günaaaydııınn kızzllaarrr ii yıllarrr herkeseeeeeee
belki birazdan şirkette kutlamada çektirdiiim fotoları koyarım bir kaç saatliğine:)
bu arada nazımmm annem bayıldı gönderdiklerine herkese anlattı
[ı]nazlıcım bende sizi çok özledim canım...ne kadar alışmışım hepinizede...nasılsın bitanem umarım keyifler yerindedir
bu arada geçmişe göz atıyorum gözdoşum kaza yapmış,allahım korumuş onu,verilmiş sadakaası varmış,çok çok geçmiş olsun kuzucuk[/ı]
günaydın kızlarcımmm...ben geldimmmhepinizi çok ama çok özledim. .
yeni bi yıl,yeni bi hafta hepimize hayırlı olur inşallah...istediğiniz tüm dilekler gerçekleşir
bu arada kızlar iş,güç,aşk meşk derken bende diyet falan kalmadı maalesef + larımla geldim,beni artık böle kabul edecekmisiniz bilemiyorum ama ben kürkçü dükkanına yine ve yeniden geri döndüm...ama müthiş motive olmuş durumdayım,yeni bi yılla beraber bende kendime yeni hedeflerde koydum,ağustos eylüle kadar kilo verip sonrada kısmetse
sabah güne çıtır çıtır bi elmayla başladım,sonra güzelce kahvaltımı yaptım,işe gelincede hemen kendime bi tablo hazırladım,bugünkü kilomuda üzülerek yazdım ama kalıcı olmayacağını biliyorum,kilom maalesef bugün itibariyle 79,600
6 . Mimu88 ( 12,60 / 14,00% ) @ 15.10.10 # 90,00 # 77,40
nihhahaa 6. Lığa yükseldimmmm kızlar:d
taze kilocuklarınla hoşgeldin kirazım . Hep beraber kiloları verip hedefimize ulaşacağız inşallah . Yeni yıla motive olarak başlamana sevind,m . çok şükür benim açımdan herşey yolunda canım . Evden işe iştemn spora pazar günleri folklor derken hayat geçip gidiyor . Eşim dün bana diyor maşallah hayatım pek bir hareketli oldun bu sene yaza kadar spora devam et diyor .
hıoşşşgeldiinn kirazımmm rakibeeemm nerelerdesin seeen geçtim seni vallaaaa:)
canımmmmmmm hoşgeldin seni çoook özledimmmmm..kilo işine gelince sen aramızda yokken ben de çok kilo aldım canımama kalıcı olamayacak vereceğiz canım
koydumm fotoları kızlarrrrrrr bakında yorum yabııın ahh safişş nerelerdesinnn
6 . mimu88 ( 12,60 / 14,00% ) @ 15.10.10 # 90,00 # 77,40
nihhahaa 6. lığa yükseldimmmm kızlar
inş.nazlıcım...iyi olmanada sevindim canım,sen bu sefer hedefine ulaşacaksın,çok azimli görüyorum seni
hoşbulduk bitanesimaşallah sana mirayım, çok güzel kilolar verdin,valla geçmişin beni,amaaaa artık bende varım,bu kiloları daha fazla üzerimde taşımaya hiç niyetim yokk
beni sizi özledim eminecim,sendemi kilo aldın canım...ama bak artık verme zamanı geldi,sende şöle bi silkelen kendine gel güzelim...abur cuburlara veda et...benimde maalesef en büyük zaafım,sizden ayrı kadlığım zamanda hiç yemediğim kadar çikolata yedim,abur cubur yedim ama sonuç ortada,olmayan pantolanlar,yanlardan fışkıran yağlar...ığğğğyyy yazarken bile tuhaf oldum...ama yeter artık,eşimle dün sabah tartıldık ben çıplak 79,60 o giyinik 81,70nerdeyse aynı kilodayız utandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?