Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay ne çok yazmışınız biriremedim bende psta istiyorum çikolatalı munkunse
neşenizin yerinizde olmasına çok sevindim cırcır böcelkler

ayyy melek ne olucak böyle peki bacım
diğer süt ürünleri ile aran nasıl peki

benim pastam çikolatalı olsun lütfeeennn

ayy melek yaaa bizde pasta yaptıralım dedik şirkette 180 kişilik pasta 1000 tl dedilerrr siz ne kadara yapıyosunuz?

elif benim pastam frambuazlı olsun lütfen bayılırım frambuazlı pastaya

oohh siparişler verilmiş benim favorim de çilekli çikolatalı kedidilli pasta

safiş süt ürünleriyle pek aram yok ,süt içemiyorum ama hergün hiç değilse 1 kase yoğurt yemeye çalışıyorum ama onu da yanında bişey olmadan yiyemem midem bulanıyo ,illaki yemeğin yanında olcak

miraycım özel bir pasta olmıcaksa normal vitrin tipi bir pastaysa bizde 900e olur sen yabancı değilsin 800e hallederiz

evet akşamın olmamış zilan ekmek yemişsin 1 kase çorba zatan 2 dilim ekmek demek . Onun dışında menün iyi ... Safiş zilan monti yapmıyor kız

cnm ya bu liste safişede dediğim gibi diyetisyen listesi çok eskiden gittim yani bir kaç ay önce ve uygulamadım şimdi çıkardım uygulamaya başladım gittiğimde 69 kiloydum şimdide 66.5 1600 kalorilik bir diyet yani bana çok anormal gelmedi açıkçası ama sizler böyle diyince kafam karış tı şimdi :44:

meleeeeekkkk ben çikolatalıyaa bayılırım bu resmen çin işkencesi yaaa
ilk resimdeki süperr duruyooo bazen nefret ediyorum şu diyetten :84: :84:

zilanım sen dr.verdigi listeye devam et ...
Bende listeni gördüm hatta tam diyetisyen lisyesi diyecektim isabet olmuş ....
Dur bide alıcı gözle bakayım .

kıslar haklı her ögünde 2 karbonhidrat gurubu var ama hesaba katmadıklar bu diyetin kl degeri.. 1600 kl için normal ...

Zilanım ben sana eger daha hızlı vermek istiyorsan ...
Karbonhidratların 1 porsiyonunu proteine çevirmeni tavsiye ederim ..
Eger diger günlerde menüler böyleyse .karbonhidrat fazla protein az bu diyetin ..
Fazla etkili olmaz .

ayy melek yaaa bizde pasta yaptıralım dedik şirkette 180 kişilik pasta 1000 tl dedilerrr siz ne kadara yapıyosunuz?

eh normal bence güzelim kıyın paraya
180 kişiden bahsediyorsun

evet akşamın olmamış zilan ekmek yemişsin 1 kase çorba zatan 2 dilim ekmek demek . Onun dışında menün iyi ... Safiş zilan monti yapmıyor kız

olsun monti yapmasada menüler çok geldi bana

slm kizlaaaaaaar

sen yaşıyormusunnnnnnnnn

kıs ben bu listeyi uygulasam kilo vermek şöyle dursun
kilo alırım

sende gel cırcırlaşalım

iyiyim cnm...bugün arkadaslar gelecek...erkek arkadasimi kovdum evden...kiza kiza güzel bir gün gecirmek istiyorum..birseyler hazirladim ama ins cok kacirmam...sen nasilsin cnm...ins evde durumlar iyidir??

oohhh sefanız olsun valla

ben senin neden kilolu olduğunu ve kiloları veremediğini anladım
bunca güzelliğin içinde nasıl vericenki kiloları sende haklısın

pastalar geldiiii

bunu istiyorum

Elif kanımaza girme kıs .eşimin gİresundan alıp geldigi sütlü fındıklı kadayıf paşa paşa durUyor mutfakta .. Finduklu çukulaları saymıyorum hiç ...

:95::95::95::95::95::95::95::95:.

Benimki kestaneli olsun ....

Son düzenleme:

bu diyetin bütün günleri aynı ablacım şimdi ben bişey sorcam ama kızma sakın protein derken ne yememi tavsiye edersin mesela fikirlerinize ihtiyacım var lütfenn
tabiki hızlı vermek isterim

merhabalar arkadaşlar.
aebencim hoşgeldin canım.
amore,safiş,mimu,aysn naber kızlar.
meleeek niye milletin diyetini sabote ediyorsun kız.:86:
herkes söyleyince şaşırıyor.
ben pasta ve çikolata hiç sevmiyorum.:93:
çocukkende yemedim.
birde sevseydim nolcaktı acaba.:26:
bisküvi ve gofrette yemem.

sen bu kiloları nerden aldınkiiii :44: :44:

bu arad hoşgeldin

zilanım dr. Verdigi listeler bendede varr hatta dr bana verdigi ilk 1800 kl listeydi ama o bile bukadar deyildi bi yanlışlık var bu liste 1600 kl deyil ....1800.. Ve senin kilonda biri için çok ..
Diyetisyen sana bunu verirken muhtemelen yeni diyete başladıgın için vermiştir ....
Bunca kilo vermiş bir bünyeye bu liste pek işe yaramaz arkadaşım ....tabi bi süredir diyet yapmıyor vede tatlıyla beyaz ekmekle fazla haşır neşir deyilsen ...

Gel bu listeyi 1400 kl yapalım ....
Kırmızılı yerleri çıkarırsan sana 140o kl olur anlaştıkmı ....

Sana bir tavsiye daha .... Etleri sebze yemeklerine kat ve yemege hiç yag koyma ...
Pilav ve makarna haklarınıda ekmek ve çorbadan yana kulan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…