- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Kız tut ucundan konunun muahbbet olsun yoksa bebelerle vakit mi geçerEvet aslında kendimi halayın arasına bi katsam ben okuyana kadaaar konu kaçıyo bisey olii
Benzetme iyiydi çekmek istersin de bi giremezsin bende hep öyle oluyorumEvet aslında kendimi halayın arasına bi katsam ben okuyana kadaaar konu kaçıyo bisey olii
Yok yavrum ya yatıyorumİyi geceler kızlarakşam akşam gizem çözme konusunda baya iyi adımlar attınız
Bende aynını düşündüm uyuyamadım halen bırak ipi mili canım dinlen çocuklar zaten erkenden uyandırır
Amin inşallah çok ihtiyacım var uyumaya ☺☺Geceniz guzel gecsin
İyi geceler canımSabah görüşürüziyi geceler bu son tartım eksi çıksın amin
Kız tut ucundan konunun muahbbet olsun yoksa bebelerle vakit mi geçerkocam da alıştı yine mi spor yapıyorsun diyor
Benzetme iyiydi çekmek istersin de bi giremezsin bende hep öyle oluyorum
Tamam işte sende atla konularageçmiyor anam zaten bu ara bana geliyorlar burada aktif olsam kafam dağılıyo iyi geliyo bana her türlü
aynen öyle
Bebeden pek vakit olmuyo amaa fırsatını yakaladığım an kaçırmamTamam işte sende atla konulara
Haklısın kuzumAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Biz ne güzel yarışıyorduk sen neden gitdinki? Gel kaldığımız yerden devam edelim.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yazık vallahi üzuldum cidden bilmiyorlarki sütten bikere yandik bizHayırlısı olsun.
Kiz iste geldi ve gitti 4.takimdan geldiyaKimmiş ki ya eskilerden miymiş
Tamam 4. Takımdan geldi de başka üyelik almaya ne gerek vardı ki orayı anlamadımKiz iste geldi ve gitti 4.takimdan geldiya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?