Ben 10 bardak su içiyorum gece gece. Susuz yaşayamam. Artı gelirse gelir.Tatlim suyun artisi icin su icilmez mi ya yarin cuma bile degil ic demek ki vucut istiyor ciş olur o sabaha kadar :)
Hakkında hayırlısı olsun inşallahHa yo diyetisyenle bitti surem :)
Artik elimde bisuru liste var onlardan kopya cekip yaparim
Burda' devam edebilirim :)
Bak bak bahaneye bak. Aylardır spor yapıyorum kas ın k sı yok. C Chikolata_gozlum @Tostombalakanne kasları şişti mi. yok tâbi ki...Kalk azcık yürü.Yoğun geçen bir gün, herkes uyudu ben kaldım. Bende yatayım artık iyi geceler kızlar
Adımım da 4200 sadece ama bu hafta spor yapmak bilerek istemiyorum. Kaslarım şişer diye korkuyorum.
Cordelia canım 126 puanım var sadece
Insallah hepimiz göreceğiz o citirligi❣Tabi ki göreceksin. O kadar spor yapıyorsun. @Kmsl Hnd sen ben @kackaloribu @Tutku44 ve tüm takım çıtırları 6. Takımın çıtırlari olarak resim atacağız. @Cedarice @I-cell_84 C Chikolata_gozlum T Titizz1 @birazhuzurdu2008 @Migimsardunya1038 sidelya North River Ni454
@TekrarDene
@Leyl-i-fer
@Ytmz @AhSen_2504 @Poni Bon
@SATURN71 E ebru92 @roseverose
@sena zeynep E Elif_EylulZipzip- @Elhan @birbeste @sulisim
@Nidsalii @asysss
@selensu82
tek tek etiketlemek çok uzun sürecek. İşte hepimiz.
Kazanicazz❣***6.Takım 726. Etap ***
Cordelia (70.15/69.55/0.6/%0.855)
@kackaloribu (58.7/58.3/0.4/%0.681)
North River (74.1/73.7/0.4/%0.540)
sidelya (69.8/69.4/0.4/%0.573)
sardunya1038 (73.9/72.6/1.3/%1.759)
T Titizz1 (63.5/63.1/0.4/%0.630)
C Chikolata_gozlum (62.45/61.2/1.25/%2.002)
Kızlar asıl listedekiler nasıl gidiyor ? Bu hafta kazanır mıyız?
Ben bu hafta regliyim ona rağmen gene de yapmaya calisiyorum sporumu ama bu kadar oluyorMerhabalarrrrr
18 Mayıs Salı Parıl Pırıl Pırlayan Yıldızlarımız
C Chikolata_gozlum
Cordelia
@Tostombalakanne
T Titizz1
sidelya
18 Mayıs Salı Yükselen Yıldızlarımız
C Chikolata_gozlum
North River
@I-cell_84
sidelya
@birazhuzurdu2008
NOT: HIZLI BAŞLADIK, TEZ YORULDUK GALİBA. HAYDİ CANLANIN GÜZELLER
SPOR PUANLARI
Üye Adı 18 Mayıs Salı 1C Chikolata_gozlum 3.280
2Cordelia 2.053 3@Tostombalakanne 1.700 4T Titizz1 715 5sidelya 745 6@birazhuzurdu2008 515 7@asysss 156 8@selensu82 156 9@Poni Bon 0 10@Leyl-i-fer 0 11@Ytmz 120
LESLİE -EVA PUANLAR
Üye Adı 18 Mayıs Salı 1Cordelia 1.560
2@Tostombalakanne 1.500 3C Chikolata_gozlum 1.350 4North River 1.000 5@kackaloribu 150 6sidelya 580 7T Titizz1 200
Evet denk gelemiyoruz anca bu saatlerde alabiliyorum telefonu elime o da meni yazmak için. Bir de öyle deniyim chrom tarayici gecmisi silip yeniden girmeyi denicem. O kadar yoğunum ki ramazam bayrami bugünkü tatil derken hepsinin mesaisini canımizi cikaracak şekilde cikariyorlar her gün mesai yapicam önümüzdeki 10 gün falan haftasonu dahil o sebeple cok katılım saglayamaybilirim ama menüler ve sporlari etiketlemeye calisicam elbet❣
Aynen canım 3 gün hayattan bile soğutuyorBende sevmem ama simdi teklif etseler hic hayir demem hamilelikte bile uyumadim akilsiz ben
450 senin olsun
Aha perde tip okuyan ogrenciyi bayram ziyaretinde bulan yasli teyze moduna geciyorum hemen pilens plise perde nasil canim ya var mi bilgin benim balkon 10m2 stor mu yoksa bu yeni sistem mi yoksa zembami cok farkli fikirler icindeyim
Girmedigin hata :)
Ay sende tutturdun yalniz kalacagim diye biz neciyiz acabaaaa
Kiz o kadar eveya daha baklava olmadi mi ice disa ice disa organlarin bile ucgen olmhmustur bence
demedim mi sana regl olacagim diye izne mi ayrilir ya en fazla regl haftasi 400 verirsin E Elif_Eylul 1 hafta konusur
Hosgeldin aramiza insallah cok almamissindir verirken zor alirken kolay bende emziriyorum 10 aylik senin kac aylik
Sen regl olunca depresyona mi giriyorsun nedir cik ordan cabuk
Benimde 1 gun borcum var bu yildan ama hamilelik borcum duruyor onu artik gunler kisalinca ancak tutarim
Aklimda soru isaretleri vardi canim yeni yeni moda malum tesekkur ederimAynen canım 3 gün hayattan bile soğutuyor
Tutarsın İnşaAllah bende günler kısalınca devam ederim artık çok sıcak buralar
Maddi gücün varsa pilisel yaptır çok kullanışlı balkonda özellikle
Aman sabaha kadar cis oluyor zaten ben gecede kalkip icerim havalar isindi birdeBen 10 bardak su içiyorum gece gece. Susuz yaşayamam. Artı gelirse gelir.
