- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Bende ara ara sorun yaşıyorum çok geç gidiyor yazdıklarım aradan dk lar geçiyor bazenO kadar uzun sure yükleniyor ki canim birkac kere basiyorum paylaşsin artik diye o yuzden 2 kere gidiyor sanırım. Bir de baska hicbir sitede ya da chroma da sıkıntı yasamıyorum bir tek buradaoluyor anlam veremedim
Inşallahcanim
Bende çok safımGünaydın....dun aksami okurken agzim açık kaldı...Allahim ne boş insanlar var dedim...sanki asil liste ye para veriyorlar...zayıflamanın asili freesi.yok...dertsiz tasasiZ olup bunu dert edinip böyle katakulle işine girişmiş...ama bravo kizlar cok iyi caktiniz benim 40 yil dusunsem aklima gelmezdi
Günaydın canımGünaydın
Haftaya eksi ile başlaman cok guzel canimTartı kontrol.... -300
Günaydın
Günaydın kül yutmazlar
Günaydın kizlarGünaydın dünki menümü yazam
Sabah11.00
1 tb ekmek 2 dilim peynir 3 siywh zeytin domates salatalık 1 haş yumurta
Ara16.00(annemlere gttik) 1 küçük tabak fellah köftesi ayran
Akşam19.30 4 kaşık domatesli pilav 1 kase cacık
Su 3 lt
Spor 200 ip 200 p 15 dk cardio 90 p 2040 adım 60 pZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydın kül yutmazlar
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın dünki menümü yazam
Sabah11.00
1 tb ekmek 2 dilim peynir 3 siywh zeytin domates salatalık 1 haş yumurta
Ara16.00(annemlere gttik) 1 küçük tabak fellah köftesi ayran
Akşam19.30 4 kaşık domatesli pilav 1 kase cacık
Su 3 lt
Spor 200 ip 200 p 15 dk cardio 90 p 2040 adım 60 pZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Tv telefon sebepmiş gibi görünüyor canim. Bence sıfıra indir indiremezsende 1 saati geçmesin. Çok ekranın algılamayı yavaşlattığını öğrencilerimde görüyorm her dönem başi. Konuşurken anlamiyor gibi davranabilirsin daha çok anlatmaya çalışır. Bol bol kitap,şarkı ve varsa bir iki arkadaş çok iyi olur. Küçük kızim simdi 2 yaşında cümle kurup derdini anlatiyor ama büyük kızım 3 yaşında konuşmaya başlamisti bende kafaya takıyordum ama bu kişilik özelliği. Şimdi 6 yaşında hiç susmuyorİki gündür oğlumu çise alıştırmaya calisiyorum. Dün üç defa gittik yaptık çişini birde konuşması catpat 32 aylık herşeyi anlıyor ama sanırım konuşması gecikti gibi, cümleler kurmuyor.tv telefon çok bakıyordu artık vermiyoruz. Ev halkına
kesin konuşma yaptım. Sizin çocuklarınız nasıldı kızlar her çocuk aynı degidlir biliyorum ama bizimkiler doktora götürelim diye girdiler kafama resmen bayram moral bozukluğu ile geçti benim için bende kafası dağılsın diye hergun disardayim buraya da girmeye halim kalmiyo kaçırmışım herşeyi
Telefonu mümkün oldukça gostermiyoruz. Önereceğiniz şeyler varsa dinlerim konuşma konsuunda bu arada sık sık konuşuyorum herşeyi anlıyor. Karıncaya karınca demeye calisiyo yada kamyona kamyon gibi
Safolar sizi benim gibiBende çok safım
GünaydınGünaydın canım
Söylemem sonra canınız istiyorNeler neler yedin sabit ciktin
Dengelemissin demek ki canimAslında birşey yemedim bir gün önceden pişi ve sufle yedim o kadar ama dün nohutlu tavuklu salata yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?