Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Heh buldum benim yerime yapicak kisiyiKızı uyutuyorum hindistan cevizi yağlı kahvemi içiyorum
Birqzdan başlarım pilatese bayağıdır yapmıyorum dün yapınca karnım ağrıyor bugün hamlamışım
Ay yok sağol 45 dk yaparım biraz da plank çok spor yapınca ben kilo veremiyorumHeh buldum benim yerime yapicak kisiyi
Yok bende anladim artık ödem yaptigini netAy yok sağol 45 dk yaparım biraz da plank çok spor yapınca ben kilo veremiyorum
Aslında spor bana hiç değilYok bende anladim artık ödem yaptigini net
Aynen canim sadece menulerimize dikkat etsek bide yarimsaat 45dk yürüyüşü yapsak sorun kalmazyaAslında spor bana hiç değil
Sevmiyorum yani Diyetisyenim de diyor eğer hayat tarzın değilse ömür boyu spor yapan bir insan değilsen diyetteyken sadece yürüyüş yap haftanın 4 günü 45 dk
Çünkü zayıfladıktan sonra yemene dikkat dahi etsen spor yapmadığın için kilo alırsın moralin bozulur sonra daha çok yersin diyor
Aynen canım olur inşallahhh abartmazsak kilo alımı da olmaz benim 10 gün oruç borcum var onu tutacağım salıdan itibarenAynen canim sadece menulerimize dikkat etsek bide yarimsaat 45dk yürüyüşü yapsak sorun kalmazya
Kız mezun oldu başka kimse mezun olmasın istiyor. Soğuk baklavalar götürsün seni.Deneyin kızlar Şerbetli tatlı yemeyen ben soğuk baklavaya bayıldım
Geçmiş olsun canım
Nane yağı var eczanede satılıyor gerçekten çok iyi geliyor migrene onu sürüp başını sıkca bağla karanlık bir odada 1 saat gözlerini kapat kalkınca hiçbirşey kalmıyor
Birde ensene buz koy
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım havluyu ütüyle ısıt karnına koy
Ayyyyy çok iyi benimde en mutlu olduğum anlar
Şuan evdeki en küçük bedenlere giriyorum 1 beden küçük kot alacağım hedegif belirleyelim kendime
Günaydın kızlar
Günaydın.....pzt tartisini unutmadan bol bol.hareketli bi gun olsun...ben.spora kacar
Herkese günaydınnnnnnnn.
Günaydın
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın kızlar
Dün orucluydum 15.05 cumartesi menusu
Sahur yok
İftar 20.25
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık karnabahar yemeği
Salata
Ara türk kahvesi
1 litre su
12.000 adım (360 puan)
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Gunaydinnn
Mutlu pazarlar
Gunaydin
Günaydın. Kızlar
Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Günaydın kızlar dün 5000 adım atabildim bugün hedef 10000
Gunaydın herkese
Güanydın
Günaydın kızlarGünaydın kızlar uzun zamn sonra bugün huzurlu uyandım dün az yemenin ve sporun etkisiyle inşallah bozmadan devam
Bende yedim çok güzel soğuk baklava bende pek sevmem baklavayı ama fıstık sarma bana gore ve sütlü tatlı daha çok severim ama soğuk baklava güzelmiş.Deneyin kızlar Şerbetli tatlı yemeyen ben soğuk baklavaya bayıldım
Geçmiş olsun canım
Nane yağı var eczanede satılıyor gerçekten çok iyi geliyor migrene onu sürüp başını sıkca bağla karanlık bir odada 1 saat gözlerini kapat kalkınca hiçbirşey kalmıyor
Birde ensene buz koy
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım havluyu ütüyle ısıt karnına koy
Ayyyyy çok iyi benimde en mutlu olduğum anlar
Şuan evdeki en küçük bedenlere giriyorum 1 beden küçük kot alacağım hedegif belirleyelim kendime
Hahhahaaha tatlım herkes zayıf olsun fit olsun çok mutlu olurum kız ama güzel şeyleri de yesinler yani arada ufak kaçamaklarKız mezun oldu başka kimse mezun olmasın istiyor. Soğuk baklavalar götürsün seni.
Hı hııı E Elif_Eylul da öyle diyor. Arada yiyin. Güzelliklerden mahrum kalmayın diyor.Hahhahaaha tatlım herkes zayıf olsun fit olsun çok mutlu olurum kız ama güzel şeyleri de yesinler yani arada ufak kaçamaklar
Bende içeyim ballı. Afiyet olsun.Şimdi sütlü kahve yaptım içeyim bende spor yaparım
Sen mezun oldunmu canımAynen canım olur inşallahhh abartmazsak kilo alımı da olmaz benim 10 gün oruç borcum var onu tutacağım salıdan itibaren
Ondan sonra diyetisyene gidip koruma listesi alacağım bakalım işe yarayacak mı
Kız E Elif_Eylul de kızmaz ki her cuma ufak kaçamaklar olabilir bence hepimiz insanız canımız çekiyor
Daha netlesmedi canim etap raporunu bekliyoruzSen mezun oldunmu canım
Aynen kim.diyosa dogru söylüyordur imzami atiyorum✍✍✍
Kız benim ki dallasa döndü daha haber yokSen mezun oldunmu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?