Kıskanma ne olur aç kal seninde olurHelal olsun maşşallahben çok kıskaniyore ama
AbArtmış iste 2üyelikle abartmis kazen mesaj atmadan kendini patlattiBen kendisine gözyaşı emojisi atınca abarttıni düşündüm.
Üf güliyimmi üzüleyiimi,sinirim bozuldu galiba2bucuk simit, kaşarlı tost,ustune pilav baklava cips kola ......... bildigin bizle ...... gecmis yaaa valla boylelerini vurasim geliyo
Valla ben eglendim bakalim elifte eglencekmiÜf güliyimmi üzüleyiimi,dinirim bozuldu galiba
Diğer takımdan fotoğraf lı tartı bildiriminde eksiklik olduğu için ayırılmış galiba,o yüzdenValla ben eglendim bakalim elifte eglencekmi
Çok şükür gerçekten bu hafta takimi olumsuz etkileyebilirdim yüksek ihtimal
Bu durumda takımın ne suçu var ki uyarı alıyor?Canım daha once takimda yaşadik kazen tarafindan uyarildik istemiyorum boyle seyler olsun diger takimlarda seyrediyo noluyo diye
Pilav üstü baklavayı da ilk kez duydum, döner sanki, benden daha midesizler varmış2bucuk simit, kaşarlı tost,ustune pilav baklava cips kola ......... bildigin bizle ...... gecmis yaaa valla boylelerini vurasim geliyo
Yaşa ya kaç günüdr mucizemin nickini düşünüyordum.
Cnm uygulama kötü zaten hiç indirme, chrome kullanıyotsan mozilladan dene, ben foto ekleyemediğimde öyle yaptım, başka tarayıcı kullabıyorsan chrome kullanSelam kizlar su mesaji yazabilmek icin 15 dk dir ugrasiyorum niye bu kadar zor bu sitede bildirimleri acmak mesaj alintilamak anlamis degilim yıldırdı beni artık. Uygulama olarak da indiremem telefonum da alan yok nasil olacakbilmiyorim
Menum
Sabah 1 haslanmis yumurta zeytin peynir salatalk domates yarim koy ekmegi
Öğle 1 yesilcay
Aksam 6 tane 1 tl büyüklüğünde içinde kıymalı pogaca da demiyim ne diyim bilrmedim hamurisi. Büyüklüğü belirttigim gibi 4 kaşık yoğurt
21.00 1 sade turk kahvesi
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun. İyi gidiyorsun.Hazır girebilmişken menümü de yazayım
Kahvaltı :
1 sahanda yumurta
1 kibrit kutusu büyüklüğü peynir
2 dilim ekmek
1 bardak süt (içmez olaydım akşama kadar şişkinlik yaptı)
ARA öğün: 1 kupa sütlü kahve
Akşam:
1 kase çorba
100 gr haşlama tavuk
2 kaşık spagetti
Ara öğün: Yarın iş var erken uyuyabileyim diye 2 fincan anason çayı içtim ama gördüğünüz gibi hala ayaktayım
Su: 2 litre
Spor:
45 dk Leslie 450 puan
60 sn plank 60 puan
20 mekik 20 puan
Toplam 530 puan
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Hinhii cok rahatiz bu saatte :)Size de geçmiş olsun canım işler rahat çıkar umarım bizimkinde daha uok görünürde bakalım bu hafta ayrı huysuz
Herkesin derdi ayni canimAmin inşallah çok ihtiyacım var uyumaya ☺☺
Oğlum uyursa ben de uyurum inşallah
Esinden yada pcden girmistir iste cahillik diyorumKeske salak yerine koymasaydi sacma sapan menü yazipta bide dalga gecermis gibi cokmu diyo tovbeeee ben iyi gene sabrediyorum
Ne nasil ugramazsamTeşekkür ederim canım darısı sana buraya uğramasamda etiket yap mezun olduğunda
Tatlim senin netinde mi sorun var msjlarin cift geliyor genelde ve sitede hic sorun yok ben chomeden de giriyorum , operadan da (reklamsiz oluyor) hic sikinti yokSelam kizlar su mesaji yazabilmek icin 15 dk dir ugrasiyorum niye bu kadar zor bu sitede bildirimleri acmak mesaj alintilamak anlamis degilim yıldırdı beni artık. Uygulama olarak da indiremem telefonum da alan yok nasil olacakbilmiyorim
Menum
Sabah 1 haslanmis yumurta zeytin peynir salatalk domates yarim koy ekmegi
Öğle 1 yesilcay
Aksam 6 tane 1 tl büyüklüğünde içinde kıymalı pogaca da demiyim ne diyim bilrmedim hamurisi. Büyüklüğü belirttigim gibi 4 kaşık yoğurt
21.00 1 sade turk kahvesi
Zipzip- E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?