aynen canımmm yaaa iştn çıkardım koşa koşa sporaaaa güzelce sporumu yapardımmm eve gelir duşumu alırdımmm zinde olurdum şimdi eve gidiiimde uyuymm die bakıorum:S
ayyy eett yaaaa tekrar başlamak lazımmmm
safişim gelmişsin gördüm seniii
kızlarcığım cancanlarımmm
dün ara ara açtım burayı ama okumakla yetinebildim çok ama çok yoğunum malum yeni bir yıl yeni başlangıçlar sürekli toplantılar yeni iş plan ve programları geçmiş koca bir yılın bilançosu raporları bu hafta böyle geçecek başımı kaşıyacak vaktim yok inanın. Bebeğim hasta olmasa eve bile iş götürücem o derece.
Garibim kızımda hasta öksürüp duruyor uyku uyuyamıyor yavrummm.... Böyle işte yoğun bir hafta ile boğuşacağım besbelli....
Okuduğum kadarı ile bir yaramazlık yok maşallah keyifler yerinde allah daha iyi etsin....
Gözdem daha iyi olmana sevindim bebeğim özledik seni toparlan ve aramıza dön biran önce lütfennnn
Neslişim bebek kararı almışsınız sizin adınıza çok çok çok sevindim inanki aybalam. Rabbim hayırlısı ile aratmadan bekletmeden anne olmanı nasip etsin inşallah.... Bebeğini kucağına aldığında bu kadar ertelediğin için pişman olacaksın benden söylemesi
Mirayımmmm bal böceğimmmmm özledim seniiiiiiii
Nazlım sende yoğunsun sanırım herşey yolundamı tatlım
Kızlar ben yine işe başlıyorum ara ara gelir okurum yazamazsamda ne olur kusuruma bakmayın artık. Yaptığım işi kusursuz sonlandırmam gerek.
Bana müsaadeeeee
sizi hepinizi çok seviyorum
günaydın mirayım nasılsıngünaayydın safişimmm nazımmm kirazımmmmm
günaydınnn......
nazımm kas su oranıın nasıl çıktı?
bugunku menum
sabah tam bugday ekmegi+yeşillkik+marelat yarım bardak süt
oyle karnbahar yemegi+salata+yogurt
ara meyva prtakal
akşam montiye uygun ne varsa salata yogurt
içtiklerim iki lirte su
yeşil çay
spor iki mil leslie
bu aralar kaçamk yapak istiyorum surekli nedense:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?