- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Ellerine sağlık canımMerhabalarrrrr
18 Mayıs Salı Parıl Pırıl Pırlayan Yıldızlarımız
C Chikolata_gozlum
Cordelia
@Tostombalakanne
@Titizz1
@s i d e l y a
18 Mayıs Salı Yükselen Yıldızlarımız
C Chikolata_gozlum
North River
@I-cell_84
@s i d e l y a
@birazhuzurdu2008
NOT: HIZLI BAŞLADIK, TEZ YORULDUK GALİBA. HAYDİ CANLANIN GÜZELLER
SPOR PUANLARI
Üye Adı 18 Mayıs Salı 1C Chikolata_gozlum 3.280
2Cordelia 2.053 3@Tostombalakanne 1.700 4@Titizz1 715 5@s i d e l y a 745 6@birazhuzurdu2008 515 7@asysss 156 8@selensu82 156 9@Poni Bon 0 10@Leyl-i-fer 0 11@Ytmz 120
LESLİE -EVA PUANLAR
Üye Adı 18 Mayıs Salı 1Cordelia 1.560
2@Tostombalakanne 1.500 3C Chikolata_gozlum 1.350 4North River 1.000 5@kackaloribu 150 6@s i d e l y a 580 7@Titizz1 200
SağolasınAllah kabul etsin. Afiyet olsun.
Tekrar bak.Beni de unutmuş hain aşk olsun
Tabi ki göreceksin. O kadar spor yapıyorsun.Kmsl Hnd sen ben @kackaloribu @Tutku44 ve tüm takım çıtırları 6. Takımın çıtırlari olarak resim atacağız. @Cedarice @I-cell_84 C Chikolata_gozlum @Titizz1 @birazhuzurdu2008 @Migim sardunya1038 @s i d e l y a North River Ni454 tek tek etiketlemek çok uzun sürecek. İşte hepimiz.
Ay insaAllah insaAllah canımTabi ki göreceksin. O kadar spor yapıyorsun.Kmsl Hnd sen ben @kackaloribu @Tutku44 ve tüm takım çıtırları 6. Takımın çıtırlari olarak resim atacağız. @Cedarice @I-cell_84 C Chikolata_gozlum @Titizz1 @birazhuzurdu2008 @Migim sardunya1038 @s i d e l y a North River Ni454
@TekrarDene
tek tek etiketlemek çok uzun sürecek. İşte hepimiz.
Hoşgeldin canım bende emziriyorum 6 aylık bebeğim var.ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Sandriyon
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: yarin sabah tartilip belirtim
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: ev hanimi
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogum, emzirme, hapur hupur yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok cok sukur
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ. Saglik acisindan
Buna kahkaha attım
O genelde gece geliyor canım anca işi bitiyor galiba@Titizz1 hic denk gelemiyoruz
Gecen gunde yazdim tarayici gecmisini silip chrome uzerinden mi giris yapsan
Beni de hain domdomBeni de unutmuş hain aşk olsun
Mezunlar aklıma bile gelmedi. Siz Zaten cıtırsınız.Hoşgeldin canım bende emziriyorum 6 aylık bebeğim var.
Buna kahkaha attım
O genelde gece geliyor canım anca işi bitiyor galiba
Beni de hain domdom
Tabi ki göreceksin. O kadar spor yapıyorsun.Kmsl Hnd sen ben @kackaloribu @Tutku44 ve tüm takım çıtırları 6. Takımın çıtırlari olarak resim atacağız. @Cedarice @I-cell_84 C Chikolata_gozlum @Titizz1 @birazhuzurdu2008 @Migim sardunya1038 @s i d e l y a North River Ni454
@TekrarDene
@Leyl-i-fer
@Ytmz @AhSen_2504 @Poni Bon
@SATURN71 @ebru92 @roseverose
Afiyet olsun canımSağolasın
Ben hariç diğerlerine sisko mu demek istedinMezunlar aklıma bile gelmedi. Siz Zaten cıtırsınız.
O zaman herkes atsın foto atsın cumaya gruba atmak istemeyenler kaptanım özel grup açsınAklıma geldikçe etiketledim. Baktım bitmiyor pes ettim.
Ben 65 olunca senin gibi poz vercem.
Bende sevmem ama simdi teklif etseler hic hayir demem hamilelikte bile uyumadim akilsiz benYatmam canim yaa öğlen uykusunu hic sevmiyorum
450 senin olsun450de anlaşalım
Aha perde tip okuyan ogrenciyi bayram ziyaretinde bulan yasli teyze moduna geciyorum hemen pilens plise perde nasil canim ya var mi bilgin benim balkon 10m2 stor mu yoksa bu yeni sistem mi yoksa zembami cok farkli fikirler icindeyim
Girmedigin hata :)Senle ikimiz listeye girelim
Ay sende tutturdun yalniz kalacagim diye biz neciyiz acabaaaaGirin yalniz kalacağım. Bu hafta izne ayrılsam mi? Direncte olabilirim. Ne dersiniz?
Kiz o kadar eveya daha baklava olmadi mi ice disa ice disa organlarin bile ucgen olmhmustur benceBen de mezun olcam. Koca göbeğimi kaşıya kaşıya gezcem. Herkesin kası olamıyo maalesef.
Listen çıkmak bana yaramadı galiba hiç mutlu değilim böyle de stresliyimbugün menüm çok facia belki de ilk defa bu kadar kötü beslenmiş olabilirim yazmaya elim varmıyo
Hosgeldin aramiza insallah cok almamissindir verirken zor alirken kolay bende emziriyorum 10 aylik senin kac aylikEvet okudum ama iste anlayamadim nokta hangi takima girmem gerektigiydi :)
E buraya geldim burda kalim ozaman
Tabi ki göreceksin. O kadar spor yapıyorsun.Kmsl Hnd sen ben @kackaloribu @Tutku44 ve tüm takım çıtırları 6. Takımın çıtırlari olarak resim atacağız. @Cedarice @I-cell_84 C Chikolata_gozlum @Titizz1 @birazhuzurdu2008 @Migim sardunya1038 @s i d e l y a North River Ni454
@TekrarDene
@Leyl-i-fer
@Ytmz @AhSen_2504 @Poni Bon
@SATURN71 @ebru92 @roseverose
M MissHayaLet E Elif_EylulZipzip- Elhan @birbeste @sulisim
@Nidsalii @asysss
@selensu82
Sen regl olunca depresyona mi giriyorsun nedir cik ordan cabukAğzından bal damlıyor canim
Ama nerde mümkün değil
Benimde 1 gun borcum var bu yildan ama hamilelik borcum duruyor onu artik gunler kisalinca ancak tutarimAfiyet olsun canım
Allah kabul etsin
Ben 6 gün tutamadım 4 de kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?