- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ayy sabah sabah güldüm kiz sen 2 ögün beslenme degistir şu menulerini sabah aksama protein koy oglende salata sebze yemegi yogurt falan bak gör 1haftada 5lere geliceksinYok senin dediğin gibi beslncm bugün su 3 litre birde detox suyu yapayım
Tamam tıpkı dediğin gibi yapcm valla haftaya son bakın ey ahali haftaya 59 gelmezsem beni kovun bir daha buraya da almayın tamam.Ayy sabah sabah güldüm kiz sen 2 ögün beslenme degistir şu menulerini sabah aksama protein koy oglende salata sebze yemegi yogurt falan bak gör 1haftada 5lere geliceksin
Benimkide çok seviyor 6 larıKıracam valla şu tartıyı ne uğursuz çıktı 6 lara aşık olmuş
Pazar günü 61.35 tim bugün +650 var hayret kaldım birde mal kafam hayal ediyorum diyorum acaba 5 lere geldimmmi çünkü hep aç geziyorumBitane ağzına çakacam
Sen kaç artısın canım evet suyu az içiyorumBenimkide çok seviyor 6 larısu ne kadar içiyorsun? 3 litre oluyormu? Bide bulgur yemişsin dün ödem yapmışdır.
Cumaya göre pazartesi + 550 diy düm 200 gram eksiye düşmüştü. Bugün tartılmadım. Cuma tartılacam . Sürpriz olsun .Sen kaç artısın canım evet suyu az içiyorum
Detoks suyu yap sende ben bugün öyle yapacamCumaya göre pazartesi + 550 diy düm 200 gram eksiye düşmüştü. Bugün tartılmadım. Cuma tartılacam . Sürpriz olsun .
Detoks suyu yap sende ben bugün öyle yapacam
Sabah kahvlatini yumurta yiyomusun bilmiyorum ama 2yemek kasigi yulaf yumurtayla omlet yap icine yesillik mis gibi oluyoE Elif_Eylul yulaf ta iyi zayıflatıyor mu sabah kahvaltıma eklesem
Bulgur mu yemiş.Benimkide çok seviyor 6 larısu ne kadar içiyorsun? 3 litre oluyormu? Bide bulgur yemişsin dün ödem yapmışdır.
Bir çıkamadık 6 lardan ben sporda yapamıyorum yalnız onun da etkisi var sadece yürüyüş yapıyorumDün dukannbirası yaptım canım. Bugünde maydanoz limon kaynatacağım.
Evet hemde akşam. Yemesimde sorun yokta hemen sabahı tartılmış ödem yapmış belliki.
Her gün yemiyorum yumurta bugün alayım yulaf belki faydası olurSabah kahvlatini yumurta yiyomusun bilmiyorum ama 2yemek kasigi yulaf yumurtayla omlet yap icine yesillik mis gibi oluyo
Oglen yogurt icine meyve yulaf ekleyip yiyebilirsin
İki gün boyunca yaparım da hep yerim hiç böyle olmaz
Bencede baktı canım ona göre beslenmenin ayarlarsınBenim metobolizmam yavaş. Ramazanda iyice yavaşladı sanki. Doktorun diyetine uygun gidiyorum. Protein, karbonhidrat sebze, meyve hepsini yiyorum. Ama kan
değerlerime baktiracagim. Diyetisyenim de istiyor. Korona yüzünden kaldı hep. Sağol canım.
Canım aç gezerek zayıflanmıyor buna emin ol....Kızlar günaydın şuna sinirlerim aşırı bozuk aç gezdiğim halde artı geliyorum ben tartıda 60 ı beklerken tartı 62 gösteriyor acaba erken mi tartıldım dün sat 7 de yedim akşam yemegi, dün yediklerimi de yazcm şimdi
Sabah 1 haşlama yumurta
2 3 peynir 2 3 kaşık yoğurt
1 salatalık 1,çeri, yeşillik
Ara =, 1 muz , , 1 kase cevizli yoğurt
Akşam 19.00=1 kase patlıcan ymg.
1 kase bulgur 1 tb ekmek
1 yeşil çay
Offfff sinir oldum eşine kendine bu kadar müdahale edilmesine izin vermeSelamlar :)
Dün annemdeydim
Sabah 9 da gittik akşam 7 de döndük
Eşimden azar yedimneymiş erken gelecekmiş yok bla bla b
Çıldrıdım onca şey aylardır gitmedim görmedim annemi bin ton laf yemem çok gücüme gittizaten yemeğe de kalmadı kendine çiğköfte aldı
Neyseki menümü yazayım
Annemde
1 haşlanmış yumurta
4 dilim Salatalık
3 dilim Havuç
Peynir
3 adet Zeytin
Bi dilim ekmek ve çay içtim
15:00 bi kase çorba içtim
Şekersiz sütlü Kahve içtik annemle
Akşam 6:00 da
Sadece yaprak sarma yedim ( sarmayı annem Bulgurlu yapıyor pirinç kullanmadı )
Onlarda diyetteymiş
Teşekkür ederim canım haklısın galiba orda hata yapıyorum işte ama artık düzeltcmBencede baktı canım ona göre beslenmenin ayarlarsın
Canım aç gezerek zayıflanmıyor buna emin ol....
1 kese bulgur pilavı çok fazla emziriyorsun en fazla 5 kaşık yemelisin
Birde ekmek yemişsin
Senin menülerin de ben protein ve salata pek göremiyorum.
Akşam ton balıklı salata filan ye suyu mutlaka 3 litre iç
Birde şöyle söyleyeyim eğer vücudunda yağ oranın azaldıysa su yerini doldurur ve artı çıkarsın bikaç güne düzelir
Sakın bırakma hergün de tartılma
Offfff sinir oldum eşine kendine bu kadar müdahale edilmesine izin verme
Listede 7 kişimi kaldık***6.Takım 726. Etap ***
Cordelia (70.15/69.55/0.6/%0.855)
kackaloribu (58.7/58.3/0.4/%0.681)
North River (74.1/73.7/0.4/%0.540)
sidelya (69.8/69.4/0.4/%0.573)
sardunya1038 (73.9/72.6/1.3/%1.759)
T Titizz1 (63.5/63.1/0.4/%0.630)
C Chikolata_gozlum (62.45/61.2/1.25/%2.002)
Kızlar asıl listedekiler nasıl gidiyor ? Bu hafta kazanır mıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?