Dünde benimde aklımdan geçtiKizlar
benimle ay sonuna kadar şeker orucu tutmak isteyen varmi
Dünde benimde aklımdan geçtiKizlar
benimle ay sonuna kadar şeker orucu tutmak isteyen varmi
SüperÇok mutluyum şuan üzerime olmayan dapdar olan kıyafetlerim bol bile oluyor
Belgenin çıktısını alıp imzalayıp fotoğrafını atabilirsin. İdare kabul etmezse fakslaman lazimHanımlar içinizde belge şeklinde yollanan bir dilekçeyi Nasıl imzalayıp maille atacağımızı bilen varmı kolay yoldan.çalışan ve öğretmen arkdaşlardan bilen mesela
Elhan kackaloribu
Sumak çok severim. Denerim canım. Benim çikolata kisti nedeniyle ağrım. Sonuçta illa faydasi olacaktır. Sağol.
Dene kuzu iyi gelir belki bunu yapan çok gördüm iyi geliyomusSumak çok severim. Denerim canım. Benim çikolata kisti nedeniyle ağrım. Sonuçta illa faydasi olacaktır. Sağol.
Aynen yatmak sıcak iyi geliyor. Sağol.Geçmiş olsun kızlar
Bir arkadaşım 1 gün boyunca karanlık sessiz yerde yatınca atlatırdı migren ağrısını
Regl ağrısıda ısıtınca kaslar gevşeyince epey geçiyo
Geçmiş olsun canımRegl oldumbaşımın ağrısı da geçmiyor sabah olsun hemen sağlık ocağına gidip ilaç almam lazım
Fotoğraf şeklinde kabul görürmü öğreniyim,taratıp göndermeyi akıl ettikte belge üzerinde çıktı almadan gönderebilirmiyiz diye bakıyorum pek kolay bi yol bulamadım ondan şeyettimBelgenin çıktısını alıp imzalayıp fotoğrafını atabilirsin. İdare kabul etmezse fakslaman lazim
Afiyet olsun canımKızı uyutuyorum hindistan cevizi yağlı kahvemi içiyorum
Birqzdan başlarım pilatese bayağıdır yapmıyorum dün yapınca karnım ağrıyor bugün hamlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?