Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

wwwooooww harikasın
bu relaxlığın sebebi nedir
seni böyle görmek çok güzel
umarım devamı gelir bu değişimin....

canım anladımki k...yırtsamda iş güç bitmiyor canımı sıksamda insanlar değişmiyorrr aglasamda anca gözlerim acıyor başım agrıyor ama herşey herkes bildiğini işliyor bende saldım artık canım ne yapayım akşama kızı eşime bırakıp gidip alışveriş yapacagım kendime yeni bişeyler alacagım ihtiyacımda var hem moralimde yerine geliyor.aman yetişmediği yerde kalır ne yapayımmm saglık olsun

begenirim begenirim sen alırsında ben begenmezmiyim canım arkadaşımmm

Canım benimmmmm

canım çok doğru söylüyor ve düşünüyorsun sonunda da uygulamaya başladın demek sakın vazgeçme aynen böyle devam et inan bir süre sonra yaşam tarzın olucak bu ve rahat edeceksin

herkese selaammmmm
oohhh hele şükür yazmaya fırsat bulabildim
tam yazıyordumki kapı çaldı üst komşum geldi dün aramızda geçen bir konuşmadan dolayı bana kırılmış ve benim konuşmamdan onun insanları kullandığını anlamış biraz karışık bir konu daha tam halledemedik konuştuklarımı eksik duymuş yanımda olan arkadaşta ona tam söylememiş ancak üçümüz bir araya geldiğimizde olay çözülcek neyse kızlar kafanızı şişirmiyim
şöyle birkaç sayfa geçmişe baktım gözdem hastanedeymiş
kız gözdem hayırdır geçmiş olsun tatlım ne oldu neden hastanedesin
ben girmeyeli baya bişeyler olmuş sanırım
herkesler iyimi bu arada
bende deniz gibi regl oldum birkaç gündür ve acayip şişim birde çok fena canım tatlı istiyor resmen hamile kadınlar gibiyim gözümün önünde gidip geliyor hele aşureeeeeeeee

2 haftaya kalmaz yine taşınıyorum işyerindeki odamdan bu işyerine geleli 8 sene bitecek 9. seneme giricem 10 defa yer değiştirmişimdir. gittikçe dış kapıya yaklaşıyorummm .

gözdem trafik kazası geçirdi canım . şu anda ağrıları dışında iyi verilmiş sadakası varmış . ALLAH onu ailesine ve sevdiklerine bağışladı canım .

gözdem trafik kazası geçirdi canım . şu anda ağrıları dışında iyi verilmiş sadakası varmış . ALLAH onu ailesine ve sevdiklerine bağışladı canım .

hadi cnm ne zaman oldu bu olay nasıl olmuş resmen şok oldum ben öyle bir girip yada basit bişey sandım(

hadi cnm ne zaman oldu bu olay nasıl olmuş resmen şok oldum ben öyle bir girip yada basit bişey sandım(

salı akşamı olmuş canım tır sıkıştırmış ve tir şöförü sarhoşmuş . Arabadan sağ kurtulduğuna şaşırmış herkes araba akordiyon olmuş .

safişçim inşallah canım dediğin gibi yaşam şeklim olur gerçekten artık rahat bi insan olmak istiyorum sürekli karşımdakini düşünmekten sıkıldım artık.kendimi ertelemekten çocuk koca ev iş aile..................sonra en sonra sıranın bana gelmesinden sıkıldım.oysaki ben mutluysam huzurluysam herşeyin anlamı var tadı var .inşalalh arkadaşım dediğin gibi olur bunu sürekli uygulayabilirim.

kızlar bende bugün karbonhidrat diyetine başladım bakalım sonucu ne olcek diğer diyet bana çok geldi yaa ama bu hafta yine sabitim sanırım( çünkü acayip şişlik var regl den olsa gerek bide çok sancılı oluyorum her ay ilaçsız duramıyorum yatıyorum sürekli ilaç alıpta
belim karnım bacaklarım öldürüyor beni en az 3-4 gün sürüyor

hay allah kötü olmuş canım yaaa insanlar nasıl yanlış anayıp yanlış aktarabiliyor neyse komşularınla olan sorunlara kısa sürede çözüm bulur halledersiniz inşallah.

sanada geçmiş olsun güzelcim tatlıdan uzak durrr cıssss
tarçınlı yoğurt ye bastırsın tatlı krizini...

2 haftaya kalmaz yine taşınıyorum işyerindeki odamdan bu işyerine geleli 8 sene bitecek 9. seneme giricem 10 defa yer değiştirmişimdir. gittikçe dış kapıya yaklaşıyorummm .

aman nazlım dikkat et bir dahaki senede kapıdan dışarıda kalma

bu senin elinde denizim biliyorsun

hay allah üşütüyorsun heralde güzelim yaaa.....

Ben merak ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :26:

bende ondan korkuyorum safiş seneye kapının dışında olabilirim .

gözdem bebekimmm geçecek inşallah hakikaten verilmiş sadakan varmış canım.bende kamyon tır ve otobüs şöforlerinden tırsarım uzak dururum onlardan hep.heleki asla onların sag tarafında gitmeyeceksin asla bakmıyorlar çünkü o tarafa .Allah seni sevdiklerine ve bize bagışladı çok şükürrr

@Denizim ; çok teşekkür ederim kuzucuğum gerçekten rabbim beni sevdiklerime ve beni sevenlere bağışladı, geçecek biliyorum
@Nazlım ; Sıkı giyin nazlım kapı yanı ayaz olur
@Mirayım ; oooo süpeeer iyi günlerde huzurla kullan kuzucuğuuum
@Safişim ; geçecek inşallah... Yarın gece senden asrın performansını bekliyorum :92:

inşlah kızlar çözülse iyi olur en nefret ettiğim şey yanlış anlaşılmaktır
ve konuşmaların arasından laf seçip söylenmesidir
nazlım Allah korusun kız kapının dışında niye buluyon kendini
gözdem kaza tam olarak nasıl oldu kız merak ettim :26:
miray çeyizin hayırlı olsun
safişim sorma gülüm yaa üşütüyom herhalde her gittiğimde
doktora iltihap var diyor ilaç kullanıyom ama nafile ama bu defa söz
verdim kendime maydanoz kaynatıp suyunu içicem
acayip iltihap söküyo ilaçtan çok daha iyi (tadı iğrenç ama ne yapiyim)

kızlar kim kime ne aldı hemen söylesuuunnn ben hariiiiççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…