Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elinde tlf tablet konuşarak oynuyor,çocuklarla konuşuyor yetişkinlerle daha az,kapıya gelene gidip bakıyor he senmi geldin deyip geri dönüyor epey meraklı aslında,göz kaçırarak temas kuruyor diyeyim

Kizlar size bisey dicem 2uyelikte iptal
Çok saçma birşeydi zaten canım
Keske salak yerine koymasaydi sacma sapan menü yazipta bide dalga gecermis gibi cokmu diyo tovbeeee ben iyi gene sabrediyorum
Buna gerçekten güldüm ya normal bir psikoloji olmadığı kesin kendince gruptan intikam almış listede olmak kesinlikle güzel motive ediyor sorumluluk almak işe kesinlikle yarıyor da sırf bunun için de sanal da olsa dolandırıcılığa değer mi alem bu millet
Teşekkür ederim canım darısı sana buraya uğramasamda etiket yap mezun olduğunda
Ooo hayırlı olsun canım çok tebrik ediyorum seni

Ooo afiyet olsun şimdiden aklımda balık şu Gönül Dağı dizisi vardı orda hamile kız aşerdi tutup geldiler bende alayım yapayım bu hafta bir gün yA
Eşim tutuyo hobi olarak dün 20kg kadar tutmuş maşallah dolap balık doldu haftada iki yaparım artık

Kizlar eksiler var artılar var bakalım cuma gunu ne olucak
yumurta diyetine başladim bu sabah iki haşlanmış yumurta bi muz yedim. bide yeşilçay maden suyu detoksu içtim..çay içtim çikolatalar dagitti işyerinde. yemedim. artık dikkat edecegim.

Azcik dinlen canimyaa

Ara verince öyle oluyor canım ya bende aynıyım bugün ama devam az da olsa yapıcam
Yok dünlenmicem yoksa daha çok hamlarım akşama yapacam
Allah ALLAH sen aliskinsinda pilatese niye böyle oldun ki
Evet canım alışkınım ama bayağıdır yapmayınca ilk gün hamlaması oldu

birde dünkü yaptığım pilates daha güzeldi
Kaslarin arasina soguk baklavalar takilmistir şirdan kebab tost
Hahahahhah evet olabilir
Kmsl Hnd canim mezuniyetini tebrik ederim
Teşekkür ederim canım darısı size inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…