- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kim bizmi kendi iptal etmis uyelikleriniKacirmissiniz aksam kizi
Ben halaa 3kilo oldu artım bide yediklerimi gorsen bisey yokDengelemissin demek ki canim
Birde spor yaptin spor sayesinde erimistir
Bende dun nohut ve pilav yedim dune gore sabit cıktım dun 13 bin adim attim
Aslında evdekilere tavuklu pilav yaptım ondan yemedim salata yedim sadece bir kaseDengelemissin demek ki canim
Birde spor yaptin spor sayesinde erimistir
Bende dun nohut ve pilav yedim dune gore sabit cıktım dun 13 bin adim attim
Neden öyle oldu acaba regl mi gelecekBen halaa 3kilo oldu artım bide yediklerimi gorsen bisey yok
Spor yapma istersen bir iki gun canimBen halaa 3kilo oldu artım bide yediklerimi gorsen bisey yok
Günaydın canımGünaydin. :)
Günaydın canımGünaydin. :)
Yok canim kadir gecesi oldumNeden öyle oldu acaba regl mi gelecek
Spordan tahmin ediyorum yoksa cikolata bile yemedim spor yapinca hic yemiyorum belli oldu artik ne oldugu dun bulgur yedim ama okadar arti olmazSpor yapma istersen bir iki gun canim
Cuma 84 lu birşeydi sanki guzel eksi gormususn canim odemler gidiyor sanirimGünaydın kızlar tartı sonucum 81.7
Evet canm 84tü ödem bile gitmiş olsa bi motive oldum inşallah cumaya 80i görürümCuma 84 lu birşeydi sanki guzel eksi gormususn canim odemler gidiyor sanirim
Cuma gunu fotoğraflı bildirimini bekliyoruz canım
Yagdan vermissin iste canim negüzelBen 100 gr eksideyim sadece. Kasım ayni,yağ oranim 200 gr düşmüş. Ben daha çok bekliyordum özellikle yaptığım sporlardan sonra
Merak ettim gitmeden bir şey dedi mi ben gidiyorum diyeKim bizmi kendi iptal etmis uyeliklerini
O kim canımKazen abim halaaa mesaj atacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?