- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Ara verince öyle oluyor canım ya bende aynıyım bugün ama devam az da olsa yapıcamYa o değilde dünkü yaptığım pilates ten sabaha kadar bacaklarım ağrııdı
Allah ALLAH sen aliskinsinda pilatese niye böyle oldun kiYa o değilde dünkü yaptığım pilates ten sabaha kadar bacaklarım ağrııdı
Kaslarin arasina soguk baklavalar takilmistirAllah ALLAH sen aliskinsinda pilatese niye böyle oldun ki
Ekside olman guzel cumaya daha guzel olurBen 100 gr eksideyim sadece. Kasım ayni,yağ oranim 200 gr düşmüş. Ben daha çok bekliyordum özellikle yaptığım sporlardan sonra
Günaydın canım haftaya eksi ile baslaman guzelHayırlı sabahlar.
-100 gördüm tartıda.
Günaydın canım
Günaydın canim detoks sonrasi ve yemelerine ragmen artin cok değilGünaydın kızlar +1.5
Takim bizim ne dicem degil miYaaaa elif bana nezaman bisey demiste simdi dicektakimi kovalasam ses etmicek
Yani...biraz kalsa anlicakti...takmis kafayi asil liste diyeGünaydın canım
Birde bizim takimda free ve asil liste ayrımi hic yok herkese esit davranıyoruz
Sagol kuzumCok güzel eksin canim yaa tebrik ederim
Kaslarin arasina soguk baklavalar takilmistirşirdan kebab tost
Reglin etkisi sanirim canim yediklerinde birsey yoktu
Gunaydin canim erken tartilmissin onun etkisidirGunaydin kizlaranneme geldim bayramda gorusemedik gelmisken mutfak dolaplarina giristim yarisi bitti buraya bir bakmak icin mola verdim :)
Cuma: 73.70
Ptesi:74.25
Fark: +550( wc ve sabah 7de tartildigimi goz onune alirsam sanirim sabitim)
Sagol kaptanimReglin etkisi sanirim canim yediklerinde birsey yoktu
Gunaydin canim erken tartilmissin onun etkisidir
Kolay gelsin
Abi kusura bakma aksam bayaa dalga gecti bizle bende sana sormak eniyisi dedim cok uzuldum boyle birsey yaptigi icin kendine,hedefi zaten zayiflamak olsaydi fredede listedede zayiflardi kendi mesajina kendisi cevap vererek dalga gecti bide diklenerek cevap verdi özur dilerim bunu burda yazdigim icin kendi adimaMerhaba,
Takım kaptanları veya yardımcıları bana şu üye çoklu üyelik mi diye soruyor bende cevaplıyorum. Bu sebeple bu görev dışında olan arkadaşların başkalarını kırmamak adına çoklu üyelik konularında yorum yapmamalarını rica ediyorum. Bunu bir çok kez rica ettik ama duramıyorsunuz. Bakın birinin hakkına girersiniz, gerginlik olur, benim eşşek saatime gelir, birbirimizi kırarız, grubu kapatır gideriz. Son kez rica ediyorum eğer bir üyenin ikinci bir üyelik olduğunu düşünüyorsanız ya rapor edin ya da takım kaptanlarına bildirin.
Çok üzüldüm canım. İnşallah geçer hemen.kaptanim ben sabitim bugunn hastalgm 2 gunu ..Cordelia
agrimdan hic ders calisamadim konusma ve dinleme sinavím var dualarinizi beklerim arkadaslar
insa canímÇok üzüldüm canım. İnşallah gever hemen.
sagol kaptanimGecmis olsun canim sınavlarında basarilar diliyorum
Suanda benimde korkudan yok olduAkşama ne pisiriyorsunuz???? Aklimda hic yemek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?