Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok senin dediğin gibi beslncm bugün su 3 litre birde detox suyu yapayım
Ayy sabah sabah güldüm kiz sen 2 ögün beslenme degistir şu menulerini sabah aksama protein koy oglende salata sebze yemegi yogurt falan bak gör 1haftada 5lere geliceksin

Ayy sabah sabah güldüm kiz sen 2 ögün beslenme degistir şu menulerini sabah aksama protein koy oglende salata sebze yemegi yogurt falan bak gör 1haftada 5lere geliceksin
Tamam tıpkı dediğin gibi yapcm valla haftaya son bakın ey ahali haftaya 59 gelmezsem beni kovun bir daha buraya da almayın tamam.

Kıracam valla şu tartıyı ne uğursuz çıktı 6 lara aşık olmuş
Benimkide çok seviyor 6 ları su ne kadar içiyorsun? 3 litre oluyormu? Bide bulgur yemişsin dün ödem yapmışdır.

E Elif_Eylul yulaf ta iyi zayıflatıyor mu sabah kahvaltıma eklesem
Sabah kahvlatini yumurta yiyomusun bilmiyorum ama 2yemek kasigi yulaf yumurtayla omlet yap icine yesillik mis gibi oluyo
Oglen yogurt icine meyve yulaf ekleyip yiyebilirsin

Sabah kahvlatini yumurta yiyomusun bilmiyorum ama 2yemek kasigi yulaf yumurtayla omlet yap icine yesillik mis gibi oluyo
Oglen yogurt icine meyve yulaf ekleyip yiyebilirsin
Her gün yemiyorum yumurta bugün alayım yulaf belki faydası olur

Bulgur mu yemiş. Ni454 hemen detoks yap tatlım.
İki gün boyunca yaparım da hep yerim hiç böyle olmaz
Dünki adımım 15 bin 683 adım 470 pn
20 Sguat 20 pn 10 leg raise kaç pn bilmiyorum
500 pn hesapladım

Eklentiler

• IMG_20210519_092913.webp
    15 KB · Görüntüleme: 28
Bencede baktı canım ona göre beslenmenin ayarlarsın
Canım aç gezerek zayıflanmıyor buna emin ol....
1 kese bulgur pilavı çok fazla emziriyorsun en fazla 5 kaşık yemelisin

Birde ekmek yemişsin

Senin menülerin de ben protein ve salata pek göremiyorum.

Akşam ton balıklı salata filan ye suyu mutlaka 3 litre iç

Birde şöyle söyleyeyim eğer vücudunda yağ oranın azaldıysa su yerini doldurur ve artı çıkarsın bikaç güne düzelir

Sakın bırakma hergün de tartılma
Offfff sinir oldum eşine kendine bu kadar müdahale edilmesine izin verme

Teşekkür ederim canım haklısın galiba orda hata yapıyorum işte ama artık düzeltcm bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…