Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben 100 gr eksideyim sadece . Kasım ayni,yağ oranim 200 gr düşmüş. Ben daha çok bekliyordum özellikle yaptığım sporlardan sonra
Ekside olman guzel cumaya daha guzel olur
Hayırlı sabahlar.
-100 gördüm tartıda.
Günaydın canım haftaya eksi ile baslaman guzel
Günaydın canım
Günaydın kızlar +1.5
Günaydın canim detoks sonrasi ve yemelerine ragmen artin cok değil
Neyseki mezun oldun
Yaaaa elif bana nezaman bisey demiste simdi dicek takimi kovalasam ses etmicek
Takim bizim ne dicem degil mi

Merhaba,
Takım kaptanları veya yardımcıları bana şu üye çoklu üyelik mi diye soruyor bende cevaplıyorum. Bu sebeple bu görev dışında olan arkadaşların başkalarını kırmamak adına çoklu üyelik konularında yorum yapmamalarını rica ediyorum. Bunu bir çok kez rica ettik ama duramıyorsunuz. Bakın birinin hakkına girersiniz, gerginlik olur, benim eşşek saatime gelir, birbirimizi kırarız, grubu kapatır gideriz. Son kez rica ediyorum eğer bir üyenin ikinci bir üyelik olduğunu düşünüyorsanız ya rapor edin ya da takım kaptanlarına bildirin.

Cuma günü 59 pazartesi 60,3 geldim Zipzip- E Elif_Eylul
Reglin etkisi sanirim canim yediklerinde birsey yoktu
Gunaydin kizlar anneme geldim bayramda gorusemedik gelmisken mutfak dolaplarina giristim yarisi bitti buraya bir bakmak icin mola verdim :)
Cuma: 73.70

Ptesi:74.25

Fark: +550( wc ve sabah 7de tartildigimi goz onune alirsam sanirim sabitim )
Gunaydin canim erken tartilmissin onun etkisidir

Kolay gelsin

Abi kusura bakma aksam bayaa dalga gecti bizle bende sana sormak eniyisi dedim cok uzuldum boyle birsey yaptigi icin kendine,hedefi zaten zayiflamak olsaydi fredede listedede zayiflardi kendi mesajina kendisi cevap vererek dalga gecti bide diklenerek cevap verdi özur dilerim bunu burda yazdigim icin kendi adima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…