- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
ay Allah'ım bende ne anlıyorum cuma akşamı kuran okuyamıcam diye üzülüyosun sandımtartılcağınız aklıma gelmedi
safişimmmm inş. gelebilirim erken. dün gece çok ağlamamı simoşuma yordum. şimdi okuyunca çok üzüldüm.
tatlıımmm çam sakızı çoban armağanı bir şey alıcam ama özel olsun istiyorum. uygun bir zamanda bakıcam bu da h.sonu olucak sanırım
görüşürüz safişim iyi bak kendine
Günaydın kızlarsağol mirayım, çok ağrım var, serum ve ilaçlardan kusacağım artık, midem bulanıyor canım hiçbirşey istemiyor,yataktan kalkamadım henüz, kucağımda laptop karsımda tv yatıyorum hastahanede, ama şu yatağın in-kalk mekanizmasını bozdum, oynarken doktorada yakalandım, afacaaan seni dedi bana salıncak gibi oluyor
Doktorumda dostlar başına, enginaltandüzyatanın doktor versiyonu, hey maşşallah yahuuuu
Safişçiğim nerelerde kaldı acaba
Safiş in işleri çok herhalde son gün ya, nazlım ben yataktan kalkamıyorum tartılamamki yarın napıcaz?
günaydın diycem ama sizlere öğle oldu tabi kızlar ama ben yeni kalktım yüzümü yıkayıp size yazıyorum..birazdan da kahvaltı yaparım..3 günde bir böyle öğleye kadar uyuyorum..ama topiğimiz çok hareketlii...kahvaltıdan sonra da geçmişi okurum..öpüyorum hepinizi
Denizim geçmiş olsun güzelcim yeni yılda jartiyerleri giyemicen desene sen jartiyer olmuşsun kırmızı kırmızı
Denizim geçmiş olsun güzelcim yeni yılda jartiyerleri giyemicen desene sen jartiyer olmuşsun kırmızı kırmızı
ozaman günaydın sana emineciğim
bende bugün acıktım nedense yumurtalarım haşlansada yesem
ayy safişş sabah sabah güldürdün beni
aklıma bu gelmemişti kıııı çok üzüldüm bak şimdi bu durumaaman zaten 67 de olamadıydım boşverrrr
kızlar ben bu cumadan sonra 10 gün izne çıkıyorum daha dogrusu firma olarak çıkıyoruz.müşteriler sayım var diye siparişleri almıyorlar bizde fırsat bu fırsat tükkanı kapatıyoruzzzzz10 gün sizi çok özleyeceğim.arada girmeye çalışırım fırsat buldukçaaa inşallah
Ne güzeeeelll
Allah ağlatmasın
manyağa bak yaaa ne düşünüyor haftaya cuma fazla vermiş olacaksın canım neden üzülüyorsunki
ben olsam kırmızı jartiyeri giyemediğim için üzülürdüm
Ama ben dün gece banyomu yaptım bir ay rahatım artık rahat rahat giyebilirim kırmızıları
ohhhh gez bakalım yap tatili
kartepeye yada uludağa gidin canım bu mevsim oraların mevsimi nede olsa....
Ama sakın kilo alıp geri dönme tamammııı
canım senin gibi zeki kadın nasıl anlamadı burdaki üzülüyorumun aslında göbek atmak anlamına geldiğinin zaten giyesimde yoktu bahanem oldu kııııı
safişimm cancağzıım dün beğendim bişiler ama pazartesi gönderirim okey mi? caaanıımm sakıng erek yok falan deme beni hatırlıyacaksın. :) çam sakızı yani.)
safişçim bizim bu tatilimiz memleketimizi gezelim görelim tadında olacka inşallah nasipse.ben 10 yıldan fazladır dogdugum memleketime gitmiyorum eşim ve kızım hiç görmediler oraları .annem şuan orda anneannemin yanında bende eşim kızım babamla birlikte cumartesi oraya gideceğiz.bikaç gün kalıp ankaraya dayımlara geçeceğiz.ondan sonra annemler bursaya biz eşimin ailesine gideceğiz bikaç günde orda kalıp bursaya döneriz canım.ben aslında 2 gün abantta kalmak istiyorum bakalım bunca şeyi 10 güne sıgdırabilrsek
safişşş yurtiçi kargodan aradılar paketim gelmiş ayy nasıl heyecanlandım şimdi yaaacanım canım şimdiden çok teeşkür ederimmm
safişçim ben artı çıkacagıma üzülmüyorum canım aman aslında hiç bişeye üzülmüyorum ne artı çıkacagıma nede kocamla olamayacagıma benim keyfim yerinde olsunda hepsi olurrr :82:
dün herşey yolundaydı ama sabaha karşı müthiş agrıyla uyandım normalde agrı olmaz ama bu sabah öldüm agrıdan hala da varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?