- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Listeye girmek istiyorum dedi 6.ay giremicegi icin surekli ayni seyi sordu bugün de uyelik aldi direk buraya geldi,sonra digeri ben gidiyorum dedi ve 2side gittiTamam 4. Takımdan geldi de başka üyelik almaya ne gerek vardı ki orayı anlamadım
Aman saçma sapan işler yaaaaaaaaListeye girmek istiyorum dedi 6.ay giremicegi icin surekli ayni seyi sordu bugün de uyelik aldi direk buraya geldi,sonra digeri ben gidiyorum dedi ve 2side gitti
Kendi kendiylemi konuştu yaniKeske salak yerine koymasaydi sacma sapan menü yazipta bide dalga gecermis gibi cokmu diyo tovbeeee ben iyi gene sabrediyorum
Canım Tekrar hayırlı olsun. Çok Tebrik ediyorum.Aman saçma sapan işler yaaaaaaaa
Evet kendisiyle vedalaştı gözyaşları içinde.Kendi kendiylemi konuştu yani
Teşekkür ederim canım darısı sana buraya uğramasamda etiket yap mezun olduğundaCanım Tekrar hayırlı olsun. Çok Tebrik ediyorum.
Sen mezun oldu n mu tatlımKimmiş ki ya eskilerden miymiş
İnşallah ugrarsin. Koruma yapacağız daha.Teşekkür ederim canım darısı sana buraya uğramasamda etiket yap mezun olduğunda
Kendi kendiylemi konuştu yani
Hee onuda yazcaktim tüh bak sen hangi film seviyosun şunu aaa bak bende nekadar ortak yönleri varmisEvet kendisiyle vedalaştı gözyaşları içinde.
Ben kendisine gözyaşı emojisi atınca abarttıni düşündüm.Hee onuda yazcaktim tüh bak sen hangi film seviyosun şunu aaa bak bende nekadar ortak yönleri varmisAllahim sana geliyorum
Sarma ve pilav üstü baklava2bucuk simit, kaşarlı tost,ustune pilav baklava cips kola ......... bildigin bizle ...... gecmis yaaa valla boylelerini vurasim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?