Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ellerine sağlık canım

Hoşgeldin canım bende emziriyorum 6 aylık bebeğim var.
Buna kahkaha attım
@Titizz1 hic denk gelemiyoruz
Gecen gunde yazdim tarayici gecmisini silip chrome uzerinden mi giris yapsan
O genelde gece geliyor canım anca işi bitiyor galiba
Beni de unutmuş hain aşk olsun
Beni de hain domdom

Yatmam canim yaa öğlen uykusunu hic sevmiyorum
Bende sevmem ama simdi teklif etseler hic hayir demem hamilelikte bile uyumadim akilsiz ben
450de anlaşalım
450 senin olsun
Aha perde tip okuyan ogrenciyi bayram ziyaretinde bulan yasli teyze moduna geciyorum hemen pilens plise perde nasil canim ya var mi bilgin benim balkon 10m2 stor mu yoksa bu yeni sistem mi yoksa zembami cok farkli fikirler icindeyim
Senle ikimiz listeye girelim
Girmedigin hata :)
Girin yalniz kalacağım. Bu hafta izne ayrılsam mi? Direncte olabilirim. Ne dersiniz?
Ay sende tutturdun yalniz kalacagim diye biz neciyiz acabaaaa
Ben de mezun olcam. Koca göbeğimi kaşıya kaşıya gezcem. Herkesin kası olamıyo maalesef.
Kiz o kadar eveya daha baklava olmadi mi ice disa ice disa organlarin bile ucgen olmhmustur bence
Listen çıkmak bana yaramadı galiba hiç mutlu değilim böyle de stresliyim bugün menüm çok facia belki de ilk defa bu kadar kötü beslenmiş olabilirim yazmaya elim varmıyo
demedim mi sana regl olacagim diye izne mi ayrilir ya en fazla regl haftasi 400 verirsin E Elif_Eylul 1 hafta konusur
Evet okudum ama iste anlayamadim nokta hangi takima girmem gerektigiydi :)

E buraya geldim burda kalim ozaman
Hosgeldin aramiza insallah cok almamissindir verirken zor alirken kolay bende emziriyorum 10 aylik senin kac aylik

Ağzından bal damlıyor canim
Ama nerde mümkün değil
Sen regl olunca depresyona mi giriyorsun nedir cik ordan cabuk
Afiyet olsun canım
Allah kabul etsin
Ben 6 gün tutamadım 4 de kaldım
Benimde 1 gun borcum var bu yildan ama hamilelik borcum duruyor onu artik gunler kisalinca ancak tutarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…