günaydın kızlar
kilo veren herkesi kutlarım ben ne yazık ki 64.6 geldim bu sabahgram gram alıyorum ne yazık ki...Nazlıcım listeye zarar vermemem için bir süre izinli mi yazsan beni ki kendimi çok suçlu hissediyorum size çok zarar veriyorum :26:
bu haftada listedesin emine ama toparla artık kendini ... ilk başlardaki gibi iradeli zamanlarına dön yoksa döverim seni ıslak sopayla hemde.haftaya kilo alıp gelirsen yandın ...
kızlar aysunu listeye yazalım mı ? benden yana evet
hedefini ulaştığın ve yeni hedef belirlediğin için kutlarım seni bitanemmben de irademe sahip olamayıp hedefimden uzaklaşıyorum
hemen kilo bildirimimide yapayım kendi hedefim olan 68 i geçtim bile 100 grda olsaama safişime söz verdiğim hedefe gelemedimmm bundan sonraki hedefimde safiş için ulaşıcam inşallah
veee kilommmm reglimin 2. günü olmasına ragmennnnnn 67.900
banada uyar şekerrr
o beni çok seviyor
sağol birtanemmmmm
bu sıralar seni mazur görüyoıruz ve yeni yıla bomba gibi girmeni kendini toplamanı bekliyoruz canım
unutma her zaman yanındayız
kızlar ya benim üst taraf inceldikçe inceliyor . üst tarafım zaten inceydi basenlerimde inceliyor ama üst tarafıma göre yine fazla kalıyor . birazda basenlere ve kalçaya yönelik spor yapmam lazım ....
merhaba kizlar....yeni kilom 57,900....:)
selam şekerler cumanız mübarek olsun ooo maşallah herkes ne güzel kilolar vermişşşş
safişim ooo yeni hedefte hayırlı ugurlu olsun yakışır arkadaşıma :82:
kızlar ya benim üst taraf inceldikçe inceliyor . üst tarafım zaten inceydi basenlerimde inceliyor ama üst tarafıma göre yine fazla kalıyor . birazda basenlere ve kalçaya yönelik spor yapmam lazım ....
öncelikle safişim hediyelerimi aldım hepside birbirinden güzel ne gerek vardı bukadar şeye mahcup ettin beni canım yaaa..çok ama çok teşekkür ederim çok zahmet etmişsin.seni tanımak benim için hediyelerin en büyüğü zaten iyiki varsın ve iyiki seni tanıdımmm bebekimmm
hemen kilo bildirimimide yapayım kendi hedefim olan 68 i geçtim bile 100 grda olsaama safişime söz verdiğim hedefe gelemedimmm bundan sonraki hedefimde safiş için ulaşıcam inşallah
veee kilommmm reglimin 2. günü olmasına ragmennnnnn 67.900
selam şekerler cumanız mübarek olsun ooo maşallah herkes ne güzel kilolar vermişşşş
miray 78 takılmadan süper yaa 77 e ulaşmışsın harika canım yaaa
naz görümcen daha bi çatır çatır çatlayacak 57 nedemekben en son üniversitede 57 kiloydum :78:
safişim ooo yeni hedefte hayırlı ugurlu olsun yakışır arkadaşıma :82:
zilan vermeye başladın buna da şükür bebekimm
emine istedikten sonra olmayacak bişey yok canım olacak olacakkk :13:
canımmmm benimm çok teşekkür ederim biliyorum her zaman yanımdasınız ve ben bu yüzden çok üzülüyorum zaten kilo alınca..yeni yılda inşallah tam bir sıçrama yaratacağım spor ve diyet ilebugün haftanın son günü,ayın son günü veeeeee yılın son günüüüüüüüüüü
narrriiniiimmmm yhaaa ben ne giycem hahahaha
safişimm narinimmmm nazımmm çok sağoluuunnn safiş sen 77 kilo olursun demiştinsen bildinnn umarımmm en kısa zamanda hepsini veririm. bundan sonra az az haftalarda daha küçük hedefler koyucammm
safişimm hediyeni aldımm pazartesi kargoluycam inş... noolur kusuruma bakmaaaa
kızlar yeni yılda yeni hedefimiz bence sevgililer günü olsunnniçimde uhhde kaldı belkim sevgililer günündeki hedefime ulaşınca giyerim jartiyeriii
narrriiniiimmmm yhaaa ben ne giycem hahahaha
kızlar hedef tarihine onay verirseniz benim sevgililer günü hedefim 65 çizelgemide ona göre ayarladım hadi bakalım inşallah yeni hedeflerimize ulaşabilmek dileğiyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?