Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende yapayım mı bildirim
Yapabilirsin bakalim 3 gunde kac kilo almissin
Bukadar ekşın yeter hadi herkes uyusun yarin beni elif napicak bilmiyorum
Sabah sabah çok güldüm yaa
Kizlar size bisey dicem 2uyelikte iptal
Banlanmadan kendim gideyim dedi demek ki
Ben ilk yarim saatte düşünmüştüm zaten ayni kisi olduklarını tabi islerim olunca yazamadim
Zipzip- sen kalkinca çok seyler degismis olucak

Valla ben eglendim bakalim elifte eglencekmi
Cook eglendim gercekten
Senin telefon ve internetinde sorun var sanirim canim
Telefon gecmisini temizleyip choremden giris yapabilirsjn
Saatlerce burdayim hic hata verdigini görmedim

Günaydın canım
Agrinin geçmesine sevindim

Günaydın....dun aksami okurken agzim açık kaldı...Allahim ne boş insanlar var dedim...sanki asil liste ye para veriyorlar...zayıflamanın asili freesi.yok...dertsiz tasasiZ olup bunu dert edinip böyle katakulle işine girişmiş...ama bravo kizlar cok iyi caktiniz benim 40 yil dusunsem aklima gelmezdi

Buarada kilo bildirimimi de yapayim

Persembe 54.5
Pzt 54.1

Valla tarti 54.0 dan bir anda 54.4 gosterdi...sonra bir kac sefer daha tartıldım her seferinde 100 düştüm..54.1 bıraktım

Sabah 6.30 1 saat plates yaptım...uykucular kalkin bakalim sabah olsu

Günaydın canım
Birde bizim takimda free ve asil liste ayrımi hic yok herkese esit davranıyoruz

Cok güzel eksin canim yaa tebrik ederim

Günaydın kızlar dünkü menum 16.05. pazar
Kahvaltı 09.30
Yarım salata ,2 zeytin ,1 dilim peynir 1 küçük kase yumurtasız(sevmiyorum yumurtaliyi) menemen .2 dilim çavdar ekmeği
Öğlen Türk kahvesi
Akşam 16.30
Karnabahar yemeği , salata ,1 kase yoğurt
2 litre su
2 erik
10.000 adım
50 mekik
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Günaydın canım afiyet olsun

İki gündür oğlumu çise alıştırmaya calisiyorum. Dün üç defa gittik yaptık çişini birde konuşması catpat 32 aylık herşeyi anlıyor ama sanırım konuşması gecikti gibi, cümleler kurmuyor.tv telefon çok bakıyordu artık vermiyoruz. Ev halkına
kesin konuşma yaptım. Sizin çocuklarınız nasıldı kızlar her çocuk aynı degidlir biliyorum ama bizimkiler doktora götürelim diye girdiler kafama resmen bayram moral bozukluğu ile geçti benim için bende kafası dağılsın diye hergun disardayim buraya da girmeye halim kalmiyo kaçırmışım herşeyi
Telefonu mümkün oldukça gostermiyoruz. Önereceğiniz şeyler varsa dinlerim konuşma konsuunda bu arada sık sık konuşuyorum herşeyi anlıyor. Karıncaya karınca demeye calisiyo yada kamyona kamyon gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…