- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
İcine maydonoz katmazsan limon elma cubuk tarcin tuketebilirsinHazırladım detoks ya bugünlük tek içeyimteşekkür ederim canım
Bence yaparsin ama ne zaman doneceksin onemli olan donene kadar ustune ekleme canimListeye yorum yaptım zaten bu hafta zor durumumuz ama imkansız değildiyete yeni başlamış hızlı kilo veren taze kanlara ihtiyacımız var, biz eskidik artık
Kendi adıma ne kadar gazla da çalışsam azarlar da gayet motive edici. Lakin seni bu hafta pek bir pollyanna gördüm ben herkese bol keseden eksileri dağıttın, artı gelcez sonuncu olcaz nota alıcaz diye söylenmedin olmuyor böyle totemler tutmuyor.al eline kırbacı artık, iki şaklat kendimize gelelim
Bireysel olarak da döndüğümde 7 haftada minimum 10 kg vermem gerekiyor. Yapabilir miyim onu düşünüyorum, yapılır di mi imkansız değil
Yok canim estağfurullah oyle demek istemedimOyle olur derken gene mi gomdun bizi iyi ki bi gecen hafta 400 verdik ya
Pandemi yüzünden ben en azından kapıları hergün silmiyorum kv hergün kapıları kirkliyor virüs var diyeKim 400 gr Allah korusun tovbe tovbe :)
Magnezyum al yada maden suyu tuket oda iyo gelir
Ayy deli misin kiz asiri temizlikte kotu dayim gibisin 60 yasinda hala eliyle siler yerleri bile yengemde sikayetci sanirsin kendi siliyor :)
Alisir annesi no stres havalar isindi kolay ogrenir
Bende yolun yarisina geldim ama bir degisiklik yok yol sonuna kadar devam :)
Allah zihin acikligi versin
Valla Allah ne verdiyse kattım. Limon, tarcin, çilek, Maydonoz, nane, salatalıkİcine maydonoz katmazsan limon elma cubuk tarcin tuketebilirsin
Bence yaparsin ama ne zaman doneceksin onemli olan donene kadar ustune ekleme canim
Pazartesi dönüyorum cnm inşallah, 9 temmuza kadar 69 olmak istiyorum, şuan kaçım bilmiyorum resmen 1 haftada göbeğim çıktı önümde pturuyor, inşallah 80nı aşmamışımdır, çok aminİcine maydonoz katmazsan limon elma cubuk tarcin tuketebilirsin
Bence yaparsin ama ne zaman doneceksin onemli olan donene kadar ustune ekleme canim
Inşallah canım benimCanım eksi gelirde direncteyim galiba. Çok iyi bir şey beklemiyorum. İnşallah sürpriz olur.
Elinize sağlık canım, dinlenIslerimiz bitti eve geldik
Az dinlenip geçmişe bakacağım
Pazartesiden beri tartılmadım - 100 Dı inşallah biranda düşer onu bekliyorum***6.Takım 726. Etap ***
@Cordeliaa (70.15/69.55/0.6/%0.855)
kackaloribu (58.7/58.3/0.4/%0.681)
North River (74.1/73.7/0.4/%0.540)
sidelya (69.8/69.4/0.4/%0.573)
@sardunya1038 (73.9/72.6/1.3/%1.759)
@Titizz1 (63.5/63.1/0.4/%0.630)
@chikolatagozlum (62.45/61.2/1.25/%2.002)
Kızlar asıl listedekiler nasıl gidiyor ? Bu hafta kazanır mıyız?
Bizde kirkladik babamlarin kapisi dezenfektan sıkmaktan bildigin renk atti biz boyle herseyi kirklarken gelip bulunca su sarkiyla hobbaaa diyorumPandemi yüzünden ben en azından kapıları hergün silmiyorum kv hergün kapıları kirkliyor virüs var diye
Neyse donus yakinmis olmamissindir biraz duzensiz yeyince o gobekler kendini hemen gosteriyorPazartesi dönüyorum cnm inşallah, 9 temmuza kadar 69 olmak istiyorum, şuan kaçım bilmiyorum resmen 1 haftada göbeğim çıktı önümde pturuyor, inşallah 80nı aşmamışımdır, çok amin
Bizde kirkladik babamlarin kapisi dezenfektan sıkmaktan bildigin renk atti biz boyle herseyi kirklarken gelip bulunca su sarkiyla hobbaaa diyorum
Neyse donus yakinmis olmamissindir biraz duzensiz yeyince o gobekler kendini hemen gosteriyor
Bugün yap ama vücudunu sen daha iyi tanirsin kimisi sporla eksi gelir kimisi sporla artı gelir mesela ben artı gelenlerdenimCocuklari disari cikardim cok sicakti geldik bici yaptim simdi bir leslie daha yapacagim ama yarin yapsam mi sabahtan sadece 30dkcik yapmasam mi onu dusunuyorum ?
Sen buhafta kaçamagin dibine vurdun artı 500diyorumBeni beni ben kaçla gelirim
Hahahahahhha keşke diyormuşumSen buhafta kaçamagin dibine vurdun artı 500diyorum
Yani daha fazla diyosunHahahahahhha keşke diyormuşum
ama anneme geldim cumartesiye kadar burdayım sırf tartı gününü görmemek için cımadan eve geçmicem dermişim
Masallah bu ne hızEki Görüntüle 2852420 bittim tamam artik bolgesel yaparim sadece yarinda 15dk isinip bolgesel yaparim sabahtan cumaya etkisi kalmaz bende sporla arti gelirim genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?