Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Sandriyon
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: yarin sabah tartilip belirtim
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: ev hanimi
ÇOCUK SAYISI: 2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogum, emzirme, hapur hupur yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok cok sukur
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ. Saglik acisindan

Hoşgeldin canım tekrardan bende elif 31 Yaşındayım
Insallah hedefine birlikte ulasiriz

Hosgeldin canim aramıza nicktan belli üzeri ismim filiz Bursada yasiyorum 3cocuk annesiyim 38yasindayim yarsimaci arkadaslara başarılar diliyorum
Ikinci adim bunların herbiri olabilir
Cunku kaçamak yapmalarini hic sevmem sende alisirsin sonucta kalıcı kilo vermek istiyosan istedigin hedefine gelmen dilegiyle

Afiyet olsun canım. Güzel menü.
Sen çok az yiyorsun. Ben böyle yapamıyorum. Sanırım insülin direncinden. Afiyet olsun.
Ay bide beğenmiyor. Yemeseydin. Dünyayı yemiş, Mars'a geçecek kültür farkı bla bla bla.
Çok güzel canım. Bende atacağım inşallah.
Anneme gittim geldim başım ağrıyor
Geçmiş olsun.
4425 adim atmisim yeter sanirim
Bilim insanlarına yetiyor. Bana yetmez.
Eki Görüntüle 2852519
Eki Görüntüle 2852520
Eki Görüntüle 2852521
İyi akşamlar hanımlaren artı benim bence yol ödemiyle balon gibiyimyoldan çiçek böcek çektim yeşillik olsun
İçim açıldı. Sağol.
Sen -2 kg bile gelirsin. Afiyet olsun.
Listen çıkmak bana yaramadı galiba hiç mutlu değilim böyle de stresliyim bugün menüm çok facia belki de ilk defa bu kadar kötü beslenmiş olabilirim yazmaya elim varmıyo
Yakıştı mı sana?

2 dilimle sınırli kaldiysan toparlarsin canim bozma moralini
Hala evde kadayıf var. Tadına bakmadım. Diyarbakır dan geldi. Annemlere Güllüoğlundan baklava aldım tadına bakmadım. Şimdi kalkıp yicem. Nasılsa erir.
Hoşgeldin canım. Sporun diyetin sağlıkla devam etsin. İstediğin kiloya ulaşmanı dilerim.

Hosbuldumm
Allah bagislasin
Ay korktul bir anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…