Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kizlar su mesaji yazabilmek icin 15 dk dir ugrasiyorum niye bu kadar zor bu sitede bildirimleri acmak mesaj alintilamak anlamis degilim yıldırdı beni artık. Uygulama olarak da indiremem telefonum da alan yok nasil olacakbilmiyorim
Menum
Sabah 1 haslanmis yumurta zeytin peynir salatalk domates yarim koy ekmegi
Öğle 1 yesilcay
Aksam 6 tane 1 tl büyüklüğünde içinde kıymalı pogaca da demiyim ne diyim bilrmedim hamurisi. Büyüklüğü belirttigim gibi 4 kaşık yoğurt
21.00 1 sade turk kahvesi
Zipzip- E Elif_Eylul

Selam kizlar su mesaji yazabilmek icin 15 dk dir ugrasiyorum niye bu kadar zor bu sitede bildirimleri acmak mesaj alintilamak anlamis degilim yıldırdı beni artık. Uygulama olarak da indiremem telefonum da alan yok nasil olacakbilmiyorim
Menum
Sabah 1 haslanmis yumurta zeytin peynir salatalk domates yarim koy ekmegi
Öğle 1 yesilcay
Aksam 6 tane 1 tl büyüklüğünde içinde kıymalı pogaca da demiyim ne diyim bilrmedim hamurisi. Büyüklüğü belirttigim gibi 4 kaşık yoğurt
21.00 1 sade turk kahvesi
Zipzip- E Elif_Eylul

Hazır girebilmişken menümü de yazayım

Kahvaltı :
1 sahanda yumurta
1 kibrit kutusu büyüklüğü peynir
2 dilim ekmek
1 bardak süt (içmez olaydım akşama kadar şişkinlik yaptı )

ARA öğün: 1 kupa sütlü kahve

Akşam:
1 kase çorba
100 gr haşlama tavuk
2 kaşık spagetti

Ara öğün: Yarın iş var erken uyuyabileyim diye 2 fincan anason çayı içtim ama gördüğünüz gibi hala ayaktayım

Su: 2 litre

Spor:
45 dk Leslie 450 puan
60 sn plank 60 puan
20 mekik 20 puan
Toplam 530 puan

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Canım daha once takimda yaşadik kazen tarafindan uyarildik istemiyorum boyle seyler olsun diger takimlarda seyrediyo noluyo diye
Bu durumda takımın ne suçu var ki uyarı alıyor?
2bucuk simit, kaşarlı tost,ustune pilav baklava cips kola ......... bildigin bizle ...... gecmis yaaa valla boylelerini vurasim geliyo
Pilav üstü baklavayı da ilk kez duydum, döner sanki, benden daha midesizler varmış
Mucizemsn nerelerdesin ramazan da bitti ama
Yaşa ya kaç günüdr mucizemin nickini düşünüyordum. Mucizemsn naptın nettin bi de hele
Cnm uygulama kötü zaten hiç indirme, chrome kullanıyotsan mozilladan dene, ben foto ekleyemediğimde öyle yaptım, başka tarayıcı kullabıyorsan chrome kullan

Afiyet olsun. İyi gidiyorsun.

Size de geçmiş olsun canım işler rahat çıkar umarım bizimkinde daha uok görünürde bakalım bu hafta ayrı huysuz
Hinhii cok rahatiz bu saatte :)
Amin inşallah çok ihtiyacım var uyumaya ☺☺
Oğlum uyursa ben de uyurum inşallah
Herkesin derdi ayni canim

Keske salak yerine koymasaydi sacma sapan menü yazipta bide dalga gecermis gibi cokmu diyo tovbeeee ben iyi gene sabrediyorum
Esinden yada pcden girmistir iste cahillik diyorum
Teşekkür ederim canım darısı sana buraya uğramasamda etiket yap mezun olduğunda
Ne nasil ugramazsam
Tatlim senin netinde mi sorun var msjlarin cift geliyor genelde ve sitede hic sorun yok ben chomeden de giriyorum , operadan da (reklamsiz oluyor) hic sikinti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…