Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

beğenmenize sevindim canım . iyi günlerde kullan İNŞALLAH

6 . mimu88 ( 12,60 / 14,00% ) @ 15.10.10 # 90,00 # 77,40

nihhahaa 6. lığa yükseldimmmm kızlar

Amanın kirazım gelmiş . Günaydın canım çok özledim seni gel artık aramıza

günaydın kızlarcımmm...ben geldimmmhepinizi çok ama çok özledim..

yeni bi yıl,yeni bi hafta hepimize hayırlı olur inşallah...istediğiniz tüm dilekler gerçekleşir

bu arada kızlar iş,güç,aşk meşk derken bende diyet falan kalmadı maalesef + larımla geldim,beni artık böle kabul edecekmisiniz bilemiyorum ama ben kürkçü dükkanına yine ve yeniden geri döndüm...ama müthiş motive olmuş durumdayım,yeni bi yılla beraber bende kendime yeni hedeflerde koydum,ağustos eylüle kadar kilo verip sonrada kısmetse

sabah güne çıtır çıtır bi elmayla başladım,sonra güzelce kahvaltımı yaptım,işe gelincede hemen kendime bi tablo hazırladım,bugünkü kilomuda üzülerek yazdım ama kalıcı olmayacağını biliyorum,kilom maalesef bugün itibariyle 79,600

nazlıcım bende sizi çok özledim canım...ne kadar alışmışım hepinizede...nasılsın bitanem umarım keyifler yerindedir

bu arada geçmişe göz atıyorum gözdoşum kaza yapmış,allahım korumuş onu,verilmiş sadakaası varmış,çok çok geçmiş olsun kuzucuk

Günaydınlar
ben bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
zeytin ezmesi
çok az marmelat

öğlen
yumurtalı kabak yemeği
1 bardak ayran

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
salatalık

ara
1 adet portakal

spor olarakta

30 dk koşu bandında yürümek
1 saat plates
300 er adet iç ve dış bacak çalıştırma yapıcam
gün içinde 1,5 litre iksir ve 2,5 litre su içmeyi hedefledim .

Bu arada yılbaşi akşamı bütün ısrarlara karşı koyarak yazdığım listenin dışına çıkmadım

taze kilocuklarınla hoşgeldin kirazım . Hep beraber kiloları verip hedefimize ulaşacağız inşallah . Yeni yıla motive olarak başlamana sevind,m . çok şükür benim açımdan herşey yolunda canım . Evden işe iştemn spora pazar günleri folklor derken hayat geçip gidiyor . Eşim dün bana diyor maşallah hayatım pek bir hareketli oldun bu sene yaza kadar spora devam et diyor .

hıoşşşgeldiinn kirazımmm rakibeeemm nerelerdesin seeen geçtim seni vallaaaa:)

canımmmmmmm hoşgeldin seni çoook özledimmmmm..kilo işine gelince sen aramızda yokken ben de çok kilo aldım canım ama kalıcı olamayacak vereceğiz canım

inş.nazlıcım...iyi olmanada sevindim canım,sen bu sefer hedefine ulaşacaksın,çok azimli görüyorum seni

hıoşşşgeldiinn kirazımmm rakibeeemm nerelerdesin seeen geçtim seni vallaaaa:)

hoşbulduk bitanesimaşallah sana mirayım,çok güzel kilolar verdin,valla geçmişin beni,amaaaa artık bende varım,bu kiloları daha fazla üzerimde taşımaya hiç niyetim yokk
canımmmmmmm hoşgeldin seni çoook özledimmmmm..kilo işine gelince sen aramızda yokken ben de çok kilo aldım canım ama kalıcı olamayacak vereceğiz canım

beni sizi özledim eminecim,sendemi kilo aldın canım...ama bak artık verme zamanı geldi,sende şöle bi silkelen kendine gel güzelim...abur cuburlara veda et...benimde maalesef en büyük zaafım,sizden ayrı kadlığım zamanda hiç yemediğim kadar çikolata yedim,abur cubur yedim ama sonuç ortada,olmayan pantolanlar,yanlardan fışkıran yağlar...ığğğğyyy yazarken bile tuhaf oldum...ama yeter artık,eşimle dün sabah tartıldık ben çıplak 79,60 o giyinik 81,70nerdeyse aynı kilodayız utandım valla

gunaydın kızlar
bugunku menum
sabah yarım kase yulaf ezmesi+bir dilim ekmekle marmelet
oyle karnıbahar yemegi+az nohut yemegi +cacık
ara bir portakal
akşam evde tavuk +karnıbahar +yogurt
içtiklerim iki litre su+4 kupa yeşilçay
spor 3 mil leslie

ayy foto koycam kimse yok heaaa

koydumm fotoları kızlarrrrrrr bakında yorum yabııın ahh safişş nerelerdesinnn

miraycım baktım resimlerine,maşallah sana canım,harika görünüyosun,gayet fitsin bebekim...işte uzun boylu olmanın avantajı.manken olmuşun kııı resmen

siz beniii sevdiinizden caaanlarım:)

ayy canım aynı dertler valla abur cuburları yerken çok mutlu gibi oluyorum ama en sonunda her yerden fazlalıklar çıkıp,hiç bir pantolonumun içine giremeyince tam bir kabus oluyor..ben de giyinik 65i geçiyorum sanırım ama hakikaten toplanacağız canım böyle yalancı mutluluklarla olmuyor

teşekkür ederimmm blackciimm:))) bidaaki ay ilk 3 e giriyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…