Yapabilirsin bakalim 3 gunde kac kilo almissinBende yapayım mı bildirim
Sabah sabah çok güldüm yaaBukadar ekşın yeter hadi herkes uyusun yarin beni elif napicak bilmiyorum
Banlanmadan kendim gideyim dedi demek kiKizlar size bisey dicem 2uyelikte iptal
Ben ilk yarim saatte düşünmüştüm zaten ayni kisi olduklarını tabi islerim olunca yazamadim
Cook eglendim gercektenValla ben eglendim bakalim elifte eglencekmi
Senin telefon ve internetinde sorun var sanirim canimSelam kizlar su mesaji yazabilmek icin 15 dk dir ugrasiyorum niye bu kadar zor bu sitede bildirimleri acmak mesaj alintilamak anlamis degilim yıldırdı beni artık. Uygulama olarak da indiremem telefonum da alan yok nasil olacakbilmiyorim
Menum
Sabah 1 haslanmis yumurta zeytin peynir salatalk domates yarim koy ekmegi
Öğle 1 yesilcay
Aksam 6 tane 1 tl büyüklüğünde içinde kıymalı pogaca da demiyim ne diyim bilrmedim hamurisi. Büyüklüğü belirttigim gibi 4 kaşık yoğurt
21.00 1 sade turk kahvesi
Zipzip- E Elif_Eylul
Günaydın canımGünaydın kıslarbasımın ağrısı geçti şaka gibi ama gerçekten ilacımı alacağım ama onu asla ihmal etmem tartılayım bugün sporlarıma geri döneyim yeter yani dimi kaç gündür yat yat karpuza döndüm
Ben de ama en çok evde ki ahalim sevinecek bu duruma dün kızlar en son isyağğnnn diye bağırıyorlardıGünaydın canım
Agrinin geçmesine sevindim
Günaydın canımGünaydın....dun aksami okurken agzim açık kaldı...Allahim ne boş insanlar var dedim...sanki asil liste ye para veriyorlar...zayıflamanın asili freesi.yok...dertsiz tasasiZ olup bunu dert edinip böyle katakulle işine girişmiş...ama bravo kizlar cok iyi caktiniz benim 40 yil dusunsem aklima gelmezdi
Cok güzel eksin canim yaa tebrik ederimBuarada kilo bildirimimi de yapayim
Persembe 54.5
Pzt 54.1
Valla tarti 54.0 dan bir anda 54.4 gosterdi...sonra bir kac sefer daha tartıldım her seferinde 100 düştüm..54.1 bıraktım
Sabah 6.30 1 saat plates yaptım...uykucular kalkin bakalim sabah olsu
Di mi kırbaçsa herkese kırbaçGünaydın canım
Birde bizim takimda free ve asil liste ayrımi hic yok herkese esit davranıyoruz
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın kızlar dünkü menum 16.05. pazar
Kahvaltı 09.30
Yarım salata ,2 zeytin ,1 dilim peynir 1 küçük kase yumurtasız(sevmiyorum yumurtaliyi) menemen .2 dilim çavdar ekmeği
Öğlen Türk kahvesi
Akşam 16.30
Karnabahar yemeği , salata ,1 kase yoğurt
2 litre su
2 erik
10.000 adım
50 mekik
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Free de olmayana bile ceza veriyordum gecen gunDi mi kırbaçsa herkese kırbaç
Günaydın canımGünaydın
Sağol kaptanım günaydınGünaydın canım afiyet olsun
Evet ben cezamı yapmıştım o günFree de olmayana bile ceza veriyordum gecen gun
Valla giden kendi gitti canım kimseye git demedik, kötü birsey demedik
Evet sen suclu oldun
Kızlar kabul edin bende iyi iradeli çıktımKız kendi kendine menülerimi beğenmediniz kabul edilmedim galiba size iyi günler yazmıştı. Ben de iyi günler dedim.Ben mi suçluyum.
Yapamiyorum diye gitmedin valla canım arada durakladin ama pes etmedinKızlar kabul edin bende iyi iradeli çıktım10. Ayda bir sene olacak
Yapamiyorum diye gitmedin valla canım arada durakladin ama pes etmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?