Tamam canim bugün yazma yarin dikkat edersinKaptanım yazmasam daha iyi cidden ama bu bi bocalama oldu benim için içim cidden çok tuhaf oldu
Toplarım kaptanım tabi ama geri atmasın beni bu durum kırbaçlayın beni zopaylan düvün2 dilimle sınırli kaldiysan toparlarsin canim bozma moralini
Annemler normalde evden çıkmazlar çocukları da 1,5 aydır görmüyorlardı bugün bana geldiler sürpriz yapmışlar çocuklara ıvır zıvır bana da soğuk baklava almışlaronlara verdim yemedim diye gönül koydular babam da 2 dilim verdi ama büyüklerdi bayramda bile yememistim verince yedim valla çok kötü oldum sonra diyetime ihanet ettim
Sağol kaptanımTamam canim bugün yazma yarin dikkat edersin
Burdaki cileyi cektikten sonra evde herşeyi hazirlarimHadi bakalim diyet menü hazirlarsin evdekilerde
Toplarım kaptanım tabi ama geri atmasın beni bu durum kırbaçlayın beni zopaylan düvün
Ben gideyim biraz tepineyim
Bize gel canım sen bakSelam kizlar bi sorum olacakti
Sey neye gore takimlara katilabiliyoruz
Yani 5.6.takim falan var ben hangisine girmeliyim bilemedim
Ben 3 ayda 14 kilo verdim :)Bize gel canım sen bakburada çok güzel motive olursun yarışmak için gruplar var o yüzden numaraları var. Her cuma en çok kiloyu verip yüzdeyi alan grup 1. Oluyor ve bizim grubumuz da üst üste 3. Defa birinci oldu bize gelince çok memnun kalacaksın
Hangi takima katilmak isterseniz katilabilirsinizSelam kizlar bi sorum olacakti
Sey neye gore takimlara katilabiliyoruz
Yani 5.6.takim falan var ben hangisine girmeliyim bilemedim
Evet okudum ama iste anlayamadim nokta hangi takima girmem gerektigiydi :)Hangi takima katilmak isterseniz katilabilirsiniz
6 tane aktif takim var su an yaris halindeyiz
Cuma günü verdiğimiz kilolarla takimin derecesini belirliyoruz
Bizim takima kadar gelmişken bize katilabilirsiniz
Ilk sayfa da kurallarimiz var okuyarak katilim formunu doldurabilir misiniz
Müstahat sana yemeyeydin gelipte aglama şimdikToplarım kaptanım tabi ama geri atmasın beni bu durum kırbaçlayın beni zopaylan düvün
Ee kac kilosun hedefin kac canimEvet okudum ama iste anlayamadim nokta hangi takima girmem gerektigiydi :)
E buraya geldim burda kalim ozaman
Liste seklinde ne yediysek paylasicaz peki spor yapamadiysak sorun oluyomu1)Günlük menü paylaşımi liste şeklinde su miktarı, spor türü ve süreleri eklenerek paylaşılmalıdır.
Benim bebegim var belki herkese yorum yapamam sorun olurmu2)Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.
Ben baslangic nezaman yapim4)Cuma günü kilo bildirimleri en geç saat 12.00’a kadar yapılmalıdır.
Aradığın motivasyon 6. Takımda mevcuttur canım tebrik ederim seni çok güzel kilo vermişsinBen 3 ayda 14 kilo verdim :)
(online diyetisyenle)
Tuh ozaman gireydim yaa
Simdi ramazanda saldim kendimi
Toparlamaya calisiyorum ama motivasyon dusuklugu yasiyorum
Ben emziren anneyimEe kac kilosun hedefin kac canim
Guzel kilo vermissin daha once
Ay bu sayfanin motivasyon annesi sen olmalisinAradığın motivasyon 6. Takımda mevcuttur canım tebrik ederim seni çok güzel kilo vermişsino zaman ne diyoruz hoş geldin canım aramıza ilk sayfa da yazan bilgilendirme bölümünü okuyup kendini bize tanıtırsan çok memnun oluruz
Spor yapmaman sorun olmaz canim ama spor yaptikca daha guzel kilo verirsinSimdi ben doldurucam
Sorularimida sorucam
Bana yardim edin kizlar
Liste seklinde ne yediysek paylasicaz peki spor yapamadiysak sorun oluyomu
Benim bebegim var belki herkese yorum yapamam sorun olurmu
Ben baslangic nezaman yapim
Cumayimi bekleyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?