Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlarrr,

Kazen dünkü mesajıma kızgın mesajı atmış, ilk baştaki bildirim oydu, yüreğim ağzıma geldi. iyi saatine denk gelmişim de şükür banlamamış.

İşe geldim bugün yoğun geçiyor, bi selam verip kaçayım dedim. Sabah telaşla evden çıkarken tartılmayı unuttum. Özür diliyorum

Bana birşey atmamış kolay gelsin canım

Kolay gelsin canim
Kız burada sabah 8 de Birak pazarı açık market bile bulamayız
Marketlerde aciliyor sanirim yasak kalkinca 9 Da açıklardı canim

Sağlıkçı da böyle yaparsa Biz de İlçe Sağlıktayken bazı aileleri ikna etmekte gerçekten çok zorlanıyorduk, çocuğun saydığım 5 maddenin 5inde de problemi var, ama aile bir türlü kabullenip de götürmüyor hastaneye. Keşke bu durumlarda devlet hiç ailenin tercihine bırakmadan zorunlu tutsa doktora gitmeyi.

Sadece bu yazdıklarınıza dayanarak bir şey söylemek zor ama belirtileri biraz var gibi. Hayalen oynamakta bir sıkıntı yok, hatta tam tersine istenen bir şey bu, çocuğun hayal gücünün geniş olduğunu gösterir. Çok konuşan dediniz, insanlarla karşılıklı mı konuşuyor yoksa daha çok kendi kendine mi?? Göz teması kurabiliyor mu?

Sessiz çoğonluğun sesi oldun,iyi yırtmışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…