Iyi deyim oyi olayim isde tabi yine hastane islerim devam ediyor demir depolarim ful bosalmis dunnilac yazdi ilac kullanamiuorum zaten ama yine deniyecegim serumu suan vermedi alerji riski var boraz daha bunlari dene dedi bakalimAllah seni napmasın uzun zaman oldu gelmiyosun unutmussundur tabiki
İnstegramdan yazcaktim biara ama dedim rahatsiz etmeyim
Nasilsin canim iyimisin toparladinmi kendini
Keske sakalimiz olsaTeşekkür ederim canım haklısın galiba orda hata yapıyorum işte ama artık düzeltcmbakalım artık
Rabbim şifani versin insAllah canim senin muhabbetini özledimIyi deyim oyi olayim isde tabi yine hastane islerim devam ediyor demir depolarim ful bosalmis dunnilac yazdi ilac kullanamiuorum zaten ama yine deniyecegim serumu suan vermedi alerji riski var boraz daha bunlari dene dedi bakalim
Gülme komşuna gelir başınaKolay gelsin canım.Benim kız ne zaman başlıyacak acaba heryer işemeye biz daha başlayamadık istemiyor spor yapamadığına nasıl üzüldüm anlatamam
Sabah 1 haşlama yumurtaKeske sakalimiz olsa
Guzel canim afiyet olsunSabah 1 haşlama yumurta
1 salatalık 1 küçük kase pul biber li yoğurt
1 dometez biraz yeşillik, 1 tb ekmek ve rezene çayı
Öğle= 1 haşlama pirzola tavuk
1 kase salata+ 1 küçük kase yulaflı yoğurt
Akşam = 1 kase sebzeli kabak musaka 1 kase salata +1 tb ekmek
Bugün ki listem sence nasıl
Zıkkım olsun bana valla afiyet değilGuzel canim afiyet olsun
Günaydın tatlımGünaydın kizlar
Günaydın ne güzel bir cicek ışıl ışıııl
Günaydin
Günaydın tatlım, doğum günün kutlu olsunGünaydınaynen böyleyim gece boyunca kalktı oğlum siz deyin 10 ben diyeyim 15 bilmiyorum artık kaç kere
Günaydın tatlımGünaydınn
Bugün iyi oldu -200 geldi hemen, dün çay kahve içmedim suyu arttırdım akşam çorba salata yedim sadece eksi geldim çok şükür. Bugünde aynı devam edeceğim. Sende durumlar nedir tatlım?***6.Takım 726. Etap ***
@Cordeliaa (70.15/69.55/0.6/%0.855)
kackaloribu (58.7/58.3/0.4/%0.681)
@T u t a s t e (74.1/73.7/0.4/%0.540)
@s i d e l y a (69.8/69.4/0.4/%0.573)
@sardunya1038 (73.9/72.6/1.3/%1.759)
@Titizz1 (63.5/63.1/0.4/%0.630)
@chikolatagozlum (62.45/61.2/1.25/%2.002)
Kızlar asıl listedekiler nasıl gidiyor ? Bu hafta kazanır mıyız?
Günaydın tatlımGünaydın kızlar
Günaydın canım benimGünaydın kıslarrrr
Günaydın canım aminnGünaydın....gununuz güzel.mutlu gecsin...
Gunaydin canim buna sevindim 2gun var dikkat edersen gene 400 500 görürsünGünaydın canlarım-200 geldi bu sabah çok şükür. Darısı diğer 2 güne
Aşırı dikkatliyim canım, kahvaltımı yaptım, öğlene tavuk salata yiyecegim yine. Akşamda çorba salata. Suyu da ayarladım 3 litre yine içmek için. Eksi görmek iyi geldi.Gunaydin canim buna sevindim 2gun var dikkat edersen gene 400 500 görürsün
Ne yapim ben ne hayal kurdum ne oldu tamam tamam toparladım ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?