Elinde tlf tablet konuşarak oynuyor,çocuklarla konuşuyor yetişkinlerle daha az,kapıya gelene gidip bakıyor he senmi geldin deyip geri dönüyor epey meraklı aslında,göz kaçırarak temas kuruyor diyeyimSağlıkçı da böyle yaparsaBiz de İlçe Sağlıktayken bazı aileleri ikna etmekte gerçekten çok zorlanıyorduk, çocuğun saydığım 5 maddenin 5inde de problemi var, ama aile bir türlü kabullenip de götürmüyor hastaneye. Keşke bu durumlarda devlet hiç ailenin tercihine bırakmadan zorunlu tutsa doktora gitmeyi.
Sadece bu yazdıklarınıza dayanarak bir şey söylemek zor ama belirtileri biraz var gibi. Hayalen oynamakta bir sıkıntı yok, hatta tam tersine istenen bir şey bu, çocuğun hayal gücünün geniş olduğunu gösterir. Çok konuşan dediniz, insanlarla karşılıklı mı konuşuyor yoksa daha çok kendi kendine mi?? Göz teması kurabiliyor mu?
Listeye guzel bir giris yapacagim diyorsunBen haftasonu boğazımı tuttumAma bugün tartılmadım cumaya güzel eksi olacak en azından ödemleri atarım
Hadi bakalım bekliyoruzBen haftasonu boğazımı tuttumAma bugün tartılmadım cumaya güzel eksi olacak en azından ödemleri atarım
Var tabi bi artı bi eksi ,yavaş bir meto,ödem yapan bir çarpıntı,bu hafta kısa bir seyahat planı böyle işteTamam canim bir sorun yok degil mi
Çok saçma birşeydi zaten canımKizlar size bisey dicem 2uyelikte iptal
Buna gerçekten güldüm ya normal bir psikoloji olmadığı kesin kendince gruptan intikam almış listede olmak kesinlikle güzel motive ediyor sorumluluk almak işe kesinlikle yarıyor da sırf bunun için de sanal da olsa dolandırıcılığa değer miKeske salak yerine koymasaydi sacma sapan menü yazipta bide dalga gecermis gibi cokmu diyo tovbeeee ben iyi gene sabrediyorum
Ooo hayırlı olsun canım çok tebrik ediyorum seniTeşekkür ederim canım darısı sana buraya uğramasamda etiket yap mezun olduğunda
Konu kapandı canim uzatmıyoruzdün kim dalga geçmiş biri anlatsin..
Seyahat iyi gelebilirVar tabi bi artı bi eksi ,yavaş bir meto,ödem yapan bir çarpıntı,bu hafta kısa bir seyahat planı böyle işteteşekkür ettim
Taze tutulmuş balık var bizdeAkşama ne pisiriyorsunuz???? Aklimda hic yemek yok
Tamam canım Allah kabul etsinKızlar ben niyet ettim bugün gece bişeyler atıştırıp su soda içtim falan akşamüstü yazacağım şu an artım varZipzip- yazarım saat 15-16 gibi ama asıl cuma eksi geleceğim inşallah
Ooo afiyet olsun şimdiden aklımda balık şu Gönül Dağı dizisi vardı orda hamile kız aşerdi tutup geldiler bende alayım yapayım bu hafta bir gün yATaze tutulmuş balık var bizde
Eşim tutuyo hobi olarak dün 20kg kadar tutmuş maşallah dolap balık doldu haftada iki yaparım artıkOoo afiyet olsun şimdiden aklımda balık şu Gönül Dağı dizisi vardı orda hamile kız aşerdi tutup geldiler bende alayım yapayım bu hafta bir gün yA
tamam okudum geçmişini gerek kalmadi :)Konu kapandı canim uzatmıyoruz
yumurta diyetine başladim bu sabah iki haşlanmış yumurta bi muz yedim. bide yeşilçay maden suyu detoksu içtim..çay içtim çikolatalar dagitti işyerinde. yemedim. artık dikkat edecegim.Kizlar eksiler var artılar var bakalım cuma gunu ne olucak
Azcik dinlen canimyaa
Yok dünlenmicem yoksa daha çok hamlarım akşama yapacamAra verince öyle oluyor canım ya bende aynıyım bugün ama devam az da olsa yapıcam
Evet canım alışkınım ama bayağıdır yapmayınca ilk gün hamlaması olduAllah ALLAH sen aliskinsinda pilatese niye böyle oldun ki
Hahahahhah evet olabilirKaslarin arasina soguk baklavalar takilmistirşirdan kebab tost
Teşekkür ederim canım darısı size inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?