- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 39
Bende olur canımBen deyince olcaksak oooo
Offf iç sesim çıkdırıyo şuandaBenimde karnım ağrıyor geldi gelecek gibilistede herkes regl bende olayım benim neyim eksik
İnşallah benim için dediğide olurBende olur canım
İnşallah cuma ola hayr olaBende olur canım
Yakinda mezun olucaksin hissediyorumİnşallah benim için dediğide olur
İnşallah benim için dediğide olur
Bu hafta duaya dayanın kızlarİnşallah cuma ola hayr ola
58 olayım sonra 55 e indiricem hedefimi. İnşallah canımYakinda mezun olucaksin hissediyorum
Sen yaparsin canim merak etme58 olayım sonra 55 e indiricem hedefimi. İnşallah canım
Sen yaparsin canim merak etme
Azimle ..ıçan duvari delermis
Olsun azar işite işite 24 kilo vermiş
Ama kendi azminle verdiginin farkind degilOlsun azar işite işite 24 kilo vermişdemekki işe yarıyor
Hangi işe
Listeye,azarlara,hepsineHangi işe
Listeye mi? Azarlara mı? Kendimize yaptığımız kötülüklere mi?
Ben şuan kendime kötülük yaptığım için o kısım daha çok ilgimi çekiyor
Listeye yorum yaptım zaten bu hafta zor durumumuz ama imkansız değilListeye,azarlara,hepsine
Tamam canim ozaman benden günah gitti kimse darilmasinListeye yorum yaptım zaten bu hafta zor durumumuz ama imkansız değildiyete yeni başlamış hızlı kilo veren taze kanlara ihtiyacımız var, biz eskidik artık
Kendi adıma ne kadar gazla da çalışsam azarlar da gayet motive edici. Lakin seni bu hafta pek bir pollyanna gördüm ben herkese bol keseden eksileri dağıttın, artı gelcez sonuncu olcaz nota alıcaz diye söylenmedin olmuyor böyle totemler tutmuyor.al eline kırbacı artık, iki şaklat kendimize gelelim
Bireysel olarak da döndüğümde 7 haftada minimum 10 kg vermem gerekiyor. Yapabilir miyim onu düşünüyorum, yapılır di mi imkansız değil
Oyle olur derken gene mi gomdun bizi iyi ki bi gecen hafta 400 verdik yaValla buhafta yuzde 1le gelen olurmu bilmiyorum ama zor
Cikolata belki eksi 600 700
Kaloride net 500 600
Sidelya tuteste oyle olur cordella 1kilo gelirmi bence gelmez titizde 800 falan gelsetabiki bu benim hislerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?