Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ni454 tatlim az yiyorsun...sabah ve aksamla bu is olmaz...öğün aralarin cok uzun...birde emzirenlere detoks uygun degil.3 ogun beslen yogurtlu kabak ye ogunlerde.
Hazırladım detoks ya bugünlük tek içeyim teşekkür ederim canım

Canım bu gibi durumlar çok olağan her gün eksi olmaz ki sen sağlıklı beslen aktif spor yap bir de emziriyorsun mis gibi daha ne olsun bugün artı gelirsin yarın bir bakmışsın hep eksisin Ni454
Doğru canım ama spor da yok tabi

Canım eksi gelirde direncteyim galiba. Çok iyi bir şey beklemiyorum. İnşallah sürpriz olur.

Takım çok azalmış, bu dezavantaj, yüzde 1in altında gelecek olanları dengeleyecek yok sayı az olunca, bu hafta zor bence. Herkes yüzde 1 üstü gelirse ancak olur

Deli gibi yiyip de burda ahkam kesmeyi de sevmiyorum diye konuşmuyorum ama tutamadım kendimi bu sefer. Size güveniyorum, elinizden geleni fazlasıyla yaparsınız

Günaydın kizlar

Aaanbu kadarcik mi kaldik listede bu ne demek biliyor musun burutus her - avantaj her + daha da dezavantaj bende durumlar birayla kafa bulup 50fk leslie yaptim simdi bolgesele geciyorum

Valla buhafta yuzde 1le gelen olurmu bilmiyorum ama zor
Cikolata belki eksi 600 700
Kaloride net 500 600
Sidelya tuteste oyle olur cordella 1kilo gelirmi bence gelmez titizde 800 falan gelse tabiki bu benim hislerim

Teşekkür ederim canım annem beni bayram bandoları çalarken doğurmuş

Sağol canım ❤❤❤

Ah canım inşallah hemen atlatırsın

Teşekkür ederim canım
Yolun yarısını da geçtim
Sağol canım İnşaAllah
Tamam canım teşekkür ederim
Bu hafta ben 1 üzeri veremem gibi geliyor
genelde belli olmaz hiç tartılmadım henüz

Kaloride net 500 600
Sidelya tuteste oyle olur cordella 1kilo gelirmi bence gelmez titizde 800 falan gelse tabiki bu benim hislerim
Benim için hislerin doğru. Regl var ama bu kilolar benim icin tehlikeli. Bir aşarsam tamamdır.

Kaloride net 500 600
Beni ne gelirim kaptanım

Sende reglisin 400 diyeyim eksi görmedim dedin belkide sabit gelirsin ama eksiyle gelceksindir suraya eksi yazayim
Benimde karnım ağrıyor geldi gelecek gibi listede herkes regl bende olayım benim neyim eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…