- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
ben sana ne oldu derken sen bana yazmışsın
canım umarım beğenirsin tatlım ne diyeyim....
İyi Günlerde kullan inşallah...
wwwooooww harikasın
bu relaxlığın sebebi nedir
seni böyle görmek çok güzel
umarım devamı gelir bu değişimin....
begenirim begenirim sen alırsında ben begenmezmiyim canım arkadaşımmm
canım anladımki k...yırtsamda iş güç bitmiyor canımı sıksamda insanlar değişmiyorrr aglasamda anca gözlerim acıyor başım agrıyor ama herşey herkes bildiğini işliyor bende saldım artık canım ne yapayımakşama kızı eşime bırakıp gidip alışveriş yapacagım kendime yeni bişeyler alacagım ihtiyacımda var hem moralimde yerine geliyor.aman yetişmediği yerde kalır ne yapayımmm saglık olsun
herkese selaammmmm
oohhh hele şükür yazmaya fırsat bulabildim
tam yazıyordumki kapı çaldı üst komşum geldi dün aramızda geçen bir konuşmadan dolayı bana kırılmış ve benim konuşmamdan onun insanları kullandığını anlamış biraz karışık bir konu daha tam halledemedikkonuştuklarımı eksik duymuş yanımda olan arkadaşta ona tam söylememiş ancak üçümüz bir araya geldiğimizde olay çözülcek neyse kızlar kafanızı şişirmiyim
şöyle birkaç sayfa geçmişe baktım gözdem hastanedeymiş
kız gözdem hayırdır geçmiş olsun tatlım ne oldu neden hastanedesin
ben girmeyeli baya bişeyler olmuş sanırım
herkesler iyimi bu arada
bende deniz gibi regl oldum birkaç gündür ve acayip şişim birde çok fena canım tatlı istiyorresmen hamile kadınlar gibiyim gözümün önünde gidip geliyor hele aşureeeeeeeee
gözdem trafik kazası geçirdi canım . şu anda ağrıları dışında iyi verilmiş sadakası varmış . ALLAH onu ailesine ve sevdiklerine bağışladı canım .
hadi cnm ne zaman oldu bu olay nasıl olmuş resmen şok oldum ben öyle bir girip yada basit bişey sandım(
herkese selaammmmm
oohhh hele şükür yazmaya fırsat bulabildim
tam yazıyordumki kapı çaldı üst komşum geldi dün aramızda geçen bir konuşmadan dolayı bana kırılmış ve benim konuşmamdan onun insanları kullandığını anlamış biraz karışık bir konu daha tam halledemedikkonuştuklarımı eksik duymuş yanımda olan arkadaşta ona tam söylememiş ancak üçümüz bir araya geldiğimizde olay çözülcek neyse kızlar kafanızı şişirmiyim
şöyle birkaç sayfa geçmişe baktım gözdem hastanedeymiş
kız gözdem hayırdır geçmiş olsun tatlım ne oldu neden hastanedesin
ben girmeyeli baya bişeyler olmuş sanırım
herkesler iyimi bu arada
bende deniz gibi regl oldum birkaç gündür ve acayip şişim birde çok fena canım tatlı istiyorresmen hamile kadınlar gibiyim gözümün önünde gidip geliyor hele aşureeeeeeeee
2 haftaya kalmaz yine taşınıyorum işyerindeki odamdan bu işyerine geleli 8 sene bitecek 9. seneme giricem 10 defa yer değiştirmişimdir. gittikçe dış kapıya yaklaşıyorummm .
safişçim inşallah canım dediğin gibi yaşam şeklim olur gerçekten artık rahat bi insan olmak istiyorum sürekli karşımdakini düşünmekten sıkıldım artık.kendimi ertelemekten çocuk koca ev iş aile..................sonra en sonra sıranın bana gelmesinden sıkıldım.oysaki ben mutluysam huzurluysam herşeyin anlamı var tadı var .inşalalh arkadaşım dediğin gibi olur bunu sürekli uygulayabilirim.
kızlar bende bugün karbonhidrat diyetine başladım bakalım sonucu ne olcek diğer diyet bana çok geldi yaa ama bu hafta yine sabitim sanırım( çünkü acayip şişlik var regl den olsa gerek bide çok sancılı oluyorum her ay ilaçsız duramıyorum yatıyorum sürekli ilaç alıpta
belim karnım bacaklarım öldürüyor beni en az 3-4 gün sürüyor
Ben merak ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :26:nazzzıımm balsııınn cannssııınnn 2011 de gönlümden geçen başlangıçlar için harika bir başlangıç
umarımmm o başlangıça ulaşabilirim bu yıııılll ... nerden buldun bunları çok güzeller... poşetin içinden bakabildim. eve gidinceee detaylı bi şekilde bakıcam çook çok teşekkür ederim emeğine yüreğine sağlık
hay allah kötü olmuş canım yaaa insanlar nasıl yanlış anayıp yanlış aktarabiliyor neyse komşularınla olan sorunlara kısa sürede çözüm bulur halledersiniz inşallah.
Sanada geçmiş olsun güzelcim tatlıdan uzak durrr cıssss
tarçınlı yoğurt ye bastırsın tatlı krizini...
Aman nazlım dikkat et bir dahaki senede kapıdan dışarıda kalma
Bu senin elinde denizim biliyorsun
Hay allah üşütüyorsun heralde güzelim yaaa.....
Her yerim ağrıyor nan
bende ondan korkuyorum safiş seneye kapının dışında olabilirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?