- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yaaa az yemekten arti gelicek yada az yemekten eksiAfiyet olsun canım cok az yemissin
Cok az da yememek lazim ya vücut kitliga giriyorYaaa az yemekten arti gelicek yada az yemekten eksi
Bu haftayi iple cekiyorumCok az da yememek lazim ya vücut kitliga giriyor
Ayy ben cuma döneceğim neyseki ev yakin 1 saate gelirimBu haftayi iple cekiyorum
Hadiyaaa bittimi artıkAyy ben cuma döneceğim neyseki ev yakin 1 saate gelirim
İnşaAllah canımAfiyet olsun canım böyle gidersen eksi 1 kiloyla gelirsin
İnanki canım istemiyor aslında hiç iyi birşey değil ama elimde değil yiyemiyorumAfiyet olsun canım cok az yemissin
Bende canımBu haftayi iple cekiyorum
Ooo biraydan fazla varmis iyi hadi ama simdi sorumluluk sendeBitti 26 hazirana kadar canım
Ayy insallah kilo almam yaaOoo biraydan fazla varmis iyi hadi ama simdi sorumluluk sende
Annemler yokken yediklerimi düşündüm deAyyy kiloyu düşündü biran
Ayyy gelsin cipler beyaz ekmekler makarnalarAnnemler yokken yediklerimi düşündüm de
Listen çıkmak bana yaramadı galiba hiç mutlu değilim böyle de stresliyimbugün menüm çok facia belki de ilk defa bu kadar kötü beslenmiş olabilirim yazmaya elim varmıyo
Annemler normalde evden çıkmazlar çocukları da 1,5 aydır görmüyorlardı bugün bana geldiler sürpriz yapmışlar çocuklara ıvır zıvır bana da soğuk baklava almışlar
Aaa eve dönüyorum free de menu yazmayanlari da sopalayacagimListen çıkmak bana yaramadı galiba hiç mutlu değilim böyle de stresliyimbugün menüm çok facia belki de ilk defa bu kadar kötü beslenmiş olabilirim yazmaya elim varmıyo
Köydeki beyaz ekmegi hic sevemedim sanirim ondan kilo verdimAyyy gelsin cipler beyaz ekmekler makarnalar
2 dilimle sınırli kaldiysan toparlarsin canim bozma moraliniAnnemler normalde evden çıkmazlar çocukları da 1,5 aydır görmüyorlardı bugün bana geldiler sürpriz yapmışlar çocuklara ıvır zıvır bana da soğuk baklava almışlaronlara verdim yemedim diye gönül koydular babam da 2 dilim verdi ama büyüklerdi bayramda bile yememistim verince yedim valla çok kötü oldum sonra diyetime ihanet ettim
Kaptanım yazmasam daha iyi cidden ama bu bi bocalama oldu benim için içim cidden çok tuhaf olduAaa eve dönüyorum free de menu yazmayanlari da sopalayacagim
Köydeki beyaz ekmegi hic sevemedim sanirim ondan kilo verdim
Eve gidince beyaz ekmek almayacağım öyle düşünüyorum ama bakalim
Hadi bakalim diyet menü hazirlarsin evdekilerdeAaa eve dönüyorum free de menu yazmayanlari da sopalayacagim
Köydeki beyaz ekmegi hic sevemedim sanirim ondan kilo verdim
Eve gidince beyaz ekmek almayacağım öyle düşünüyorum ama bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?