Odem oldugunu biliyoruz sonucta canim insan kendi vucudunu taniyor benim odem sebebim genetik mesela anneme cekmisim hep ödemi vardir normalde bu kiloda yuzuklerim olur ama olmuyor meselaCanım benim regl haftası +1500 gr gelme kapasitem var
Herkes istiyorsa özel grup acariz
Anladim canim Allah kolaylik versinInsallah hepimiz göreceğiz o citirligi❣
Kazanicazz❣
Ben bu hafta regliyim ona rağmen gene de yapmaya calisiyorum sporumu ama bu kadar oluyor
Evet denk gelemiyoruz anca bu saatlerde alabiliyorum telefonu elime o da meni yazmak için. Bir de öyle deniyim chrom tarayici gecmisi silip yeniden girmeyi denicem. O kadar yoğunum ki ramazam bayrami bugünkü tatil derken hepsinin mesaisini canımizi cikaracak şekilde cikariyorlar her gün mesai yapicam önümüzdeki 10 gün falan haftasonu dahil o sebeple cok katılım saglayamaybilirim ama menüler ve sporlari etiketlemeye calisicam elbet❣
Bende bu hafta listeye alirim diyordum artik haftaya aliriz2 günlük bildirim yapacağım kusura bakmayın, dün işten çok geç geldim bugün de malesef regl sancısıyla kıvrandım
18 Mayıs Salı
Kahvaltı:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ARA öğün: 1 avuç karışık kuruyemişçi (fındık, leblebi, fıstık, badem)
1 kupa sütlü kahve
Akşam yemeği:
1 kase çorba
5 kaşık karnabahar yemeği
Yoğurt
Su: 2 litre
Spor: 9000 adım 270 puan
19 Mayıs Çarşamba
Kahvaltı:
1 sahanda yumurta
2 kibrit kutusu büyüklüğü peynir
1 salatalık
1 domates
3 dilim ekmek
ARA öğün: 1 avuç karışık kuruyemiş
1 kupa sütlü kahve
Akşam:
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
5 yemek kaşığı taze fasulye
Yoğurt
Su: 1,5 litre
Regl olduğum için aşırı şişkinliğim var ve kendimi çok kilo almış hissediyorum, bu hafta kesin artı geleceğim. Allahtan henüz listede değilim de gruba bi zararım yok
Günaydın canım
Afiyet olsun canımSalı menüm
Sabah10.30 1 tb ekmek az çörek otlu peynir domates salatalık 1 sahanda yumurta
Ara16.00 1 avuç içi çrez
Akşam19.30 1 tabak taze fasulye kavurması 1 tb ekmek 1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 4345 adım 120 p
Çarşamba menüm
Sabah 09.00 1 tb ekmek az çörek otlu peynir 3 siyah zeytin domates salatalık 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara15.30 2 form bisküvi
Akşam 19.30 1 küçük tabak patates sulusu 1 tb ekmek 1 kase yoğurt taze soğan
Su 3.5 lt
Spor 3418 adım 90 p
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Gunaydin canımGünaydın
Leg raise ve plank kaç puan kızlar
Canım benim ya çok tatlısın tek tek etiket yapmışsınTabi ki göreceksin. O kadar spor yapıyorsun. @Kmsl Hnd sen ben @kackaloribu @Tutku44 ve tüm takım çıtırları 6. Takımın çıtırlari olarak resim atacağız. @Cedarice @I-cell_84 C Chikolata_gozlum T Titizz1 @birazhuzurdu2008 @Migimsardunya1038 sidelya North River Ni454
@TekrarDene
@Leyl-i-fer
@Ytmz @AhSen_2504 @Poni Bon
@SATURN71 E ebru92 @roseverose
@sena zeynep E Elif_EylulZipzip- @Elhan @birbeste @sulisim
@Nidsalii @asysss
@selensu82
tek tek etiketlemek çok uzun sürecek. İşte hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?