Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızı uyutuyorum hindistan cevizi yağlı kahvemi içiyorum
Birqzdan başlarım pilatese bayağıdır yapmıyorum dün yapınca karnım ağrıyor bugün hamlamışım
Heh buldum benim yerime yapicak kisiyi

Yok bende anladim artık ödem yaptigini net
Aslında spor bana hiç değil

Sevmiyorum yani Diyetisyenim de diyor eğer hayat tarzın değilse ömür boyu spor yapan bir insan değilsen diyetteyken sadece yürüyüş yap haftanın 4 günü 45 dk

Çünkü zayıfladıktan sonra yemene dikkat dahi etsen spor yapmadığın için kilo alırsın moralin bozulur sonra daha çok yersin diyor

Aynen canim sadece menulerimize dikkat etsek bide yarimsaat 45dk yürüyüşü yapsak sorun kalmazya

Aynen canim sadece menulerimize dikkat etsek bide yarimsaat 45dk yürüyüşü yapsak sorun kalmazya
Aynen canım olur inşallahhh abartmazsak kilo alımı da olmaz benim 10 gün oruç borcum var onu tutacağım salıdan itibaren

Ondan sonra diyetisyene gidip koruma listesi alacağım bakalım işe yarayacak mı

Kız mezun oldu başka kimse mezun olmasın istiyor. Soğuk baklavalar götürsün seni.

Günaydın kızlar

Günaydın.....pzt tartisini unutmadan bol bol.hareketli bi gun olsun...ben.spora kacar

Herkese günaydınnnnnnnn.

Günaydın mutlu pazarlar

Gunaydinnn

Mutlu pazarlar

Günaydın. Kızlar

Günaydın kızlar mutlu pazarlar

Günaydın kızlar dün 5000 adım atabildim bugün hedef 10000

Gunaydın herkese

Günaydın kızlar uzun zamn sonra bugün huzurlu uyandım dün az yemenin ve sporun etkisiyle inşallah bozmadan devam
Günaydın kızlar
Bende yedim çok güzel soğuk baklava bende pek sevmem baklavayı ama fıstık sarma bana gore ve sütlü tatlı daha çok severim ama soğuk baklava güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…