Bizim menude daha belli değil annem evde yok bakalim gelince karar veririzAkşama ne pisiriyorsunuz???? Aklimda hic yemek yok
Bende taze fasulye var yesilligim bitti çıkayım da alayım salata yicemAkşama ne pisiriyorsunuz???? Aklimda hic yemek yok
Bırdaha çeneme kilit vurcam
Sabah 8 de pazara gidip geldikPazar bizede lazim..yesillik yok piscek sebze yok...
Kız burada sabah 8 de Birak pazarı açık market bile bulamayızSabah 8 de pazara gidip geldik
Bana birşey atmamışSelam kızlarrr,
Kazen dünkü mesajıma kızgın mesajı atmış, ilk baştaki bildirim oydu, yüreğim ağzıma geldi. iyi saatine denk gelmişim de şükür banlamamış.
İşe geldim bugün yoğun geçiyor, bi selam verip kaçayım dedim. Sabah telaşla evden çıkarken tartılmayı unuttum. Özür diliyorum
Bu ne kiiii o saatte pazarci geliyor mu...devlet dairesi gibi...Sabah 8 de pazara gidip geldik
Zaten banlarsa ilk beni banlicak bidahamiBana birşey atmamışkolay gelsin canım
Kolay gelsin canimSelam kızlarrr,
Kazen dünkü mesajıma kızgın mesajı atmış, ilk baştaki bildirim oydu, yüreğim ağzıma geldi. iyi saatine denk gelmişim de şükür banlamamış.
İşe geldim bugün yoğun geçiyor, bi selam verip kaçayım dedim. Sabah telaşla evden çıkarken tartılmayı unuttum. Özür diliyorum
Marketlerde aciliyor sanirim yasak kalkinca 9 Da açıklardı canimKız burada sabah 8 de Birak pazarı açık market bile bulamayız
Zaten banlarsa ilk beni banlicak bidahami
Herkes icindekini icinde tutsun
MantarAkşama ne pisiriyorsunuz???? Aklimda hic yemek yok
Ablamın oğlu 24 aylık henüz tek bit kelimesi yok, ablam sağlıkçı her gün hastanede, her gün doktora götürün diyorum anlatamıyorum, kv bakıyor tüm gün tv tel karşısında çocuk. Yazık olıyor.
Onu konuşturmaya çalış canım,sayı saydır,renk saydır,resimli hikayeleri seslendirin beraber
Bişey sorabilirmiyim seslenince yüzüne bakmak istemeyen ama duyduğu her sese merek edip gidip bakan,ismine hı diye cevap veren ama ilgilenmeyen,çok konuşan ve hayalen oynayan,eline aldığı herşeyi sallama takıntısı olan çocuk otizm belirtileri gösteriyormudur
İlk çocuğa nazaran ikinci çocukların üzerine biraz daha az düşebiliyoruz,bi şekilde öğreniyorlar hızlandırmak istersen dediğim gibi bi sorun yoktur bence
8.30 gibi ilcedeydik acikti canımBu ne kiiii o saatte pazarci geliyor mu...devlet dairesi gibi...
Tavuk pirzola salata yeşil mercimekAkşama ne pisiriyorsunuz???? Aklimda hic yemek yok
Sessiz çoğonluğun sesi oldun,iyi yırtmışınSelam kızlarrr,
Tamam canim bir sorun yok degil miZipzip- kaptanım bir iki hafta menü ve kilo bildiriminden muaf olmak istiyorum sonrasındada duruma göre bi karar veririz beraber olarmı?buralardayım yine hepten kopmamak için müsade edersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?