Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hazırladım detoks ya bugünlük tek içeyim teşekkür ederim canım
İcine maydonoz katmazsan limon elma cubuk tarcin tuketebilirsin
Bence yaparsin ama ne zaman doneceksin onemli olan donene kadar ustune ekleme canim

Pandemi yüzünden ben en azından kapıları hergün silmiyorum kv hergün kapıları kirkliyor virüs var diye

Bence yaparsin ama ne zaman doneceksin onemli olan donene kadar ustune ekleme canim
Valla Allah ne verdiyse kattım. Limon, tarcin, çilek, Maydonoz, nane, salatalık

Pazartesi dönüyorum cnm inşallah, 9 temmuza kadar 69 olmak istiyorum, şuan kaçım bilmiyorum resmen 1 haftada göbeğim çıktı önümde pturuyor, inşallah 80nı aşmamışımdır, çok amin

Pandemi yüzünden ben en azından kapıları hergün silmiyorum kv hergün kapıları kirkliyor virüs var diye
Bizde kirkladik babamlarin kapisi dezenfektan sıkmaktan bildigin renk atti biz boyle herseyi kirklarken gelip bulunca su sarkiyla hobbaaa diyorum

Pazartesi dönüyorum cnm inşallah, 9 temmuza kadar 69 olmak istiyorum, şuan kaçım bilmiyorum resmen 1 haftada göbeğim çıktı önümde pturuyor, inşallah 80nı aşmamışımdır, çok amin
Neyse donus yakinmis olmamissindir biraz duzensiz yeyince o gobekler kendini hemen gosteriyor

Cocuklari disari cikardim cok sicakti geldik bici yaptim simdi bir leslie daha yapacagim ama yarin yapsam mi sabahtan sadece 30dkcik yapmasam mi onu dusunuyorum ?
Bugün yap ama vücudunu sen daha iyi tanirsin kimisi sporla eksi gelir kimisi sporla artı gelir mesela ben artı gelenlerdenim

Bugün yap ama vücudunu sen daha iyi tanirsin kimisi sporla eksi gelir kimisi sporla artı gelir mesela ben artı gelenlerdenim
bittim tamam artik bolgesel yaparim sadece yarinda 15dk isinip bolgesel yaparim sabahtan cumaya etkisi kalmaz bende sporla arti gelirim genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…