- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Ayyy yok kuzum ya nereye izin veriyor şimdi 2 numara ile yatıyozİnsallah bebegin de buna izin verir canim ben ust disi beklerken alti patlamis benimki yine caki modunda :)
Geceniz guzel gecsinAyyy yok kuzum ya nereye izin veriyor şimdi 2 numara ile yatıyoz
Burcunu sorduğum ilk kişi o değil.
Niye sordun niye niye niye :)Burcunu sorduğum ilk kişi o değil.
Benimkinide sormuştum galibaBurcunu sorduğum ilk kişi o değil.
Burcla kafayi sıyırdı bende balıkBurcunu sorduğum ilk kişi o değil.
Etmiyorum biliyorumBenimkinide sormuştum galibabenden şüphe etmiyorsun dimii ??
Bende onu yazdım az önce görmedin galiba
Ben ben değilmişim yaaSimdi herkes baskasi cikacak bak
Bende müge anlıSimdi herkes baskasi cikacak bak
Canım daha once takimda yaşadik kazen tarafindan uyarildik istemiyorum boyle seyler olsun diger takimlarda seyrediyo noluyo diyeSimdi herkes baskasi cikacak bak
Sen sensin. Sorun ben kimim. Ben ben değilim.Ben ben değilmişim yaa
Bu hafta tatil
Teşekkür ederim canım benim inşallah hepinizin mezuniyetimi görürüm@Tostombalakanne izinlisin ama degilsin biliyorsun dimi listeye geri doneceksin 2 hafta sonra eksiyle ona gore ye :)
Kmsl Hnd mezuniyetin sonunda hayirli olsun canim
Kazene bakiyor ip den benim bildigim soyleyelimde baskin basimiz agrimazCanım daha once takimda yaşadik kazen tarafindan uyarildik istemiyorum boyle seyler olsun diger takimlarda seyrediyo noluyo diye
İnsallah canim benim ikinci mezuniyetim olacak insallah bu defa daha alt rakamla :)Bu hafta tatil
Teşekkür ederim canım benim inşallah hepinizin mezuniyetimi görürüm
O is bende dedimyaaa oooo sende bos isler mudürümuyumKazene bakiyor ip den benim bildigim soyleyelimde baskin basimiz agrimaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?