Gunaydin canımGünaydın kızlar
Nasilsin canım napiyosunuz nasıl gidiyo yeni gelişme varmı grupta giremiyorum ki işten guctenGunaydin canım
Benim yüzüklerim bol geliyo canım sağ parmagima takıyorum artıkOdem oldugunu biliyoruz sonucta canim insan kendi vucudunu taniyor benim odem sebebim genetik mesela anneme cekmisim hep ödemi vardir normalde bu kiloda yuzuklerim olur ama olmuyor mesela
Afiyet olsun canım suyun cok az kac gundur artirmalisin midem küçüldü diye düşünmeDünkü menum 19.05 Çarşamba menüsü orucluydum sahur yok
İftar 20.20
1 küçük tabak salata
6 kaşık kıymalı kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 çatal manti
Yeğenin doğum günüydü dün pastadan 2 çatal aldim 2 bardak açık çay (şekersiz)
1 litre su ( suyum az biliyorum ama midem küçüldü içemiyorum)
Yatmadan öncede meyve kayısı yedim 7 tane
6000 adım (yürüyüşe çıkamadım dün eşim evdeydi mezarlığa gittiler annesi falan ufaklığı birakicam kimsem yoktu) bugün fazla fazla yurucem.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Iyiyim canım sen nasilsin yarin evime dönüyorum sanirim bir aksilik cikmazsaNasilsin canım napiyosunuz nasıl gidiyo yeni gelişme varmı grupta giremiyorum ki işten gucten
Tamam canım arttiricam azcik bişey yedim akşam doydum gözüm aç gerisini de yedim karnım doydu ama .Afiyet olsun canım suyun cok az kac gundur artirmalisin midem küçüldü diye düşünme
Iyiyim canım sen nasilsin yarin evime dönüyorum sanirim bir aksilik cikmazsa
35 gündür felan köydeyim canim aslinda koyde olmak guzel ama evdeki gibi rahatlik yokTamam canım arttiricam azcik bişey yedim akşam doydum gözüm aç gerisini de yedim karnım doydu ama .
Bende iyiyim canım hala çiş kaka derdiyle uğraşıyorum gözüm oğlanın üstündeama köy iyidir ya gerçi siz sık gidiyosnuz galiba o yüzden durmak istemiyosun
Hos buldum kuzumm cok şükür iyiyim sizler nasilsiniz❤❤❤Cok guzel 1 ekmek yerim
Doğum günün kutlu olsun canım nice saglikli mutlu yaslarin olsun
Hosgeldin canim nasilsin
Yine tas topladik canim ama bu baska bahce
Yeni uyeler icin bildirim istedik, free liste kalabalik ama listeye girecek nerdeyse kimse yok
Iyiyim canım bendeHos buldum kuzumm cok şükür iyiyim sizler nasilsiniz❤❤❤
Menu
Sabah
1 kase sutle granula
Ogle
4 yk turlu
1 bardaak ayran
Ucundan accik eppek bir lokma :)
Aksam
4yk turlu
3 ucgen karpuz
1 cb ayran
Ara
10 badem
Sutlu kahve
Su: 3 lt(1i dukan ) spor: 50+31dk leslie +30dk orta tempo yuruyus + 260 bolgesel hareketZipzip- E Elif_Eylul Cordelia 1100 puan
Menüm
Sabah 1 parca ekmek domates salatalik peynir 1 şekersiz çay
Öğle 1 tane kır pidesi kıymalı orta kısımları yiyebildim kiymasi yogun olan yerleri geri kalani köpeğe verdim
Akşam kuru fasulye 2 kaşık pilav
1 sade turk kahvesi
Zipzip- E Elif_Eylul
2 günlük bildirim yapacağım kusura bakmayın, dün işten çok geç geldim bugün de malesef regl sancısıyla kıvrandım
18 Mayıs Salı
Kahvaltı:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ARA öğün: 1 avuç karışık kuruyemişçi (fındık, leblebi, fıstık, badem)
1 kupa sütlü kahve
Akşam yemeği:
1 kase çorba
5 kaşık karnabahar yemeği
Yoğurt
Su: 2 litre
Spor: 9000 adım 270 puan
19 Mayıs Çarşamba
Kahvaltı:
1 sahanda yumurta
2 kibrit kutusu büyüklüğü peynir
1 salatalık
1 domates
3 dilim ekmek
ARA öğün: 1 avuç karışık kuruyemiş
1 kupa sütlü kahve
Akşam:
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
5 yemek kaşığı taze fasulye
Yoğurt
Su: 1,5 litre
Regl olduğum için aşırı şişkinliğim var ve kendimi çok kilo almış hissediyorum, bu hafta kesin artı geleceğim. Allahtan henüz listede değilim de gruba bi zararım yok
Salı menüm
Sabah10.30 1 tb ekmek az çörek otlu peynir domates salatalık 1 sahanda yumurta
Ara16.00 1 avuç içi çrez
Akşam19.30 1 tabak taze fasulye kavurması 1 tb ekmek 1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 4345 adım 120 p
Çarşamba menüm
Sabah 09.00 1 tb ekmek az çörek otlu peynir 3 siyah zeytin domates salatalık 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara15.30 2 form bisküvi
Akşam 19.30 1 küçük tabak patates sulusu 1 tb ekmek 1 kase yoğurt taze soğan
Su 3.5 lt
Spor 3418 adım 90 p
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Afiyet olsun kizlarDünkü menum 19.05 Çarşamba menüsü orucluydum sahur yok
İftar 20.20
1 küçük tabak salata
6 kaşık kıymalı kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 çatal manti
Yeğenin doğum günüydü dün pastadan 2 çatal aldim 2 bardak açık çay (şekersiz)
1 litre su ( suyum az biliyorum ama midem küçüldü içemiyorum)
Yatmadan öncede meyve kayısı yedim 7 tane
6000 adım (yürüyüşe çıkamadım dün eşim evdeydi mezarlığa gittiler annesi falan ufaklığı birakicam kimsem yoktu) bugün fazla fazla yurucem.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Haklısın valla bı yerden sonra bayiyo neyse dönersiniz inşallah yarın. Dua edelim dön35 gündür felan köydeyim canim aslinda koyde olmak guzel ama evdeki gibi rahatlik yok
Yemek yapmak, bulasik yikamak,sicak su hepsi ayri bir dert burda
Teşekkür ederim canım nasılsınAfiyet olsun kizlar
Iyiyim şükur bende yine sabah oldu kalktik yani kalkmaya çalisiyorumHaklısın valla bı yerden sonra bayiyo neyse dönersiniz inşallah yarın. Dua edelim dön
Teşekkür ederim canım nasılsın
Bende bugün kalıcam gibiAfiyet olsun canım
Allah kabul etsin
Ben 6 gün tutamadım 4 de kaldım
Günaydın canımGünaydın
Senin kız uyuyo galiba bizimkisi 7. 30 da ayakta oluyo nolurdu biraz uyusaydi mecbur kalkıyorum bnde şimdi dislerini fircaliyoIyiyim şükur bende yine sabah oldu kalktik yani kalkmaya çalisiyorum
Gunaydin canımGünaydın kızlar
Uyuyo canim belli olmuyo bazen 10kadar bile uyuyo bazen de saat8de hortluyoSenin kız uyuyo galiba bizimkisi 7. 30 da ayakta oluyo nolurdu biraz uyusaydi mecbur kalkıyorum bnde şimdi dislerini fircaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?