Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünkü menum 19.05 Çarşamba menüsü orucluydum sahur yok
İftar 20.20
1 küçük tabak salata
6 kaşık kıymalı kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 çatal manti
Yeğenin doğum günüydü dün pastadan 2 çatal aldim 2 bardak açık çay (şekersiz)
1 litre su ( suyum az biliyorum ama midem küçüldü içemiyorum)
Yatmadan öncede meyve kayısı yedim 7 tane
6000 adım (yürüyüşe çıkamadım dün eşim evdeydi mezarlığa gittiler annesi falan ufaklığı birakicam kimsem yoktu) bugün fazla fazla yurucem.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Odem oldugunu biliyoruz sonucta canim insan kendi vucudunu taniyor benim odem sebebim genetik mesela anneme cekmisim hep ödemi vardir normalde bu kiloda yuzuklerim olur ama olmuyor mesela
Benim yüzüklerim bol geliyo canım sağ parmagima takıyorum artık

Ha regli iken ödem olunca pardon

Afiyet olsun canım suyun cok az kac gundur artirmalisin midem küçüldü diye düşünme
Nasilsin canım napiyosunuz nasıl gidiyo yeni gelişme varmı grupta giremiyorum ki işten gucten
Iyiyim canım sen nasilsin yarin evime dönüyorum sanirim bir aksilik cikmazsa

Afiyet olsun canım suyun cok az kac gundur artirmalisin midem küçüldü diye düşünme

Iyiyim canım sen nasilsin yarin evime dönüyorum sanirim bir aksilik cikmazsa
Tamam canım arttiricam azcik bişey yedim akşam doydum gözüm aç gerisini de yedim karnım doydu ama .
Bende iyiyim canım hala çiş kaka derdiyle uğraşıyorum gözüm oğlanın üstünde ama köy iyidir ya gerçi siz sık gidiyosnuz galiba o yüzden durmak istemiyosun

35 gündür felan köydeyim canim aslinda koyde olmak guzel ama evdeki gibi rahatlik yok
Yemek yapmak, bulasik yikamak,sicak su hepsi ayri bir dert burda

Hos buldum kuzumm cok şükür iyiyim sizler nasilsiniz❤❤❤

Afiyet olsun kizlar

Haklısın valla bı yerden sonra bayiyo neyse dönersiniz inşallah yarın. Dua edelim dön

Teşekkür ederim canım nasılsın
Iyiyim şükur bende yine sabah oldu kalktik yani kalkmaya çalisiyorum

Senin kız uyuyo galiba bizimkisi 7. 30 da ayakta oluyo nolurdu biraz uyusaydi mecbur kalkıyorum bnde şimdi dislerini fircaliyo
Uyuyo canim belli olmuyo bazen 10kadar bile uyuyo bazen de saat8de hortluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…