Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menu
Sabah
1 kase sutle granula

Ogle
4 yk turlu
1 bardaak ayran
Ucundan accik eppek bir lokma :)

Aksam
4yk turlu
3 ucgen karpuz
1 cb ayran

Ara
10 badem
Sutlu kahve

Su: 3 lt(1i dukan ) spor: 50+31dk leslie +30dk orta tempo yuruyus + 260 bolgesel hareket Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia 1100 puan

Aramıza hoşgeldin canım, bende 27 yasimdayim, Ankara' da yaşıyorum. 1 oğlum var ve sekreterim. Hedefine çok çabuk ulaşırsın umarım
Sen çok az yiyorsun. Ben böyle yapamıyorum. Sanırım insülin direncinden. Afiyet olsun.
Ya aslında çok yememek için az yiyorum, bi genislerse midem durmuyorum, canım neler cekiyor bi bilsen. Söyle yarim ekmek sucuklu kaşarlı tost mesela. Harika giderdi şimdi. Yadaaa aklım hala menemen ve taze ekmekte. bide metabolizmam yavas oldugu icin hersey cabucak kiloya donebiliyor bende. Mesela az once cok susamıştım çeyrek bardak su içtim. 1 bardak icsem sabaha o suyun artısını görürdüm eminim.
Iyi geceler kizlar
Iyi geceler canım
Fotoshop programi arastirayim ben kendime kas eklicem foto çekmeye hazırlık yapim
İyi geceler kızlar
Iyi geceler canım
Ablasiz olmazdı
Ellerine sağlık canım
Sensiz olmuyor vallahi ablam. Seni özledim. Nasilsin?
O zaman herkes atsın foto atsın cumaya gruba atmak istemeyenler kaptanım özel grup açsın Zipzip-
Kaslarım senin gibi olsa nickim 'kaslarımabakin' olurdu. Tüm kk ya foto atardım. Kazenden de forum girişine poster yapmasını rica ederdim

Tatlim suyun artisi icin su icilmez mi ya yarin cuma bile degil ic demek ki vucut istiyor ciş olur o sabaha kadar :)

Afiyet olsun canım, sutle granula yazmissin bende sütlaç granula okuyorum acaba bu ne diye düşündüm bi sure ben uyumazsam kafayı yicem

Tatlim suyun artisi icin su icilmez mi ya yarin cuma bile degil ic demek ki vucut istiyor ciş olur o sabaha kadar :)
Ay yok bu hafta tartiyla aramız bozuk, bu sabah biraz anlaşır gibi olduk yarın yine bozuşmayalım. bide ben diyetten önce günde 1 bardak su içmeden geçirirdim günlerimi. Hatta hiç unutmam lise 1 e giderken susuzluktan böbrek kanaması geçirmiştim. Kitlenip kaldım, bir ağrı korkunçtu. Apandist sandık acile götürdü babam beni iki büklümüm. Doktor ne zamandır su içmedin diye kizdi. Hâlâ akıllanmadım ama diyet sağolsun 3 litreyi buluyor genelde suyum. Suyun önemini de yeterince vurguladigima göre susabilirim

Hosgeldin aramiza insallah cok almamissindir verirken zor alirken kolay bende emziriyorum 10 aylik senin kac aylik
Tesekkur ederim
Benimde bebegim 10 aylik
11 temmuz dogdu :)
Insallah cok almamisimdir ama hunharca herseyden yedim hemde fazlasiyla belki tiksinirimde bikarim diye

Canım benim regl haftası +1500 gr gelme kapasitem var

Tesekkur ederim
Benimde bebegim 10 aylik
11 temmuz dogdu :)
Insallah cok almamisimdir ama hunharca herseyden yedim hemde fazlasiyla belki tiksinirimde bikarim diye
Hoşgeldin canım. Bebeğini de sağlıkla büyüt inşallah.
Ben de 26 yaşındayım 2 oğlum var Ankarada yaşıyorum.
Yemek yemeyi hepimiz çok seviyoruz o sebeple burdayız zaten. Ama nefsimize engel olup sağlımızı da düşümememiz gerek. E tabi bir de sağlıklı beslenmenin getirisi fit olmak da paha biçilemez
İnşaAllah hep beraber istediğimiz kiloya ulaşacağız Allahın izniyle

Amin, Allah bagislasin yavrularinizi
Benimde 2tane kizim var. Biri 11 yasinda digeri 10 aylik.
Yemek yemeyi bende cok seviyorum ya. Bunu en iyi su diyet suresince anladiim.

Amin, Allah bagislasin yavrularinizi
Benimde 2tane kizim var. Biri 11 yasinda digeri 10 aylik.
Yemek yemeyi bende cok seviyorum ya. Bunu en iyi su diyet suresince anladiim.
Maşallah abla büyümüş. Minikle ilgileniyordur
Diyete başlayalı ne kadar vakit oldu

Maşallah abla büyümüş. Minikle ilgileniyordur
Diyete başlayalı ne kadar vakit oldu
Ilgilendigi zamanda oluyo tabi ama onunda ayri ilgiye ihtiyaci oluyo :)
Ben ocagin ortasinda basladim nisanin ortasinda iste ramazan gelince biraktim
Bu surecte 14 kilo verdim
Emziren anne oldugum icin sutum kesilmesin diye online diyetisyenle calistim

Maşallah çok güzel vermişsin. Devam edecek misin diyetisyenle. Burası da çok iyi geliyor kesinlikle. Hep birlikte motive ediyoruz motive oluyoruz.

Maşallah çok güzel vermişsin. Devam edecek misin diyetisyenle. Burası da çok iyi geliyor kesinlikle. Hep birlikte motive ediyoruz motive oluyoruz.
Ha yo diyetisyenle bitti surem :)
Artik elimde bisuru liste var onlardan kopya cekip yaparim
Burda' devam edebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…